Zaman: Cmt Kas 23, 2024 0:50

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Boğaz Köprüsü'nün Yapılış Hikayesi [ Resimli Anlatım ]

BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ VE İETT KÖPRÜNÜN İNŞAAT AŞAMALARI VE AÇILIŞI

Avrupa’yı Asya’ya bağlayan “1. Boğaziçi Köprüsü”nün temeli Beylerbeyi ayakları şantiyesinde; 20 Şubat 1970’de törenle atıldı. Kabataş ve Kadıköy’den kalkan 2 adet şehirhatları vapuru, davetlileri taşı ----- tören alanına getirdi. 21 pare top atışıyla çalışmalar başladı...
20 Şubat 1970: Temel atma töreni (Beylerbeyi)

Resim
Mart 1970’de Ortaköy ayaklarının kazısı başladı. Hemen ardından da Beylerbeyi ayaklarının kazısı başladı.
http://img409.imageshack.us/img409/23/2pd5.jpg
4 Ağustos 1971: Kule montajı
Resim
17 Ağustos ...
Read more : Boğaz Köprüsü'nün Yapılış Hikayesi [ Resimli Anlatım ] | Görüntüleme : 1530 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Kültür & Sanat Meydanı

DTP İl Başkanı Tutuklandı...

Resim

Demokratik Toplum Partisi (DTP) Van İl Teşkilatı binasında Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan arama sonrasında gözaltına alınanlardan DTP Van İl Başkanı İbrahim Sunkur ve Gençlik Meclisi Üyesi Abdulvahap Turan tutuklandı.

DTP Van İl Teşkilatı binasında 18 Şubat'ta gerçekleştirilen arama sonrasında gözaltına alınan 20 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Cumhuriyet Başsavcılığı Vekilliğinde ifadeleri alınan 20 kişiden aralarında DTP Van İl Başkanı Sunkur ve Gençlik Meclisi Üyesi Turan'ın da bulunduğu 10'u tutuklanmaları ...
Read more : DTP İl Başkanı Tutuklandı... | Görüntüleme : 1292 | Yanıtlar : 13 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Parayı En Çok Neye Harcarız?

Parayı en çok neye harcarız? :wink:

sigara+ içki
giyim
kontur
yemek
cd,dvd
kozmetik
dergi
Seyahat
konser ,sinema tiyatro
diğer...(belirtiniz lütfen )

Ben en çok "kitap, kozmetik,giyim ve sigara" ya harcıyorum :P
Read more : Parayı En Çok Neye Harcarız? | Görüntüleme : 3934 | Yanıtlar : 47 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Cok Guzel Bir Yazi

Onunla birlikte uzun bir zamanin olmayacak
Erkekler elde edilemez kucuk hanim
Eger öyle olsaydi dunyada aldatmak diye bir sey olmazdi
Erkekler cekirge gibidir bir,iki sicrar durup otururlar biz kadinlarda elde edebildigimiz kadariyla yetiniriz
Elde edebildigim kadari 30 yillik bir evlilik,mukemmel bir kiz cocugu,zaman zaman kötude olsa cogunluk guzel anilarla dolu bir ev
Ee az seyde degil hani
Bir kac odasinda yangin ciksada evimiz hala yasabilir durumda cok sukur
Insan afedemedikleriylede yasamayi ögreniyor

Peki sen,sen bu ...
Read more : Cok Guzel Bir Yazi | Görüntüleme : 956 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Son Osmanlı Yandım Ali

'Tehlikenin farkındayız'

Haber Merkezi - Yönetmen Mustafa Şevki Doğan 'ın Suat Yalaz 'ın eserinden sinemaya uyarladığı "Son Osmanlı-Yandım Ali" adlı filmin galası Lütfi Kırdar Kongre Sarayı'nda yapıldı. Lütfi Kırdar'ın girişinde konukları meşaleli askerler karşıladı. İçeride şerbet ve macun dağıltıldı. Ragıp Savaş 'ın sunduğu gecede, sahneye çıkan film ekibi zorlu ama bir o kadar keyifli çekim sürecinden bahsederek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Olayların, işgal altındaki ve ihanetin pençesindeki 1918 İstanbul'unda başladığı filmde, donanmadan terhis ...
Read more : Son Osmanlı Yandım Ali | Görüntüleme : 2041 | Yanıtlar : 11 | Dizin : Sinema & Tiyatro

Alpet Reklâmı

Resim

Yükle: Alpet Reklâmı
Şifre: paylasimboard.net
Read more : Alpet Reklâmı | Görüntüleme : 827 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kan Uykusu

http://img255.imageshack.us/img255/848/18225024bo6.png

Yükle: Bölüm I | Bölüm II | Bölüm III | Bölüm IV

Şifre: paylasimboard.net

Kimler Konuştu
Galeri
Yorumlar
Sayılarla 93-95 Hakkâri
Sayılarla Kan Uykusu
Fragman ve Müzikler
Ekip

Video Özellikleri

Video: XVID 448x336 25.00fps
Audio: MPEG Audio Layer 3 32000Hz mono 48Kbps
Size: 353 MB
Süre: 01:55:37 sn.
Read more : Kan Uykusu | Görüntüleme : 1125 | Yanıtlar : 12 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

"Lost" 3. Sezon [HDTV]

http://resim.sologitar.com/uploads/50066e5df3.jpg

Görüntüler ABD'de Uygulanan Ve Aynen DVD Kalitesinde Ve Bana Göre Daha Da İyi Olan "HDTV" (Yüksek Çözünürlüklü TV) 'den Riplenerek Aynen İlk İki Sezonda Olduğu Gibi Sizlere Sunulacak.
Bu Uzun Arada Diziyi Unutanlar İçin ABD'de Yayınlanan Ve İlk İki Sezonun Çok Güzel Bir Özetini Kapsayan Bu Bölümü İndirerek 3. Sezonun 1. Bölümüne Diziyi Hatırlamış Olarak Başlayabilirsiniz.

Linkler:

http://rapidshare.de/files/34725216/Los ... 1.rar.html
http://rapidshare.de/files/34725211/Los ... 2.rar.html ...
Read more : "Lost" 3. Sezon [HDTV] | Görüntüleme : 1691 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Diziler

Erdoğan: ''Kıbrıs'ta Üzerimize Düşeni Yaptık''

Resim

Erdoğan: ''Kıbrıs'ta Üzerimize Düşeni Yaptık''

İstanbul (AA)- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs konusunda Türkiye'nin üzerine düşeni yaptığını, ancak karşı tarafın üzerine düşeni yapmadığını bildirdi.

Erdoğan, ''Başarıya giden yolda fırsatlar ülkesi Türkiye'' konferansında yaptığı konuşmada, AB üyeliğinin bu dönemde somut bir aşamaya geldiğini, AB içinden kimi ülkelerin engellemelerine karşın reformları gerçekleştirme konusunda birliği zorladıklarını söyledi. 35 başlıkta çalışmaların devam ettiğini ve reform kararlılığından en ufak bir şey eksilmeyeceğini, yollarına devam edeceklerini belirten Erdoğan, ''Avrupalı dostlarımıza ...
Read more : Erdoğan: ''Kıbrıs'ta Üzerimize Düşeni Yaptık'' | Görüntüleme : 1240 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Genel - Güncel Konular

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148204 ileti • Toplam 45741 başlık • Toplam 24894 üye

x