Zaman: Çrş Mar 12, 2025 23:56

News News of Müyesser YILDIZ

Site map of Müyesser YILDIZ » Dizin : Müyesser YILDIZ

"Silivri Türklere Mezar Olacak!" Mı?.. / Müyesser YILDIZ

"Silivri Türklere Mezar Olacak!" Mı?..

Tıkandılar… Yürümüyor… 1 yıl daha dayanabilseler milli mücadelenin de hesabını soracaklar; ama gitmiyor. İnandıramıyor, "suçu" ispatlayamıyorlar!..

Hasdal'ı, Silivri’yi boşaltsalar… Bunca iddia, infaz ne olacak? Velev ki bıraktılar; bırakılanlar öyle "yarabbi şükür" deyip uslu uslu köşesine çekileceğe benzemiyorlar. Şimdiden hesap soruyor, gasp edilen yıllarını mutlaka ama mutlaka istiyorlar.

Makyajlı yargı paketini de daha fazla makyajlayamıyorlar. Niyetleri var mıydı, o da ayrı mesele; ama görüldü ki manşetlerinde kurdukları idam sehpaları ile ileri ...
Read more : "Silivri Türklere Mezar Olacak!" Mı?.. / Müyesser YILDIZ | Görüntüleme : 789 | Yanıtlar : 0

Lütfen "Demokrasi" Abdestimizi Tazeleyelim!.. / Müyesser YILDIZ

Lütfen "Demokrasi" Abdestimizi Tazeleyelim!..

Günün muktedirleri, zalimleri, firavunları... "Demokrasi" damarı çatlamışları... Tespih gibi dizilmişler...

Bilûmum "açılımın" bayraktarı, "STÖ’ler ne derse, o olur." diyen onlar.

ABD korkusu, AB sevdası, Haçlı hayranlığı onlarda.

AB’den kopacağız, İsrail’le kapışacağız diye akılları çıkan onlar... Sanırsınız ki yarış atı; arsızca Türkiye’ye "kamçı" arıyorlar.

Kıbrıs’ı yük gören,

İslâm coğrafyasında kardeşi kardeşe boğazlatacak Haçlı projesinin en yılmaz savunucuları onlar.

T.C. tarihinde ne varsa nefret edip yok olması için çalışan, bugünün değerleriyle 100 yılı ...
Read more : Lütfen "Demokrasi" Abdestimizi Tazeleyelim!.. / Müyesser YILDIZ | Görüntüleme : 885 | Yanıtlar : 0

27 Nisan Muhtırası "Virüs" Müdür? / Müyesser YILDIZ

27 Nisan Muhtırası "Virüs" Müdür?

27 Nisan muhtırası üzerindeki tatışmalar renklendikçe renkleniyor. Bir renk de benden!..

O muhtıranın yayınlandığı gece bir arkadaşımın telefonuyla uyandım; öyle haberim oldu. Uykulu gözlerle okudum ve "AKP’ye yüzde 10." diyerek gidip yattım. Sabah bir daha okudum: "İlkokul çocuğu bile yazmaz; bu ne berbat Türkçe." yorumunu yaptım.

Muhtıra şimdilik bir kenarda dursun; bizlerin bilgisayarına virüsle yüklenen o sözde örgüt "talimatları"na geçeyim. İddianame çıktıktan sonra gördüğüm "talimatları" 27 Nisan tartışmaları vesilesiyle defalarca ...
Read more : 27 Nisan Muhtırası "Virüs" Müdür? / Müyesser YILDIZ | Görüntüleme : 771 | Yanıtlar : 0

İşgali Bekleyen Kadro!.. / Müyesser YILDIZ

İşgali Bekleyen Kadro!..

Piyasaya sürülecek "darbe" senaryosu, manşetlerle dövülecek asker kalmadı. Yine, "Minareler süngümüz, camiler kışlamız." oldu. Üstüne de bolca "Atatürk" sosu döküldü!..

Elimize verilen çelik-çomaklarla oynayalım ki, dört bir taraftan gelen çığı görmeyelim.

Ne mi geliyor?

• BM İkiz Sözleşmeleri'ndeki çekincelerimizi kaldırıp ailelerin çocuklarına istediği dilde eğitim vermesinin yanısıra, istediği şekilde ve yerde dini eğitim yaptırmasının,
  • Tevhid-i Tedrisat; yani eğitimde birliğin içini boşaltıp -başta Ruhban Okulu- her türlü özel, dini ve azınlık okulunun açılmasının, ...
Read more : İşgali Bekleyen Kadro!.. / Müyesser YILDIZ | Görüntüleme : 815 | Yanıtlar : 0

AKP'nin De Parolası "Şartların Olgunlaşması" İse?!..

AKP'nin De Parolası "Şartların Olgunlaşması" İse?!..

12 Eylül darbecilerinin: "Şartların olgunlaşmasını bekledik." itirafı tepe tepe kullanıldı, o kanlı sürecin her milimi TSK’ya mal edildi. Dış güçleri, başka kurumları pamuklar içinde muhafaza edenler, nihayet 12 Eylül’e de "Ergenekon" damgasını vurdu.

Oysa bugün daha net olarak görüyoruz ki, "Yeni Türkiye"nin temeli o "icazetli" darbe ile atıldı. Tüm T.C. Devleti tarihinin zarar hanesine yazılıp yıkıma meşruiyet kazandıracak yığınakları, o rejimin taammüden gerçekleştirdikleri sağladı.

"Şartların olgunlaşmasını bekledik." sözü kötü ...
Read more : AKP'nin De Parolası "Şartların Olgunlaşması" İse?!.. | Görüntüleme : 1007 | Yanıtlar : 0

İkna Kampüsleri.. Mumsuz!.. / Müyesser YILDIZ

İkna Kampüsleri.. Mumsuz!..

