Zaman: Cum Kas 22, 2024 20:20

News News of GuncelMeydan

Site map of GuncelMeydan » Dizin : GuncelMeydan

YouTube'den Video İndirmek - Resimli Anlatım

Baştan söylüyorum, bu programı kullanabilmeniz için Mozilla FireFox'u indirmeniz ve indirmek istediğiniz video linkini FireFox ile açmanız gerekmektedir.

FireFox bilgisayarınızda yoksa şimdi indirmek için tıklayın. :arrow: Mozilla FireFox'u İndirmek İçin Tıklayınız...

Alternatif Link :arrow: Alternatif Mozilla FireFox için tıklayın

Sonra FireFox'u açarak aşağıdaki programı indiriyoruz.

Resim

:arrow: VIDEODOWNLOADER Programını İndirmek İçin ...
Read more : YouTube'den Video İndirmek - Resimli Anlatım | Görüntüleme : 1930 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Fotolarınıza Dansöz elbisesinden Tutun herşey giydirin

http://www.resimload.com/070317/XJF_FaceOnBodyPro2.jpg

Face On Body Pro ver. 2.4

Some things will always be funny. Like dancing animals, splitting pants, toilet humor – and, of course, your boss’s head on a chick’s body. Thus the birth of FaceOnBody. FaceOnBody is the only software in the universe designed specifically to put any face on any body. With any Windows-based system, you can transport the faces of your friends, classmates and co-workers ...
Read more : Fotolarınıza Dansöz elbisesinden Tutun herşey giydirin | Görüntüleme : 1263 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Yazılımlar

Telefonundan Çektiğiniz Fotoğraflar Netleştirin [FULL]

Telefonlarda çektiğiniz fotoğraflar net değil mi?
Tek kelime ile süper bi program. Telefonda cektıgınız fotografları bilgisayara atarak bilgisayarınızda netleştirin.Farkı göreceksiniz.
Telefonla çektiğiniz fotoğraflardaki grenlenme,nokta nokta olma olayını kaldırıyor ve fotoğrafı çok netleştiriyor.Özellikle yetersiz ışıkta çekilen fotoları ve insan yüzünde oluşan noktacıkları pürüzsüz hale getiriyor...
Kesinlikle denemelisiniz...

Orjinal
http://www.resimload.com/070316/JGb_01.jpg

Son hali
http://www.resimload.com/070316/3Iu_02.jpg

http://www.imagenomic.com/setup/sfe34yw ... up2512.exe

1.Boşluk:A
2.Boşluk:A
Mail: a@a.com
Licence Key:E05780729192B0CAD854B5515DB5B5C6614C6D656B55473F614C6D656B55473FD5F1166E586CDA91

Not:License Key'in tamamı birleşik ...
Read more : Telefonundan Çektiğiniz Fotoğraflar Netleştirin [FULL] | Görüntüleme : 1647 | Yanıtlar : 7 | Dizin : Yazılımlar

Mahkeme Salonu

Asağıdakiler mahkemelerde avukatlar tarafından sorulmuş gerçek sorulardan derlenmiştir.

"Uykusunda ölen bir insan, ertesi günün sabahına kadar bunun farkına varamaz, değil mi doktor?"

"En genç olan oğlunuz, hani şu 20 yaşında olan, kaç yaşındaydı?"

"Resminiz çekilirken orada mıydınız?"

"Yalnız mıydınız, yoksa kendi başınıza mıydınız?"

"Savaşta öldürülen kardeşiniz miydi yoksa siz miydiniz?"

"Sizi öldürdü mü?"

"Çarpışma esnasında araçlar arasında ne kadar mesafe vardı?"

"Oradan ayrılana kadar orada mı kaldınız?"

"Kaç kere intihar etmeyi başardınız?"

Soru: "8 ...
Read more : Mahkeme Salonu | Görüntüleme : 1670 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Gülmece

Otobüste Tükürme Çalışması

Barbaros bulvarında olmuş bir olay...

Arkadaşlarla öyle Barbaros bulvarında yürüyorduk. Bir anda yanımızdan son sürat bir minibüs geçti. Biz 'Freni patladı' filan demeye kalmadan, minibüs kafadan elektrik direğine bindirdi.
Hemen koştuk, yardım edelim diye.

Minibüse ulaştığımızda manzara şuydu: Yolcuların kiminin kası açılmıs, kiminin dudağı patlamış... Dağılmış vaziyetteler yani.

Ama bir tuhaflık var. Çünkü o hallerine rağmen, gözlerinden yaşlar gelecek şekilde gülüyorlar.

Biz ne yapacağımızı şaşırdık.

