Zaman: Cum Mar 14, 2025 19:18

News News of Müyesser YILDIZ

Site map of Müyesser YILDIZ » Dizin : Müyesser YILDIZ

Emperyalistin Namusu Olmaz / Müyesser YILDIZ

Emperyalistin Namusu Olmaz

Çifte “Gazi” Avukat Serdar Öztürk’ün Silivri’de yazdığı “AKP ve Gülen’i Kurtarma Planı” isimli kitabını mutlaka okuyun. Togan Yayıncılık'tan çıkan bu kitaptaki iddiaların tek dirhemi bile adamı kudurtmaya yeter. ”ETÖ” operasyonlarında bizzat yaşadıklarını anlatıyor; ki Kurtlar Vadisi'ne, CIA filmlerine nal toplatır.

Avukat Öztürk’e: "Neden 'çifte gazi'?" dedim. Bilmeyenler için söyleyeyim: o bir askerdi; bir operasyonda ağır yaralandı, malulen emekli oldu. Sonrasında hukuk okudu, avukatlığa başladı. Devresi olan ve kendisi gibi avukatlık yapan Levent ...
Read more : Emperyalistin Namusu Olmaz / Müyesser YILDIZ | Görüntüleme : 1306 | Yanıtlar : 0

"ETÖ" - PKK 'Takas'ı Nasıl Yapılacak? / Müyesser YILDIZ

"ETÖ" - PKK 'Takas'ı Nasıl Yapılacak?

Hakkâri-Çukurca’daki alçak saldırıda herkes “istihbarat zafiyetini” sorguladı. Oysa Silvan katliamından sonra “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, bu bir dönüm noktasıdır.” denmiş, TSK’nın istihbaratı tümüyle MİT’e devredilmiş, MİT Emniyet’le anlık istihbarat paylaşımına girmişti. Hatta “açılım” koordinatörü Beşir Atalay’ın açıkladığına göre İran’a PJAK’ı bitirten istihbaratları da biz verir olmuştuk. Ayrıca ABD’den “yırtıcı kuş” Predator'ler geliyordu!

MİT’imiz o günlerde İsrail-Filistin arasındaki 1’e 1027 esir değişimiyle meşguldü. Onbaşı Şilad’ı kurtarıyor, İsrail’in “en ...
Read more : "ETÖ" - PKK 'Takas'ı Nasıl Yapılacak? / Müyesser YILDIZ | Görüntüleme : 1091 | Yanıtlar : 0

Deli Petro'nun Varisleri / Müyesser YILDIZ

Deli Petro'nun Varisleri

“İslam dünyası Ahmedinejad’dan daha iyi bir sözcüyü hakediyor. Erdoğan Ortadoğu’da lider rolüoynayabilir. Erdoğan’ın İslam dünyasının sözcüsü olması gerekiyor” diyen Avrupa Musevi Kongresi Başkanı…

“Suriye’deki olayların bir Sünni-Alevi çatışmasından endişe ediyorum.”

“Türkiye’nin, İran’ın Suriye konusundaki söylemi üzerinde doğru bir rolü olduğuna inanıyorum.”

“Ben sadece Türkiye’de yaşayan 74 milyon vatandaşım için konuşmuyorum, aynı zamanda Arap dünyası için de konuşuyorum. Onlar da her zaman benim öldürülen vatandaşlarıma (Mavi Marmara’yı kast ediyor) sahip çıkıp, çıkmadığı takip ...
Read more : Deli Petro'nun Varisleri / Müyesser YILDIZ | Görüntüleme : 1233 | Yanıtlar : 1

PKK'yla Pazarlık Devlet Sırrı Mıydı? / Müyesser YILDIZ

PKK'yla Pazarlık Devlet Sırrı Mıydı?

Ara ara hakkımdaki iddianameye bakıyorum. Hikmet-i sebebi: “suçumu” öğrenmek. Kapsamına sokulduğum, sokulmadığım TCK ve Terörler Mücadele Yasası’nın ilgili-ilgisiz tüm maddelerini defalarca okudum; kendimi bir yere sığdıramadım.

“Hükümeti devirmeye teşebbüs” desek; evet muhalifim, ama devirme deyince silah lâzım, cebir ve şiddet lâzım… Olmuyor.

Ek klasörler gelip de 30 yıllık ajandam ve bilgisayarımdan “özenle” seçilen yazı ve notları görünce dank etti. Arşimet gibi: “Evreka , evreka!" dedim. Yüzde 99’u PKK, bölücülük; bilhassa ...
Read more : PKK'yla Pazarlık Devlet Sırrı Mıydı? / Müyesser YILDIZ | Görüntüleme : 725 | Yanıtlar : 0

Anayasa 'Balayı'na Dair Bir Senaryo… 9 Ay 10 Gün Sonra Ne Doğar? / Müyesser YILDIZ

Anayasa 'Balayı'na Dair Bir Senaryo… 9 Ay 10 Gün Sonra Ne Doğar?

Yüzlerde güller açıyor… Hele BDP de Meclis’e lütfedip, döndü; fıstık yeşili tamam oldu… BDP’nin “eşeğini sağlam kazığa bağlamadan” döndüğünü sananlar yanılır. (Gerçi bunu soran da, düşünen de yok ya)!...

Bakın Meclis’e teşriften 1 gün önce Cumhurbaşkanı Gül’e, “Demokratik Çözüm Protokolü”nün de içinde yer aldığı bir dosya vermişler. O da kabul etmiş!... O “protokol”de ve pakette ne ola ki?!..

AB açıklama yaptı: “Türkiye’nin istikbalini ...

Halk Nasıl İğfal Edilir? / Müyesser YILDIZ

Halk Nasıl İğfal Edilir?

