Zaman: Pzr Şub 23, 2025 21:19

News News of Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Site map of Öneri, İstek ve Şikayetleriniz » Dizin : Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Sitemiz hakkındaki öneri ve şikayetlerinizi buradan bildirebilirsiniz...

özel şifre?

banu avarın belgeselinde belki başka videolarda da var bilmiyorum "bu videoyu izleyebilmek için eğer özel bir izninz varsa şifre girmeniz gerekiyor" deniyor.ne demek o?
ben bilmiyorum
Read more : özel şifre? | Görüntüleme : 1146 | Yanıtlar : 2

Video Dosya Boyut optimize edilebilme olasıliği üzerine

Yüklediğiniz İki programınızı rapidshare den indirdim. Ve izledim. Bir tanesi 80 mb diğeri 150 mb olmak üzere toplam iki indirme idi.

Kalitelerinden çok memnun kaldım. Sizleri bu yaptığınız fedakarlıktan dolayı tebrik etmek istiyorum.

Diğer forum üyelerinin de görüşleri doğrultusunda aşağıdaki belirteceğim noktalar konusunda fikirlerinizi almak istiyorum.

Konuşma tartışma programlarında görüntü kalitesi bence ikinci tercih, en önemli öncelik bence ses yani konuşmaların içeriğidir.

Benim isteklerim ise yukarıdaki bağlamlar göz önüne alındığında sadece dosya boyutlarını daha da ...
Read more : Video Dosya Boyut optimize edilebilme olasıliği üzerine | Görüntüleme : 1104 | Yanıtlar : 2

Öneri : Mektup ve Email ile Gidişata Tepkimizi Ortaya Koymak

Merhabalar ,

Benim bir fikrim var eğer sizlerce ve Forum Yönetimince uygun görülürse hayata geçirilmesinin azami fayda sağlayacağını düşünüyorum :

Her üye 10 Tane Mektup Yazsın Rastgele 10 tane Milletvekiline ve Tüm Milletvekillerinide e-mail atsın (Vekillerin e-mail listesi TBMMM sitesinde var)

Forum yönetimi organize etsin şöyle organize olalım :

diyelim 1000 Forum üyesi destek verdi ,

10 Mektup (10ytl daha fazla vekile atabilecek vardır elbet içimizde ben temel olsun diye 10 diyorum) ve 520 e-mail ...
Read more : Öneri : Mektup ve Email ile Gidişata Tepkimizi Ortaya Koymak | Görüntüleme : 1090 | Yanıtlar : 0

29 ekim konfernası

arkadaşlar yaklaşan 29 ekim dolayısıyla okulumda bi konfernas düzenlemeye karar verdik... konu "Cumhuriyet'in dünü, bugünü, yarını..." herheangi birşey olabilir... Tabii ki siyasi içerik olmadan en ufak bi ima bile kabul edilmiyor öğretmenlerimiz tarafından...:( Öneri, belge, bilgi ve belgesellerinizi bekliyorum arkadaşlar teşekkürler=)
Read more : 29 ekim konfernası | Görüntüleme : 1230 | Yanıtlar : 7

E-Kitap

Slm,

Arkadaslar E-Kitap bolumunu genisletmek mumkunmu acaba?
Sayet mumkunse cok degerli bir katki olacak umarim, cunki bircok kitaplara isteyipte
ulasamayanlar azimsinmayacak derecede.
Arzu ettigim yazarlar arasinda

Hayrullah Mahmud
Hasan Huseyin Memis
Behic Gurcihan
Yalcin Kucuk
Aydogan Vatandas
Hulki Cevizoglu
Oktan Keles
Orkun Ucar

Ayrica bu Forumda cok degerli buldugum fakat dogrudan televizyonda her zaman izleme olanagi
bulamadigim bircok degerli programi sitenizde sundugunuz icin size tesekkurlerimi sunarim.
Yukarida isimlerini verdigim yazarlarin kitaplarini sitenize ekleme olanagi varsa ...
Read more : E-Kitap | Görüntüleme : 1231 | Yanıtlar : 1

Video yüklemeyle ilgili programlar

Arkadaşlar youtube'a video yükleyebilmek için Ashampoo movie shrink & burn 3
diye bir program kullanıyorum.
Programa şimdilik para ödemek istemiyorum ama şifre aramak için kullanılan emule-torrent gibi programları da kullanma imkanım yok.
Bu programı kullanabilmek için gerekli bir şifreyi
karasuk6@gmail.com adresine gönderebilirseniz sevinirim.
Read more : Video yüklemeyle ilgili programlar | Görüntüleme : 1735 | Yanıtlar : 6

Persepolis

Selam Arkadaşlar,

Yanlış hatırlamıyorsam dün bir yazıda bugün cnbc-e kanalında yayınlanacak olan "Persepolis" adlı film için bir istek vardı. Şimdiki önerim özellikle yurt dışında yaşayıp bu kanalı izleme imkanı olmayanlar için. Cnbc-e'nin sitesinde "Sipru Beta" adlı programı yüklüyorsunuz ve ondan sonra çok güzel kalitede Doğuş grubuna ait bütün kanalları izleyebiliyorsunuz hiç takılmadan. Üstelik programın "kayıt" tuşu da var istediğiniz izlenceleri kaydetmek için. Dediğim gibi film cnbc-e'de ve Türkiye saatiyle 22.30'da. İzleyecek vakti olanlara keyifli izlenceler.... ...
Read more : Persepolis | Görüntüleme : 1333 | Yanıtlar : 4

Voleybol

Diğer spor aktiviteleri forumumuza voleybol u da ekleyelim mi? :)
Read more : Voleybol | Görüntüleme : 1071 | Yanıtlar : 0

Upload edilen bir site olmak icin...?

Sitenin sahiplerine ve yoneticilerine bir sorum var. Ne kadar asiri bir oneri oldugunu bilemiyorum ama, buyuk bir uye potansiyeli olan sitemizin sadece link verilen degil, ayni zamanda video upload edilebilen bir site olmasi mumkum olabilir mi, ne gibi bir teknik veya hukuki altyapi gerektirir? Yeterince buyudukten sonra boyle bir yatirim dusunur musunuz? Sorulmayacak bir soru ise bilgisizligimi giderir misiniz. Tesekkurler.
Saygilarimla
Read more : Upload edilen bir site olmak icin...? | Görüntüleme : 1144 | Yanıtlar : 2

Çok partili hayat, Menemen Olayı, Şeyh Said

Merhaba ben özlem foruma yeni üye oldum 17 yaşınday bir lise öğrencisiyim. Konumu nereye yazacağımı tam olarak kestiremediğim için buraya yazmayı uygun buldum:) tarih dersi ile ilgili bir slayt hazırlıyorum... Çok partili hayata geçiş denemeleri, şeyh said ayaklanması, menemen olayı ile ilgili elinizde video ya da belge varsa veya video sitesi biliyorsanız linkini yazar mısınız... şimdiden çok teşekkürler....
Read more : Çok partili hayat, Menemen Olayı, Şeyh Said | Görüntüleme : 1977 | Yanıtlar : 3

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148319 ileti • Toplam 45819 başlık • Toplam 24929 üye

x