Zaman: Prş Şub 20, 2025 21:26

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

Bir Kadının ve Erkeğin Günlüğü

Kadının Günlüğü:

Bugün üç yıl bitti. Onun karşısına gelinlikle çıktığım günkü kadar

mutluyum. Tanrım, onu ne kadar seviyorum. Mükemmel bir erkek,

cazibeli, yakışıklı, anlayışlı,sevecen, her şey var.
Bugün Cumartesi,

bıraktım arkadaşlarıyla eğlensin. En sevdiği yemek olan pastırmalı

kurufasulye ile pilav yapıyorum. Pişti, demleniyor.
Banyo yaptım, en sevdiği kıyafeti giydim. Yemekten sonra, şöminenin karşısına bir şişe

kırmızı şarapla uzanacağız..

Eve geldi sonunda.

Beni öpüşü biraz soğuktu, aklı başka yerde sanki.

Aman Tanrım, yoksa? Tüm cilvelerime ...
Read more : Bir Kadının ve Erkeğin Günlüğü | Görüntüleme : 1020 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Gülmece

Otobüs - Senaryo

Hollywood'un 46 kez işlediği, " Uçakta pilotlar ölür ya da bayılır . Yolculardan biri (mümkünse bir çocuk) telsiz talimatlarıyla uçağı sağsalim indirir. " klişesinin otobüse uyarlanmış hali.

> Aloo, aloo, abi ben Kamil Koç / İstanbul-Ankara otobüsünden arıyorum. Kaptan molada içkiyi fazla kaçırdı herhalde, uyuyor şimdi.

Hayır, otobüste değil, Allah'ım ona ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok!

Ama onu yana çekersem düşer, kendinde değil!

Tamam, oturdum. Şimdi ne yapmalıyım?

Tuttum. Çok eğlenceli görünüyor aheahe..

Bismillahirrahmanirrahim. ...
Read more : Otobüs - Senaryo | Görüntüleme : 941 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Gülmece

Yasin Hayal, BBP'den İhraç Edilmiş

Resim

ANKARA (İHA) - BBP'nin "Dink cinayeti" raporunda olayın azmettiricilerinden Yasin Hayal'in, 2006'da partiden ihraç edilirken, Erhan Tuncel'in partiyle bağlantısı olmadığı açıklandı.

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesinden sonra cinayet zanlısı ve azmettiricilerinin BBP ve Alperen Ocakları ile bağlantılı olduğu yönünde medyada çıkan haberler üzerine parti tarafından oluşturulan 3 kişilik heyet Trabzon'daki incelemelerini tamamlayarak, hazırladığı raporu BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'na sundu.

Raporda, başazmettirici olduğu iddia edilen Erhan Tuncel'in BBP ile bağlantısının tespit ...
Read more : Yasin Hayal, BBP'den İhraç Edilmiş | Görüntüleme : 1338 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Genel - Güncel Konular

''Görüşme Söz Konusu Olmaz''

Resim

''Görüşme söz konusu olmaz''

Türkiye'nin Terörle Mücadele Özel Temsilcisi emekli Orgeneral Edip Başer, Kuzey Irak'taki liderlerle görüşmeye ilişkin ''Önce, PKK ile mücadele kapsamında bizimle fiili olarak işbirliği yapacaklarını gösteren açık ve net adımlar olmadıkça bizim oradaki insanlarla herhangi bir şekilde görüşmemiz söz konusu değil'' dedi.

Başer, TRT'de katıldığı bir programda, Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Büyükanıt'ın terör örgütü PKK/Kongra-Gel konusundaki görüşlerinin anımsatılması
üzerine, Kuzey Irak'taki yönetimin unsurları tarafından terör örgütüne fiili olarak malzeme desteği sağlandığının ...
Read more : ''Görüşme Söz Konusu Olmaz'' | Görüntüleme : 1678 | Yanıtlar : 13 | Dizin : Genel - Güncel Konular

"Swf.Text" ile Flash Yazı Hazırlama

"Swf.Text" ile kolaylıkla flashlı yazı ya da imza hazırlayabilirsiniz. Effect seçeneği oldukça geniş ve ses dosyası eklemeye imkan da sağlıyor.

