İstanbul Üniversitesi ve Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Toktamış ATEŞ, Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurşen MAZICI, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref FAKIBABA, Gazeteci Mehmet Şevket EYGİ ve Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İlahiyatçı, Siyaset Bilimci Doç. Dr. Niyazi KAHVECİ
Telefon Konukları: Yazar Aytunç ALTINDAL ve Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aygün ATTAR
Gazeteci - Yazar Yiğit BULUT, İstanbul Barosu eski Başkanı Av. Turgut KAZAN, A&G araştırma şirketi Başkanı Adil GÜR, Yeditepe Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Meral ÖZTOPRAK ve Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İlahiyatçı, Siyaset Bilimci Doç. Dr. Niyazi KAHVECİ
İzle:
Görüntü: XviD 29.00 fps Süre: 2 saat 12 dakika Dosya Boyutu: 627 MB Çözünürlük: 512x384 ...
Konuklar: Vatan Gazetesi Yazarı Can ATAKLI, Yargıçlar ve Savcılar Birliği (YARSAV) Başkanı Ömer Faruk EMİNAĞAOĞLU, Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ümit KOCASAKAL, CHP Konya Milletvekili Atilla KART ve Marmara Üniversitesi, İşletme Bölümü Başkanı Prof. Dr. Osman ALTUĞ
İzle:
Görüntü: XviD 29.00 fps Süre: 2 saat 07 dakika Dosya Boyutu: 659 MB Çözünürlük: 512x384 ...
Araştırmacı-Yazar Aytunç ALTINDAL, Halkın Yükselişi Partisi Genel Başkanı, İlahiyatçı, Hukukçu Prof. Dr. Yaşar Nuri ÖZTÜRK, Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ümit KOCASAKAL ve Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İlahiyatçı, Siyaset Bilimci Doç. Dr. Niyazi KAHVECİ
İzle:
Görüntü: XviD 29.00 fps Süre: 2 saat 12 dakika Dosya Boyutu: 694 MB Çözünürlük: 512x384
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemâl KILIÇDAROĞLU, CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel TEKİN, Hürriyet Gazetesi Yazarı Cüneyt ÜLSEVER Hürriyet Gazetesi Yazarı Yalçın BAYER ve Gazeteport Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz SEMERCİ Ayrıca: Uludağda snowboard yaparken kaybolan üniversiteli Ümit ÖZGEN'in babasıHalûk ÖZGEN, Ümit'i donduran ihmaller zincirini anlatıyor...
Saadet Partisi (SP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mehmet BEKAROĞLU, pek liberal, pek sivil Besim TİBUK, Bahçeşehir Üniversitesi Siyaset Bilimi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yılmaz ESMER ve Gazeteci - Yazar Yiğit BULUT Telefon Konukları: CHP Konya Milletvekili Atilla KART ve Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süheyl BATUM
DİSK Tekstil İşçileri Sendikası Genel Başkanı Rıdvan BUDAK, Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süheyl BATUM, Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer GENÇ, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sefa SİRMEN ve Istanbul Büyükşehir Eski Belediye Başkanı Ali Müfit GÜRTUNA
Türkiye'de kirlenen siyaset
İzle:
Görüntü: XviD 29.00 fps Süre: 1 saat 49 dakika Dosya Boyutu: 553 MB Çözünürlük: ...
. R. MENGİ ile Her Açıdan - 1 Şubat 2009 / Davos Çıkışı
Konuklar:
Dışişleri Eski Bakanı, Emekli Büyükelçi, Hürriyet Gazetesi Yazarı İlter TÜRKMEN, Sahibinin Sesi, Sivil Örümcek Zeyno BARAN, Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurşen MAZICI ve Halkın Yükselişi Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Yaşar Nuri ÖZTÜRK
Erdoğan'ın Davos Çıkışı
İzle:
İzlencenin başlangıcı eksiktir. Lâkin, kaydedilen kadarı ile de içimizdeki İsrail'i tanımak için faydalı ve yeterlidir.
Ruhat MENGİ ile Her Açıdan - 21 Aralık 08 / Özürlü Kampanya
Konuklar: Marmara Siyaset Bilimi Öğretim Üyesi - Prof. Dr. Nurşen MAZICI, ATATÜRK Üniversitesi Türk-Ermeni İlişkileri Araştırmalar Merkezi Müdür - Doç. Dr. Erol KÜRKÇÜOĞLU, Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Tarih Uzmanı - Prof. Dr. Aygün ATTAR, Türk Tarih Kurumu Eski Başkanı - Prof. Dr. Yusuf HALAÇOĞLU