Konuklar: İlahiyatçı, Yazar Prof. Dr. Yaşar Nuri ÖZTÜRK, Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süheyl BATUM, Marmara Üniversitesi Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman ALTUĞ ve Araştırmacı-Yazar Aytunç ALTINDAL
İzle:
Bölüm 1
Bölüm 2
Görüntü: XviD 29.00 fps Süre: 2 saat 23 dakika Dosya Boyutu: 663 MB Çözünürlük: 512x384
Konuklar: CHP Grup Başkanvekili, İstanbul Milletvekili Kemâl KILIÇDAROĞLU, Avukat Ergin CİNMEN, Kürtçü, "Bölücü-Tetikçi Yazar" Altan TAN, Araştırmacı-Yazar Aytunç ALTINDAL ve Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ümit KOCASAKAL
İzle:
Görüntü: XviD 29.00 fps Süre: 2 saat 23 dakika Dosya Boyutu: 648 MB Çözünürlük: 512x384
Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih KANADOĞLU, CHP Konya Milletvekili Atilla KART, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Doğu ERGİL ve Bahçeşehir Üniversitesi Siyaset Bilimi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yılmaz ESMER
Telefon konuğu: Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süheyl BATUM
İzle:.(İzlencenin ilk 1 saat 42 dakikası mevcuttur.)
Konuklar: Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süheyl BATUM, Avukat Ergin CİNMEN, Demokrat Parti Genel Başkanı Hüsamettin CİNDORUK, Emekli Orgeneral Edip BAŞER ve Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlter TURAN
İzle:
Görüntü: XviD 29.00 fps Süre: 2 saat 31 dakika Dosya Boyutu: 768 MB Çözünürlük: 512x384
Konuklar: Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Özdemir ÖZOK, Vatan Gazetesi Yazarı Can ATAKLI, Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif ŞENER ve Hürriyet Gazetesi Yazarı Cüneyt ÜLSEVER
Telefon konuğu: DGM Emekli Cumhuriyet Başsavsıcı Ömer Süha ALDAN
Başlangıç dakikaları eksiktir...
İzle:(Şifre:guncelmeydan)
Görüntü: XviD 29.00 fps Süre: 2 saat 07 dakika Dosya Boyutu: 605 MB Çözünürlük: 512x384
Araştırmacı-Yazar Aytunç ALTINDAL, Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi, Anayasa Hukukçusu Prof. Dr. Süheyl BATUM, Bahçeşehir Üniversitesi Siyaset Bilimi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yılmaz ESMER ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Kemâl KILIÇDAROĞLU
Görüntü: XviD 29.00 fps Süre: 2 saat 29 dakika Dosya Boyutu: 765 MB Çözünürlük: 512x384
Araştırmacı-Yazar Aytunç ALTINDAL, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Hüsamettin CİNDORUK, Emekli Büyükelçi İlter TÜRKMEN, Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Metin HEPER ve Marmara Üniversitesi Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman ALTUĞ
Telefon konuğu: Emekli Orgeneral Necati ÖZGEN
Görüntü: XviD 29.00 fps Süre: 2 saat 22 dakika Dosya Boyutu: 707 MB ...
Sosyal ve Kültürel Psikoloji Uzmanı ve Türkiye Bilimler Akademisi üyesi Prof. Dr. Çiğdem KAĞITÇIBAŞI, Yazar Altan TAN, Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi, Anayasa Hukukçusu Prof. Dr. Süheyl BATUM, Gazi Üsteğmen, Yazar Abdullah AĞAR ve Halkın Yükselişi Partisi Genel Başkanı, İlahiyatçı, Hukukçu Prof. Dr. Yaşar Nuri ÖZTÜRK
Görüntü: XviD 29.00 fps Süre: 2 saat 16 dakika ...
Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ümit KOCASAKAL, Avukat Vural ERGÜL, Em. Büyükelçi, CHP İstanbul Milletvekili Şükrü ELEKDAĞ ve İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oktay UYGUN
Telefon Konukları: Em. Tümg. Osman ÖZBEK ve ÇYDD Başkanı Prof. Dr. Türkan SAYLAN
Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süheyl BATUM, Avukat Ergin CİNMEN, Yazar Ayşe KULİN, İstanbul Barosu Eski Başkanı Av. Turgut KAZAN ve Avukat Canan ARIN
Telefon Konukları: Yazar Aytunç ALTINDAL ve Yargıçlar ve Savcılar Birliği (YARSAV) Başkanı Ömer Faruk EMİNAĞAOĞLU
Görüntü: XviD 29.00 fps Süre: 2 saat 14 dakika Dosya Boyutu: 705 ...