7 Şubat 2012,

22 yıl önce bugün evlendim...

Saat 12.30,

Nikâh saatim...

Bugün, bu saatte mum yakıp bir başıma kutlayacaktım.

Yarın da ziyaretime gelecek sevdiklerimle, sevenlerimle...

Sanki özel aşçılı ızgara balık ziyafeti istedim,

Ya da 5 yıldızlı hisarlı pınar palasta parti!..

Tek bir mumdu,

"Yassağ!" buyurdu ileri demokrasi hazretleri!..

Samsun cigaramın paketini yaktım mum niyetine 12.30’da.

Ve bir ses duydum;

"Bizim ikna odalarımız yok." diyordu...

Siz de beni duyar mısınız?

O da ...
Read more : İkna Kampüsleri.. Mumsuz!.. / Müyesser YILDIZ | Görüntüleme : 1067 | Yanıtlar : 0

"Kürdistan Parlamentosu"nu Tanımak / Müyesser YILDIZ

"Kürdistan Parlamentosu"nu Tanımak

TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu’na Demokratik Toplum Kongresi eşbaşkanı sıfatıyla Ahmet Türk de davet edilmiş. Malûm, diğer başkanı Aysel Tuğluk.

DTK denilen, PKK-KCK’nın "Kürdistan Parlamentosu" değil mi?

Anayasa Uzlaşma Komisyonu’nun MHP’li üyesi Oktay Öztürk, Ahmet Türk’ün davet edilmesine karşı çıkmış, gerekçesini şöyle açıklıyor:

"Ahmet Bey milletvekili. Bağımsız da olsa BDP’nin milletvekili değil mi? Komisyonda BDP’nin temsilcisi var. Onların düşüncelerini zaten temsilcileri gelip anlatıyor. Sayın Türk farklı ne söyleyecek ki? Bu daveti anlamakta güçlük ...
Read more : "Kürdistan Parlamentosu"nu Tanımak / Müyesser YILDIZ | Görüntüleme : 721 | Yanıtlar : 0

"Ver Suriye - İran'ı, Al Yasayı." Mı? / Müyesser YILDIZ

"Ver Suriye - İran'ı, Al Yasayı." Mı?

Malûm "inkâr yasası"nı Fransız Senatosu da kabul etti. Şimdi hep birlikte Fransız Anayasa Konseyi’nin 'şefaatini' bekliyoruz!..

Duruşmamıza 1 gün kala bile tutuklu gazetecilere "terörist-darbeci" demekten imtina etmeyen Başbakan Erdoğan’ın Fransa’ya karşı sabırlı ve soğukkanlı tavrı herkesi şaşırttı.

Siz de emperyalizm ile Türkiye arasında büyük bir pazarlık yaşandığını hissediyor musunuz?

"Ermeni sorunu"nun anası-babası kim? Fransa, İngiltere, ABD.

Bugün Türkiye’den ne istiyorlar;

Fransa, Suriye’yi... Verdik de bizimkilerin millete hazmettirme politikasını ...
Read more : "Ver Suriye - İran'ı, Al Yasayı." Mı? / Müyesser YILDIZ | Görüntüleme : 1995 | Yanıtlar : 1

Bu Kafa Erdoğan'ı "Ergenekon-1" Yapar!.. / Müyesser YILDIZ

Bu Kafa Erdoğan'ı "Ergenekon-1" Yapar!..

Hrant Dink davası... "Tuz koktu." diyorlar. O eskidendi; "Yeni Türkiye"de burunlar koptu, "ar damarını arındırma" ameliyatları patladı!..

Çok şükür burnum yerinde; ama yine çok pis kokular alıyorum.

O, "bir Ermeni" olduğu için değil, ölüsünden çok post çıkarmak için öldürtüldü.

Bedenin ölüsünden 301’i, "Ermeni açılımını" çıkardılar. Şimdi, ruhunun ölüsünden çıkaracaklarının hesabındalar!..

Mahkeme kararını ben de beğenmedim. Birileri iyi-kötü polisi oynamıyor ve mahkeme üzerinde operasyon niyeti yoksa, Fransa’da malum yasanın görüşülmesine takviye ...
Read more : Bu Kafa Erdoğan'ı "Ergenekon-1" Yapar!.. / Müyesser YILDIZ | Görüntüleme : 818 | Yanıtlar : 0

"Savunma Yapmıyorum, Suçluyorum" / Müyesser YILDIZ

"Savunma Yapmıyorum, Suçluyorum"

Müyesser Yıldız mahkemede 'savunma' yapmadı... İddianameyi reddetti... İnsanlara tuzak kuran devlet içindeki "virüs örgütü" hakkında suç duyurusunda bulundu...

İşte o itiraznameden satır başları:

• Sorun yasalar veya zihniyette değil, "NİYET"tedir. Niyetiniz nedir?
  • Devlete sızmış 3-5 virüs var. Nuri Alço’nun masum kızların gazozuna ilaç atması gibi insanların bilgisayarına virüs atıyorlar. Silivri’ye düşürdüler; ama çok şükür kötü yola düşüremediler. Hala gazeteci oğlu gazeteciyiz.
  • Olmayan örgütün, olmayan medya kolu olarak, olmayan suçu anlatmamız isteniyor...
  • Bu bir ...
Read more : "Savunma Yapmıyorum, Suçluyorum" / Müyesser YILDIZ | Görüntüleme : 1517 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148381 ileti • Toplam 45851 başlık • Toplam 24945 üye

x