Zaman: Cum Şub 21, 2025 20:24

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

[Template] Model Portfolio

http://www.freewebsitetemplates.com/images/screenshot/small/modelportfolio.gif

Önizleme

Download
Read more : [Template] Model Portfolio | Görüntüleme : 956 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Bilgisayar

[Template] Clothes Fashion

http://www.freewebsitetemplates.com/images/screenshot/daily/clothesfashion.jpg

Önizleme

Download
Read more : [Template] Clothes Fashion | Görüntüleme : 966 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Bilgisayar

[MOD] Üye listesine rütbe eklemek

###################################################################
## MOD Başlık: üye listesine rütbe eklemek
## MOD Yazar:
## MOD Açıklama: Üye listesine rütbeleri ve rütbe reimlerini de ekler
##
##
## Yükleme zorluğu: kolay
## Yükleme süresi : 2 dakika
## Düzenlenecek Dosyalar (2): memberlist.php
## templates/subSilver/memberlist_body.tpl
##
## Yüklenecek Dosyalar: Yok
###################################################################
#
#-----[ AÇ ]------------------------------------------
#
memberlist.php

#
#-----[ BUL ]------------------------------------------
#
'L_ICQ' => $lang['ICQ'],

#
#-----[ SONRASINA EKLE ]------------------------------------------
#
// MOD RANK MEMBERLIST BEGIN
'L_USER_RANK' => $lang['Poster_rank'], ...
Read more : [MOD] Üye listesine rütbe eklemek | Görüntüleme : 1057 | Yanıtlar : 2 | Dizin : Bilgisayar

[MOD] Kilitlenen konunun üstünün çizilmesi

##############################################################
## MOD Title: Strike out topic title on lock
## MOD Author: Acecool < webmaster@acecoolco.com > (Josh M.) http://www.acecoolco.com
## MOD Description: When the topic is locked, it will show up in viewforum with its title strike out.
## MOD Version: 1.0.0
##
## Installation Level: (Easy)
## Installation Time: ~1 Minutes
## Files To Edit:
## viewforum.php
## Included Files: (n/a)
## For Security Purposes, Please Check: http://www.phpbb.com/mods/ for the
## ...
Read more : [MOD] Kilitlenen konunun üstünün çizilmesi | Görüntüleme : 905 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Bilgisayar

Dünyanın En İyi Cevap Verenleri

Dünya nimetlerine ehemmiyet vermeyen yaşayış ve felsefesiyle ünlü
filozof Diyojen, bir gün çok dar bir sokakta zenginliğinden başka
hiçbirşeyi olmayan kibirli bir adamla karşılaşır. İkisinden biri kenara çekilmedikçe
geçmek mümkün değildir... Mağrur zengin, hor gördüğü filozofa: "Ben
bir serserinin önünden kenara çekilmem" der. Diyojen, kenara çekilerek
gayet sakin şu karşılığı verir:

- Ben çekilirim...

Meşhur bir filozofa:
- Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar
fakirsiniz?
diye sorulduğunda:
- Ona ulaşmak için eğilmek lazım ...
Read more : Dünyanın En İyi Cevap Verenleri | Görüntüleme : 1318 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Diğer

Kıbrıs Resimleri

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
kıbrısta taksiler mercedes bide bisimkilere bekın. Resimleride bn çektm buı arada :artis:
Read more : Kıbrıs Resimleri | Görüntüleme : 1493 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Diğer

bu kadar sevebilirmisiniz?

Bir otobüs durağında karşılaşmışlardı ilk kez... biri tıpta okuyordu öbürü
mimarlikta.O ilk karşılaşmadan sonra bir kere, bir kere,bir kere daha karşılaşabilmek icin hep aynı saatte aynı duraktan aynı otobüse
bindiler.GENCTİLER cok genç.. birbirleriyle konuşacak cesareti bulmaları
biraz zaman aldı ama sonunda başardılar.İkiside her sabah otobuse bindikleri semte oturmuyorlardı aslında.Delikanlı arkadasında kaldıgı icin o duraktan binmişti otobüse,kız ise ablasında sırf birbirlerini görebilmek icin her sabah erkenden evlerinden cikip şehrin öbür ucundaki o durağa onların durağına
geldiklerini ...
Read more : bu kadar sevebilirmisiniz? | Görüntüleme : 1122 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

İbretlik Dersler

Ders 1

Okuldaki ikinci ayımda,hocamız test sorularını dağıttı.Ben okulun en iyi ögrencilerinden biriydim.Son soruya kadar soluk almadan geldim ve orada çakıldım kaldım.Son soru söyleydi :

"Hergün okulu temizleyen hademe kadının ilk adı nedır ?"

Bu her halde bir çeşit şaka olmalıydı.Kadını,yerleri sılerken,hemen hergün görüyordum.Uzun boylu, siyah saçlı bir kadındı.50'lerinde falan olmalıydı.Ama adını nerden bilecektim ki! Son soruyu yanıtsız bırakıp kağıdı teslim ettim. Süre biterken bir öğrenci,son sorunun test sonuclarına dahil olup olmadığını sordu."Tabii, dahil" dedi, ...
Read more : İbretlik Dersler | Görüntüleme : 1306 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Azrail'in Güzelliği

-Onk. Dr. Haluk Nurbaki' den gerçek bir hatıra

Ben, 40 yıllık bir kanser uzmanı olarak maddeyi aşan sayısız olayla karşılaştım ve bunları, o olaya şahit olanlarla birlikte belgeleyerek özel bir arşiv yaptım.

Bunlardan 1976 yılında yaşanmış bir olayı size nakletmek istiyorum. Kanser hastanesinde başhekimken Serap adında genç bir hanım hastam vardı.Bu hastam göğüs kanserine yakalanmış ve tedavi için yurt dışına gitmek istemesine rağmen,bazı formaliteler sebebiyle o imkanı bulamamıştı. Serap'ı özel bir ilgiyle bizzat ben ...
Read more : Azrail'in Güzelliği | Görüntüleme : 1201 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Çizgi Filmleri Yasaklama Sebepleri..!?

Barbie

Mini etek giyiyor, saçı başı açık.
Miniklere kötü örnek oluyor...

Üstelik Ken adlı bir kefere ile evlilik yolunda. Bir tane Ken bebeği alıp baktık. Sünnetsiz çıktı herifçioğlu.

Asterix

Bu tipler sadece bir "cizgi film" kahramanı değil aynı zamanda Fransız.

Fransa'nın Galya bölgesinde yaşıyorlar ve muhtemelen sarkis markisle bitiyor isimleri.

Yani oraya sonradan yerleşmiş Ermeni olabilirler.
Üstelik biliyorsunuz, Fransa okullarda türban yasağını ilk koyan memleket Bu vesile ile "Asterikis" adlı şeyin TRT'de yayınlanması, denetim ...
Read more : Çizgi Filmleri Yasaklama Sebepleri..!? | Görüntüleme : 1446 | Yanıtlar : 6 | Dizin : Gülmece

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148316 ileti • Toplam 45817 başlık • Toplam 24928 üye

x