"Movie" menüsü ile hazırlamak istediğiniz flash dosyanızın boyutunu, hareket hızını ve çerçevesini belirliyorsunuz.

Resim

"Background" menüsü ile flash dosyanızın arka plan rengini ve transparan özelliklerini belirliyebileceğiniz gibi bu menüden arka plana bir imaj dosyası da yerleştirebilirsiniz.

Resim

"Background Effect" menüsü ile flash dosyanızın arka planı üzerinde effect uygulamaları yapabilirsiniz.

"Text" münüsünden flash dosyanızda görünmesini istediğiniz ...
Read more : "Swf.Text" ile Flash Yazı Hazırlama | Görüntüleme : 1451 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Korkut Eken (1945 - .... )

Resim

Eken, 1945 yılında Ankara'da doğdu. 1963 yılında baba mesleği olan subaylığa ilk adımı Kara Harp Okulu'na girerek attı. Hava İndirme Tugayı'nda görevliyken 20 Temmuz 1974'de paraşütçü birlikler ile Kıbrıs'ta ilk görev yapan askerlerimiz arasında yeraldı.

1978 yılında çok üstün eğitimli subay ve astsubaylardan oluşan Özel Harp Dairesi, özel birlik komutanlığına atandı. 1984 Eruh baskınıyla başlayan PKK terör örgütüyle mücadelede, birliğiyle birlikte Siirt ve Sason bölgelerinde görevlendirildi.

1986 yılına kadar devam eden bu görevinde sayısız ...
Read more : Korkut Eken (1945 - .... ) | Görüntüleme : 1214 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Öz Geçmiş

Adnan Menderes (1899 - 1961)

1899 yılında Aydın’da doğdu. Babası İzmirli Katipzade İbrahim Ethem Bey, annesi Aydınlı Hacı Alipaşazadeler’den Tevfika Hanım’dır.Anne ve babasını küçük yaşta kaybetti. O'nu anneannesi büyüttü. Tahsil hayatına İzmir İttihat ve Terakki Mektebi’nde başlayan Adnan Menderes, Kızılçulu Amerikan Koleji’nde okurken misyonerlerle başı derde girdiği için, çeşitli makamlara müracaat etti. Müracaat ettiği makamların birinin başında Celal Bayar vardı. Bayar’la böyle tanışmış oldu.

Ankara Hukuk Fakültesi’ni bitiren Adnan Menderes, Birinci Dünya Savaşı sırasında yedeksubay olarak askerliğini yaptı. Aydın’da bazı ...
Read more : Adnan Menderes (1899 - 1961) | Görüntüleme : 1779 | Yanıtlar : 0 | Dizin : Öz Geçmiş

Alev Alatlı-Kurtlar Vadisi

KURTLAR VADİSİ

Amerikan Deniz Piyadelerinin ("Marine"lerinin) şehadetnamelerini duymamışınızdır. "Mezuniyet" töreni, gencecik erin, "Bir Deniz Piyadesi Nedir?" haykırışı ile başlar ve şöyle devam eder: "Birleşik Devletler Deniz Piyadeleri, iki yüz yılı aşkın titremesidir yerin! Cehennemdir! Ölümdür! Yıkımdır! Dünyanın gördüğü en iyi savaş makinasıdır! Bombaların açtığı bir çukurda doğduk biz! Anamız bir M-16, babamız ta kendisidir İblis'in!

Denk al ayağını! Senin hayatına yönelik yeni bir tehdittir, yaşadığım her an benim! Ben, kaba görünüşlü, gezginci bir deniz piyadesiyim! ...
Read more : Alev Alatlı-Kurtlar Vadisi | Görüntüleme : 1755 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Kültür & Sanat Meydanı

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148315 ileti • Toplam 45816 başlık • Toplam 24928 üye

x