Zaman: Cmt Şub 22, 2025 11:00

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

görünmez olmak mı zamanı durdurmak mı..

arkadaşlar görünmez olmak mı isterdiniz yoksa zamanı durdurmayı mı?(neden?)
düşüncelerinizi merak ediyorum
Read more : görünmez olmak mı zamanı durdurmak mı.. | Görüntüleme : 1038 | Yanıtlar : 13 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Türkler Cehenneme Giderse

yere tükürme alışkanlıkları sayesinde cehennemin ateşini söndürebilirler...

- zebanilere rüşvet verip cennete girmeye çalışabilirler...

- arazi mafyası bir türk mevta, bütün cehennemi gasp edip 'burayı boşaltın' diye ahaliye zulüm edebilir. olmadı zor koşup her tarafı ateşe verebilir.

- abi burası çok fena sıcak oldu, bi vantilatör alalım diyebilirler.

- cehenneme gitmekten memnun kalmayan türkler ben bi arkadaşa bakıp çıkacam deyip zebanileri kandırmaya çalışabilirler.

- cehennemin tam göbeğinde, karşıdan ağzında sigara gelmekte olan bir türk, abi ...
Read more : Türkler Cehenneme Giderse | Görüntüleme : 862 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Gülmece

> Kardeşlerinizin sizi uyuz eden davranışları :))

Benim öyle bir sorunum yok.Sizi ne uyuz ediyor..
Read more : > Kardeşlerinizin sizi uyuz eden davranışları :)) | Görüntüleme : 2017 | Yanıtlar : 22 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

İstanbul

Read more : İstanbul | Görüntüleme : 1286 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Diğer Görüntüler

> 1 mesaj geldi telefonunuza................

tanımadığınız bi numaradan...

sana aşığım seni çok seviyorum...biran önce buluşup yüzyüze görüşmek istiyorum tarzında bir msj alsanız ne yapardınız, ne düşünürdünüzz..??...
Read more : > 1 mesaj geldi telefonunuza................ | Görüntüleme : 4083 | Yanıtlar : 34 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

anne mektubu:(

MEKTUP

>Yalova'da depremde kaybettiklerimizin anisina yapilan Anit Mezar'a
>bir anne tarafindan yazilip birakilan mektup :
>
> Deryam'a ;
>
> Seni cok ozledim guzelim. Habersizce gidisin , o gittigin yol
>senden cok beni yordu.
>Dediler ki : Simsiyah o uzun saclarin toza tuglaya karismis. O
>bebek yuzun taninmaz olmus.
>Yatagindan bile kalkamamissin , uyanamadin mi yoksa ?
>Bir teslimiyet miydi bu. O gece anneciginle vedalasarak uyumaya
>gitmistin niye ? Biliyor muydun
>yavrum , hissettin ...
Read more : anne mektubu:( | Görüntüleme : 1239 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Tehlike

Resim

Yükle: Tehlike!
Read more : Tehlike | Görüntüleme : 920 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Son Model Metro

Suudi Arabistan'da Son Model Bir Metro, Her Zaman Kaynakları İyi Kullanmakta Fayda Var, Öyle Değil Mi ? :D

http://maxupload.com/img/8949D331.jpg
Read more : Son Model Metro | Görüntüleme : 967 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Gülünç Görüntü & Ses & Resim

Baykal: ''Ülkeyi Yönetenler Tehlikeyi Kavrayamadı''

Resim

Baykal: ''Ülkeyi Yönetenler Tehlikeyi Kavrayamadı''

Ankara (AA)- CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Kuzey Irak'ta ortaya çıkan tablonun Türkiye'nin parçalanmasına yönelik faaliyet içinde olduğunu, ülkeyi yönetenlerin
bu tehlikeyi yeterince kavramadığını öne sürdü.

Kanal B'den canlı yayımlanan ''Cumartesi Tartışmaları'' programında soruları yanıtlayan Baykal, Kıbrıs'ın stratejik öneminin giderek anlaşıldığını ifade etti.Rum yönetiminin eskiden dikkatli davrandığını, anlaşma yapmaya kalkmadığını belirten Baykal, ''Artık ben kimseyi ciddiye almıyorum, otorite benim, yetkimi kullanıyorum diyor. Bu, artık tek çatıyı kurmayacağım demek. Bu, ...
Read more : Baykal: ''Ülkeyi Yönetenler Tehlikeyi Kavrayamadı'' | Görüntüleme : 1152 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Bir güzel hikaye

Bir güzel hikaye

Adamın biri artık karısının eskisi kadar iyi duymadığından korkuyormuş ve
karısının işitme cihazına ihtiyaç duyduğunu düşünüyormuş.

Ona nasıl yaklaşması gerektiğinden emin değilmiş.

Bu durumu konuşmak için aile doktorunu aramış; doktor adamın
karısının ne kadar duyduğunu anlayabilmesi için basit bir yöntem önermiş.

"Yapacağın şey şu, karından 40 adım ileride dur, normal bir konuşma tonuyla bir şeyler söyle; eğer duymazsa 30 adım ilerisinde aynı şeyi tekrarla, sonra 20 adım; cevap alana kadar aynı ...
Read more : Bir güzel hikaye | Görüntüleme : 1131 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148317 ileti • Toplam 45818 başlık • Toplam 24928 üye

x