Zaman: Pzt Ara 23, 2024 7:18

News News of Halk Oylaması Yazıları

Site map of Halk Oylaması Yazıları » Dizin : Halk Oylaması Yazıları

ADD, Referandumda "Tarafsız" Olmayacakmış!

Resimhttp://img249.imageshack.us/img249/4041/ahmettanerkislali854055.jpg

ÖNCE KAFALARDAKİ PRANGALARDAN ve
YÜREKLERDEKİ KORKULARDAN KURTULMAK GEREK

ADD GENEL MERKEZİ, ADD ÖRGÜTÜNÜ REFERANDUMDA TARAFSIZ OLMALARI İÇİN UYARDI VE BUNUN ÜZERİNE ELEŞTİRİ YAĞMURU BAŞLADI…

KURUCU BAŞKANI PROF. MUAMMER AKSOY’U, GENEL BAŞKAN YARDIMCISI PROF. AHMET TANER KIŞLALI’YI ŞEHİT VEREN TARİHİ BİR ÖZGÖREVE SAHİP DERNEK, TÜRKİYE’NİN YAZGISINI BELİRLEYECEK REFERANDUMDA TARAFSIZ MI KALACAK?

"Değerli ADD üyeleri.

21.07.2010 günü derneğimizin haberleşme sayfasında yayımlanmış olan 2 numaralı genelgeyi okurken, 12-13 Haziran tarihinde gerçekleştirdiğimiz genel kurulda yazılanlar ve altı ...
Read more : ADD, Referandumda "Tarafsız" Olmayacakmış! | Görüntüleme : 1902 | Yanıtlar : 10

12 Eylül'de AKP'nin Kalemini Kırın Son Bir Yılı YETER

PKK’nın Türk askerine ilk kurşunu sıktığı yer olan Eruh'ta havai fişekli 25 yıl kutlaması yapıldı

Terör örgütü PKK’nın 15 Ağustos 1984’te Hakkâri’nin Şemdinli İlçesi ile birlikte ilk silahlı eylemini gerçekleştirdiği Siirt’in Eruh İlçesi’nde ‘1’nci Eruh Cirav Doğa ve Kültür Festivali’ havai fişek gösterisiyle başladı.

PKK flamaları ve pankartlarının açıldığı festivalde 25 yıl önceki baskına katılan ve bir süre sonra yakalanan Ali Gün’ün ardından DTP Genel Başkan Yardımcısı Emine Ayna da bir konuşma yaptı. Gün, ...
Read more : 12 Eylül'de AKP'nin Kalemini Kırın Son Bir Yılı YETER | Görüntüleme : 1943 | Yanıtlar : 2

İstismara bin kere HAYIR! / Barış YARKADAŞ

İstismara bin kere HAYIR!

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın salı günü TBMM’de yaptığı konuşma hala tartışılıyor. Erdoğan, o günkü konuşmasında 12 Eylül faşist cuntası döneminde asılan iki mahkumun ardından gözyaşı döktü. Aradan geçen 30 yıl içinde darbecilerden hesap sormak için ne yaptığına ilişkin tek bir cümle ise söyleyemedi…

Söyleyemez de…

Çünkü; Erdoğan ve o’nun siyasi geleneği, darbecilerden hesap soramaz… Hesap sorabilmesi için, önce darbe karşıtı bir tutum sergileyebilmesi gerekir… Oysa biliyoruz ki; ...
Read more : İstismara bin kere HAYIR! / Barış YARKADAŞ | Görüntüleme : 1001 | Yanıtlar : 0

Erdoğan Ağladı Ama Ağabeyi Kanmadı!

Erdoğan Ağladı Ama Ağabeyi Kanmadı!
İnternet Haber / 20 Temmuz 2010

Başbakan Tayip Erdoğan 17 yaşında idam edilen Erdal Eren’in ismini anıp 12 Eylül’le hesaplaşmak için “Evet” oyu isterken Erdal Eren’in ağabeyinden “Hayır” yanıtı geldi. Kardeşi Erdal Eren’in kamu vicdanında iade-i itibar aldığını söyleyen Erkan Eren, “Samimi bulmadığım, başka amaçlarla yapıldığını düşündüğüm" bu değişikliğe “Evet” oyu vermek "Vicdanımı rahatsız eder” dedi.

Başbakan’ın sözlerini nasıl değerlendirdiği” sorusuna Erkan Eren şu yanıtı verdi:

Bu sözleri samimi bulmuyorum. ...
Read more : Erdoğan Ağladı Ama Ağabeyi Kanmadı! | Görüntüleme : 771 | Yanıtlar : 0

Beni Referandumda Arama Başbakan!