'Ne oldu?' diye sorduk.Bir iki tanesi, güçlükle

'Şoför, şoför...'

diyebiliyor ...
Read more : Otobüste Tükürme Çalışması | Görüntüleme : 858 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Gülmece

Burçlar ve Aldatma Nedenleri

Burçlar Neden Aldatırlar?

Koç: Her dediğini yapmanız, size sahip olduğunu avucunda olduğunuzu düşündürmeniz, başkalarıyla ilgilendiğinizi fark ettirmeniz, kıskançlığınız, sahipleniciliğiniz, bıkması için yeterli.

Boğa: Zor ayrılır: Seksüel isteksizliğiniz, finansal güvensizlikleriniz, maddi kararlarınızın sık sık yanlış çıkması, birikim sağlamamanız, çok harcamanız , güvenliğe dönük düşünememeniz ve davranamamanız. Doğru ve dürüst olmayan tutumlarınız, ayrılmak istemesi için yeterli, gerekli ve önkoşul..

İkizler: Korumacı, sahiplenici ve kıskanç olmanız yeterli. Bir dakikada unutur.

Yengeç: Kaçarsanız kovalar, kovalarsanız kaçar. Kovalamanız, düş kırıklığına ...
Read more : Burçlar ve Aldatma Nedenleri | Görüntüleme : 1291 | Yanıtlar : 8 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Burçlar ve Elementler

Burçlar ve elementler

Burçlar dört gruba ayrılmıştır: Ateş, toprak, hava ve su. Her grupta üç burç bulunur. Hangi gruba ait olduğunuzu bilerek temel kişilik özelliklerinizi ve tanıdığınız insanları daha iyi anlayabilirsiniz.

Ateş burçları Koç, Aslan ve Yay'dır. Ateşin özelliği enerjik, hevesli ve pozitif olmasıdır.

Toprak burçları Boğa, Başak ve Oğlak'tır. Toprağın özelliği de pratik, sakin ve negatif olmasıdır.

Hava burçları İkizler, Terazi ve Kova'dır. Havanın özelliği, konuşkan, akıllı ve pozitif olmasıdır.

Su burçları Yengeç, Akrep ...
Read more : Burçlar ve Elementler | Görüntüleme : 1297 | Yanıtlar : 3 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Burçlarınızın Şiirsel Anlatımı

Koç

Ben bilirim gerisi boş,
İstiyorsan peşimden koş.
Emir almam, ben veririm,
Önderiyim bu feleğin...

Boğa

Tek dileğim vardır
Bolca para, zengin sofra...
Çok bir şey mi istediğim,
Güvencemdir bunlar benim...

İkizler

Zekam parlak, dilim oynak,
Her konuya elim kıvrak,
Sıkıntıya hiç gelemem,
Bir de karar verebilsem!..
.

Yengeç

Tezcanlıyım, duygusalım,
Dokunsalar akar yaşım,
Annem, babam, cocuklarım,
Ben onlarsız ne yaparım...

Aslan

Ben yarattım bu dünyayı,
Bir de dönse etrafımda!.
Her dedi?im ...
Read more : Burçlarınızın Şiirsel Anlatımı | Görüntüleme : 1265 | Yanıtlar : 5 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Üstteki Üyeyi Saçma Sapan Bir Nedenle Banlama

Evet,herkes bir üstte bulunan kullanıcıyı saçma nedenlerle banlasın bakalım...
Read more : Üstteki Üyeyi Saçma Sapan Bir Nedenle Banlama | Görüntüleme : 9887 | Yanıtlar : 227 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

BALIK(19 Şubat/20 Mart)

BALIK
Rahatına ve huzuruna çok düşkündür. Sayısız isteği ve arzusu vardır. Bunları gerçekte elde edemezse kendine ait hayal aleminde gerçekleştirir. Zaten bu alem o kadar güçlüdür ki, sık sık gerçekle hayali karıştırır. Öte yandan mistik ve felsefi olayları bilmeyi, öğrenmeyi sever. Kişiliğinin esnekliği, kolay etki altında kalması, amaçlarını kararlılıkla isteme özelliğini de zayıflatmıştır.

Ancak yumuşaklığın yarattığı içtenlik ve sezgilerinin güçlü olması isteklerini elde etmesinde ona yardımcı olur. Eylemleri ise yüksek ideallerine ve heyecanına bağlıdır. Sadece ...
Read more : BALIK(19 Şubat/20 Mart) | Görüntüleme : 1120 | Yanıtlar : 1 | Dizin : Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148204 ileti • Toplam 45741 başlık • Toplam 24894 üye

x