Habur şokundan sonra PKK ile görüşmeler sızdırılıp, milletin psikolojik bariyerleri kırılırken,

Devlet, KHK’lerle tepeden tırnağa dizayn edilirken,

Medya tek ses, tek nefes haline gelirken,

Emperyalistler, “reformları“ alkışlarken,

Devlette, “Rabbim verdikçe verdiği”nden, kadrolaşma tamamlanırken,

Adalet dağıtmakla görevli olanlar bizzat “adaletsizlikten" yakınıp, istifa ederken,

Hekimler bile "iş" derdine düşürülürken...

Yıllar önce yaşanmış, benzer bir filmi hatırlamak ister misiniz?

Hitler’i çoğunlukla sadece Yahudi soykırımı yapmasıyla biliyoruz.

Oysa o, devletini “ari'leştirmişti”!..

Ari'leşmeyi bire bir ...
Read more : Halk Nasıl İğfal Edilir? / Müyesser YILDIZ | Görüntüleme : 955 | Yanıtlar : 0

İdam Cezasını Çıkarın... Beni Asın... Hak Ettim! / Müyesser YILDIZ

İdam Cezasını Çıkarın... Beni Asın... Hak Ettim!

“Apo“cukları asılmasın için feryat figan idam cezasını kaldırtan, “Bunu yaptık mı banko AB’deyiz." diyenler bugünlerde: “İdam cezası konşulmalı mı?" gevelemelerine başladı. Görünürde PKK-KCK-BDP'ye “gözdağı" veriyorlar. Kimse heveslenmesin. O idam cezası tartışılır ve geri getirilirse bilin ki hedef “Ergenekoncular, Balyozcular, Oda Tv’ciler"dir; uygulanırsa da sadece onların “istifadesine" sunulur!..

İşte İdamlık Suçlarım

Özel hayatımızı “umumi halka arz eden“ ek klasörleri eşim Çarşamba görüşünde getirdi. 1 saatlik öğlen yürüyüşümde (koğuşumun avlusunda ...
Read more : İdam Cezasını Çıkarın... Beni Asın... Hak Ettim! / Müyesser YILDIZ | Görüntüleme : 3091 | Yanıtlar : 0

Ağlama! Çiçek Hazırla! / Müyesser YILDIZ

Ağlama! Çiçek Hazırla!

Hayır, ağlamaya zerre hakkın kalmadı…

Üç gün ağla. Dördüncü gün: “Şehitler ölmez, vatan bölünmez!” diye haykır. Yedinci gün: “Allah korusun. Allah bir daha bu acıları göstermesin.“ de… Tamam, görevini yaptın… Bir dahaki katliama, cinayete kadar unut gitsin.

Allah'ım sana bu aklı niye verdi? Niye gözleri var görmez, kulakları var duymaz oldun?

Yıllardır: “Ülkeyi bölünmeye götürüyorlar.” diye feryat edenleri önce “paranoyak” sonra “terörist” yapıp, içeriye tıktılar…

Ama senin canını alanlarla masaya oturdular, oralı ...
Read more : Ağlama! Çiçek Hazırla! / Müyesser YILDIZ | Görüntüleme : 771 | Yanıtlar : 0

Obama - Erdoğan Görüşmesinin Tutanağını Yazdım / Müyesser YILDIZ

Obama - Erdoğan Görüşmesinin Tutanağını Yazdım

PKK niye kudurdu, arkasında kimler var?

Ankara’nın ortasındaki saldırıda Türkiye’yi teslim almak isteyen hangi güçler: “Size şah damarınızdan daha yakınız, gördünüz mü?” mesajı verdi?..

İktidar-PKK görüşmesinin sızması/sızdırılması; Gül’ün Almanya, Erdoğan’ın ABD seyahati ve Kumrular katliamı arasında bağlantı var mı?..

O görüşmenin nasıl ve kimlerce sızdırıldığı tespit edilmiş, (Baykal’ın, MHP’ lilerin, Işık Koşaner’inkilerin bulunmasa da); bravo!..

Hesap soruldu mu, sorulacak mı? Üstü kapandığına göre o iş milletten, Habur’a tepkinin intikamını ...
Read more : Obama - Erdoğan Görüşmesinin Tutanağını Yazdım / Müyesser YILDIZ | Görüntüleme : 951 | Yanıtlar : 0

Her Yana Yayılan Kusmuk Kokusunu Hissedebiliyor Musunuz? / Müyesser YILDIZ

Her Yana Yayılan Kusmuk Kokusunu Hissedebiliyor Musunuz?

İktidar-PKK görüşmeleri ispatlanınca “fazla yaygara kopmamış”…

“Kıyamet de kopmamış”…

Gazetelerin en “stratejik“ köşelerine oturtulanlar, televizyonlarda boy göstermesine izin verilenler öyle diyor!..

Evlâdını yitirmiş bir ananın yüreğinde kopan “yaygarayı-kıyameti“ siz bilebilir, anlayabilir misiniz?

Bir kitapta okumuştum: “Evlâdını kaybeden bir ana, en önemli organının kesilmesinden daha fazla acı duyar.“ diyordu.

Türk Milleti’ne bu kirli senaryoları hazmettirdiklerini zannedenler; el çırpıp: “Başardık!" diye yaygara koparanlar anaların, babaların, kardeşlerin sessiz öğürtüsünü duyuyor, her ...
Read more : Her Yana Yayılan Kusmuk Kokusunu Hissedebiliyor Musunuz? / Müyesser YILDIZ | Görüntüleme : 823 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148394 ileti • Toplam 45860 başlık • Toplam 24945 üye

x