Beni Referandumda Arama Başbakan!
Merhaba Aydınlık

Beni referandumda arama Başbakan!
Sandıkta adımı sorma!
Paketine hinlik dolmuş!
Zorlama!
Ağlama!

Nevzat Çelik Başbakan’a fena gol attı!
Şafak türküsünün şairi: “Çok eksik ve konsensüsle hazırlanmadı! Sandığa gitmeyeceğim!” dedi.

Başbakan “Beni burada arama anne” derken sol görüşlü bir insanın ne düşündüğünü merak ettim...
En çok da şiirin kalemi Nevzat Çelik’in...

Bugün Habertürk’te konuştu Nevzat... Ve kendi acılarıyla şov yapan Başbakan’a gol attı....
Sandığa gitmeyeceğim” dedi ama, anayasa değişikliğinin hazırlanış ...
Read more : Beni Referandumda Arama Başbakan! | Görüntüleme : 740 | Yanıtlar : 3

Takiyyede Sınır Tanımayanlar

21 Temmuz 2010-Milliyet

http://www.milliyet.com.tr/zannedersin- ... efault.htm

ZANNEDERSİN Kİ AKP İDAMI KALDIRIYOR

Mehmet Tezkan

Başbakan 12 Eylül’de idam edilenler için 30 yıl sonra gözyaşı döktü.. Nevzat Çelik’in şiirini,Mustafa Pehlivanoğlu’nun darağacına giderken ailesine yazdığı veda mektubunu okudu...

Sesi titredi, gözleri yaşlandı.. Kendini dinleyen AKP milletvekillerinin de gözleri doldu.. Uzun uzun alkışladılar..

* * *

Zannedersin ki AKP idamı kaldırdı.. Referandumda idam oylanacak..

Zannedersin ki Meclis’te tarihi günler yaşanıyor..

Zannedersin ki Başbakan ...
Read more : Takiyyede Sınır Tanımayanlar | Görüntüleme : 844 | Yanıtlar : 3

AKP’nin son kozu: Ülkücüler üzerinden kadınları dolandırmak!

AKP’nin son kozu: Ülkücüler üzerinden kadınları dolandırmak!

Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında, 12 Eylül sonrası idam edilen ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu’nun annesine yazdığı son mektubu okurken ağlar gibi yaptı, böylece ne kadar duygulandığını göstermeye çalıştı. Aslında onun hedefi, siyasi bilince sahip ülkücüler değil, bu yapmacık tavırlardan birkaç saniye sonra kendisinin de söylediği gibi “kadınlar”ın referandumda “evet” oyu kullanmasıdır.

Kısacası Erdoğan, kadınların bilinçaltına hitap edecek bir oyun kurguladı ve rolünü iyi oynadı!

Erdoğan, Mustafa Pehlivanoğlu’nun mektubunu ...
Read more : AKP’nin son kozu: Ülkücüler üzerinden kadınları dolandırmak! | Görüntüleme : 921 | Yanıtlar : 0

Referandumda kimler nelere "HAYIR" diyecek?

Resim

REFERANDUMDA KİMLER "HAYIR" DİYECEK

Hayırseverler! Demokrasi mücadelesi hayırlarınızla güçlenecek.
Çünkü:

1. Küresel sermayenin istediği yargı-yürütme organizasyonunu amaçladığı için,

2. Demokratik müzakereyle değil kapalı kapılar ardında hazırlandığı için,

3. Hukukun gereklerini değil sermayenin çıkarlarını gözettiği için,

4. Sivillik postunda otoriterliği amaçladığı için,

5. Çoğulcu demokrasiyi değil, çoğunluk diktatörlüğünü yansıttığı için,

6. Evrensel ilkeleri değil özel çıkarları öne aldığı için,

7. 12 Eylül Anayasası’nın öz çocuğu olduğu için,

8. 24 Ocak kararları kutsanarak 12 Eylül ...
Read more : Referandumda kimler nelere "HAYIR" diyecek? | Görüntüleme : 1714 | Yanıtlar : 6

"Hayır" Dememek "Ayır" Demektir!

Bu yoklama, burada dahi BOP'u ve uşaklarını övme ölçüsüzlüğünü utanmadan gösterebilen veya göstermeye erekli (niyetli) densizler için hazırlanmıştır.
Read more : "Hayır" Dememek "Ayır" Demektir! | Görüntüleme : 1431 | Yanıtlar : 13

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148224 ileti • Toplam 45757 başlık • Toplam 24903 üye

x