Zaman: Çrş Mar 12, 2025 9:17

News News of Okur Mektupları

Site map of Okur Mektupları » Dizin : Okur Mektupları

KKTC'de Doğrular, Yanlışlar...

KKTC’DE DOĞRULAR, YANLIŞLAR…

10 yıldır KKTC’de yaşıyorum. Burada yayın yapan tüm gazeteleri, web sitelerini, TV istasyonlarını, yayınlanan kitapları, radyoları ciddi olarak takip ediyorum.

KKTC’de ve TC’de görev yapan gazetecilerin ve yazarların bir çoğu “baskılar” nedeniyle gerçekleri yazmıyor/yazamıyor.

Bilim insanı gözüyle KKTC’deki doğru ve yanlış işleri sıralamak istiyorum.

KKTC’DE SÜREKLİ TC ALEYHİNDE HABER/YORUM YAZAN MEDYA ORGANLARI

Yeni Düzen gazetesi
Birleşme yanlısı, ana muhalefet partisi Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin (CTP) yayın organıdır. Günlük çıkar. Tirajı 2-3 bin dolayındadır. ...
Read more : KKTC'de Doğrular, Yanlışlar... | Görüntüleme : 4917 | Yanıtlar : 1

Misyonerlik ve İzmit Protestan Kilisesi'nden İzlenimler

Merhaba Banu Hanım,

Kocaeli'nde yaşıyorum ve bu içinde olduğumuz haftada İzmit protestan kilisesinin çok etkin olduğunu görmeye başladım.

Okul önlerinde (özelikle lise önleri) işlek caddelerde ellerinde broşürlerle dolaşan ve rahat bir şekilde dağıtan yabancı uyruklu kişiler görüyoruz ve duyuyoruz. Bu hafta içinde bu kadar etkin olmaları kafamda soru işiertleri uyandırdı. İlk olarak dağıtıkları kağıtlarda aşağıda göreceğiniz gibi bir program var.

19 Ocak Çarşamba - Konser (Yabancılar Türkçe şarkılar söylecek)
20 Ocak Perşambe - Sohbet
21 ...
Read more : Misyonerlik ve İzmit Protestan Kilisesi'nden İzlenimler | Görüntüleme : 8254 | Yanıtlar : 46

Gariban Vatandaş: Türkiye'de İşsizlikten Emekli Olmak

Sayın Banu Avar'a ilanen duyurulur!

Öncelikle selam eder;saygılar sunarım. Siyasi Bağımsızlık neyle mümkündür?

İktisat geçinmenin yarısı; kendini sevdirmek aklın yarısı; güzel soru sormak ilmin yarısıdır;

Türkiyedeki tehşisi tam ve doğru koymak gerekir; bu nedenle!

a-Siyasi Bağımsızlık Ekonomik Bağımsızlıkla mümkündür!

b- Siyasi Bağımsızlık Ekonomik Bağımsızlıkla desteklenmedikçe tam bir bağımsızlıktan söz edilemez! neden derseniz?

c- Ekonomik özgürlüğünü kazanamamış bir toplum siyasi özgürlüğünü yabancı devletlerin ellerine vermiş demektir!
    yani herşeyin başı ekonomik özgürlükten geçer!
Yalova'da sizleri de ...
Read more : Gariban Vatandaş: Türkiye'de İşsizlikten Emekli Olmak | Görüntüleme : 2066 | Yanıtlar : 0

WIKILEAKS & BECAUSEWHATDOYOUTHINK"baby"

YENI BIR SIRKET KURULDU DUNYA CAPINDA

butun dunyayı "stratejik arastırma merkezi" halıne getırdıler.
250 bın belgenın !!! degerlendırmesını tum dunyaya yaptırıyorlar ve herkes ne dusunuyor hoş bır sekılde ogrenıyorlar.Sadece kendı personellerı degerlendırme yapsa tek taraflı bır bakıs acısı olacak ve cok zaman alacak,
"bır seylerı hızlandırmaları gerek sankı" ve
bu yuzden bu belge dedıklerınızı acıklıyor sanki dunyanın sahıplerı.
Artık herkes bu sırkette calısıyor.

sırketın ismi mi?
WIKILEAKS & BECAUSEWHATDOYOUTHINK"baby"

saygı ile
Emre Koksal
Read more : WIKILEAKS & BECAUSEWHATDOYOUTHINK"baby" | Görüntüleme : 1056 | Yanıtlar : 0

Banu AVAR'dan Bir Okur Mektubu: Menderes neden idam edildi?

Menderes neden idam edildi?

Adnan Menderes İmralı Adası'nda 17 Eylül 1961'de sağlık muayenesini yapan doktor heyetinden sağlam raporu alındıktan sonra öğlen 13:21'de idam edildi.

Adnan Menderes neyle suçlanmıştı?

1- Örtülü ödenek paralarını zimmetine geçirmek,

2- 6-7 Eylül Olayları'na önceden haberi olduğu halde müdahale etmemek,

3- Kanuna aykırı olarak üniversite basmak ve halka ateş açtırtmak,

4- Bazı muhalefet milletvekillerinin ve muhalefet liderinin seyahat özgürlüğünü kısıtlamak,

5- Devlet radyosunu siyasi çıkarları için kullanmak,

6- Halkı Demokrat İzmir ...
Read more : Banu AVAR'dan Bir Okur Mektubu: Menderes neden idam edildi? | Görüntüleme : 35388 | Yanıtlar : 2

B. AVAR'dan Bir Okur Mektubu: Muhafazakarlıkla Akıl İlişkisi

Muhafazakarlıkla Akıl İlişkisi

-Bu insanlar nasıl oluyorda memleketlerinin parçalanmasına göz göre göre razı oluyorlar?

-Kuran da vatan sevmek yok mudur?

Bu sorulara ben de uzun zamandır cevap aradım. Kendimce bir şeyler buldum, bir takım sonuçlara vardım. Fazla vaktinizi almamak için kısaca bu sonuçları özet olarak vereceğim. İlahiyatcı değilim ancak mümkün olduğunca Kuran'dan ve hadislerden konuşacağım.

Sizin de teşhis koyduğunuz gibi dış güçler yurdumuzda "maşa" "işbirlikçi" aradılar. Sonunda "münafık"lar ile "kafir" leri buldular. Bunların ortak noktaları ...
Read more : B. AVAR'dan Bir Okur Mektubu: Muhafazakarlıkla Akıl İlişkisi | Görüntüleme : 6953 | Yanıtlar : 7

Banu AVAR: "İşte benim ANADOLUM!!!"

Banu AVAR: "İşte benim ANADOLUM!!!"

Anadolu'yu karış karış gezen gazeteci yazar Banu AVAR tüm yazılarında, söyleşilerinde Türk milletine, Anadolu'ya güvenini dile getiriyor. Bugün Ulusal Kanal'da Ekopolitik'te Çetin Ünsalan'ın konuğu olan Banu AVAR:

"Küresel çetenin psikolojik danışmanlarının yürüttüğü kuşatmaya, sinsi planlara Türk Milleti son noktayı koyacaktır. 100 yıldır aynı federasyon dayatması ile karşı karşıyayız. Hedef toprak zenginliklerimizdir, madenlerimizdir. Böl ve Yut uygulanmaktadır. Bir sonraki adım devletin bölünmez bütünlüğünü ortadan kaldırmaktır! Güç biziz, güç halktadır!"
diyor. Peki ...
Read more : Banu AVAR: "İşte benim ANADOLUM!!!" | Görüntüleme : 4368 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148370 ileti • Toplam 45849 başlık • Toplam 24942 üye

x