Zaman: Pzr Eyl 08, 2024 2:26

News News of Tartışma ve Fikir Meydanı

Site map of Tartışma ve Fikir Meydanı » Dizin : Tartışma ve Fikir Meydanı

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

Cumhuriyet Bayramında alçak medyanın bayram mesajı

Arkadaşlar Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun...TÜRK olmayan medyamızı takip ediyorum.
TÜRK milletinin bayramını kutlayan SKY televizyonu saçmalıyor...
Cumhuriyeti birlikte kurduk diyor...
Kuranların arasında izleyin kim var!..

Hâlâ uyuyor musun? :turkiye:
Read more : Cumhuriyet Bayramında alçak medyanın bayram mesajı | Görüntüleme : 868 | Yanıtlar : 2


Medyanın Oyunu

Türkiye cumhuriyetin de o kadar cahil insan var ki kimsenin onlara eli değmiyo tabi sadece iyi niyetli olmayanların elinin değmediği anlamına gelmez. İnsanların cahilliklerini kullanarak oy toplayan insanların ve dediğini sadece yaptığı gibi göstermek cahil insanlardan oy almanın en kolay yollarından biridir.
Bu kısa notu söyledikten sonra asıl konumuz olan chp ve mhp iç yüzü hakkında az da olsa bir iki bir şey söylemek istedim. Cahil insanların bilmedikleri bir takım şeyler. Bunlara başta olarak chp ...
Read more : Medyanın Oyunu | Görüntüleme : 757 | Yanıtlar : 0


Sandık ve Sayım Güvenliği


Yakilmis, yok edilmis oylar---->

Arkadaslar!


Erken baskin secim olasiligini düsündünüz mü? Böyle bir secim icin partilerimizin herhangi bir calisma yapmadigina inaniyorum. Büyük bir ihtimalle tekrar gafil avlanacagiz. Sandiklarda görev almak isteyen, bilgilenmek isteyen arkadaslarimiz var mi?

Unutmayin; güvenilir secim yoksa demokrasi de yok! Bagirip cagirmaya hakkimiz da!




Sandiklarda Nasil Görev Alabilirim?


Sandıklarda gönüllü görev almak isteyenler, güvendikleri veya secmeni olduklari partinin ilce, belde, kasaba teskilatina giderek müracaat etmeliler. Eger partilerden herhangi bir ilgi ...
Read more : Sandık ve Sayım Güvenliği | Görüntüleme : 4301 | Yanıtlar : 28


Her Türk dünyaya bedeldir...Peki Türk nerede?

Efendiler!..
Olanları görüyoruz...Binlerce kansız köpek sokaklarda teröristleri karşılıyor.Bunu hiç bir Türk kabul edemez.Peki kabul etmeyip ne yapar?Televizyonlarda barış narası atan kahpenin o pis yüzüne mi bakar?Bu devletin polisi,savcısı,askeri vardır deyip evinde oturur mu?
Şu anda benim yaptığım gibi bu ecnebi icadının başında oturup yapılan şerefsizliklere ve kahpeliklere bakıp öfkesinden yutkunamaz sadece yorum mu yapar?
Beyler şehit ailelerimizin haykırışlarını gördük...Gazilerin vatan için kaybettiği bacağı,kolu canını acıtmazken bu alçakların yaptıkları canlarını acıttı.Keşke kör olsaydım görmeseydim.
Türk ne ...
Read more : Her Türk dünyaya bedeldir...Peki Türk nerede? | Görüntüleme : 1397 | Yanıtlar : 2


Türkiye Nasil Kurtulur?

1. Paracilarin Sevdigi Isler


Kavramlar yaratmak, bunlara cesitli ruhsal ve duygusal anlamlar yüklemek. Bu kavramlari ezberleyip, hazmettikten sonra duygusal tonlar ve dramatik ifadeler tutturmak, sesi titretmek, insanlari aglamakli, titrek konusmalarla ruhsal kivamlara getirmek.

"Para, sermaye, liberalizm, özgürlük, acilim, acik toplum, demokrasi, etnik, özerklik, kendi kaderini tayin hakki, dil, din, türban, ezan, sürec, laiklik, kapitalizm, ruscu, darbe, dolar, petrol, cikarlar, sogukkanlilik, silah, Israil, Avrupa Birligi" gibi kelimelerden olusan ve gecerliligine dini, ilahi bir metin gibi, Allah'in ...
Read more : Türkiye Nasil Kurtulur? | Görüntüleme : 1492 | Yanıtlar : 4


Odatv'nin Oray Eğin Sevgisinin Sebebi Nedir?

Gün geçmiyorki içinde mutlaka Oray Eğin geçen bir haber yapılmasın. Nedir bu Odatv'nin Oray Eğin sevdası?

Soner Yalçın geçenlerde bir yazısında Bodrum Torba'da tatil yaparken Oray Eğin ile beraber yüzdüklerini yazmıştı. Yazabilmişti.

Niye bu adamı sevmek zorundayız? Ya da zorunda mıyız? Bilmediğim birşeyler mi var? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Read more : Odatv'nin Oray Eğin Sevgisinin Sebebi Nedir? | Görüntüleme : 912 | Yanıtlar : 1


Sevgili Türk Kardeşlerim..

Facebook'ta bir gurupta gördüm bu yazıyı.



Türk dostu ve Atatürk hayranı, halen ABD'de yaşayan ve kız kardeşi İran Mollaları tarafından katledilen bir İran'lı Felsefe Öğretmeninin Türkiye'de ki çağdaş ve Atatürkçü insanlara yazdığı bu mektubu lütfen dikkatlice ve sonuna kadar okuyun. Ve sonra da iletebildiğiniz kadar çok kişiye, hatta mümkünse tanıdığınız tüm AKP'yi destekleyen insanlara da gönderiniz. Gönderiniz ki hiç olmazsa giden Trenin belki son vagonuna tutunabiliriz.

Çok geç olmadan...... ......

Gelecekteki Türk İslam Devleti Başkanının ...
Read more : Sevgili Türk Kardeşlerim.. | Görüntüleme : 1140 | Yanıtlar : 4


MHP ve CHP Adına Konuşmak

MHP ve CHP Adina Konusmak
http://www.haberturk.com/2009/03/30/kuturesim/2004harita.jpg


Secimlere bes kala partiler arasinda yine "Sen sunu yaptin", "Ben bunu dedim" tarzinda kisir tartismalarin alevlendigini görüyorum. Türkiye'nin ve dünyanin, üzerinde ciddiyetle durulmasi, düsünülmesi gereken sorunlari varken, CHP ve MHP bizi hayal kirikligina ugratmaya devam ediyor.

Türkiye'nin ve dünyanin sorunlari sunlardir

1. Para ekonomilerinin yasadigi cikmaz
2. Üretimin durmasi
3. Ortadogu'daki istikrarsizlik ve derin savas
4. Emperyalist siddet

CHP ve MHP'nin, bu sorunlari, dünyadaki güc odaklarina taviz vermeden, milli ...
Read more : MHP ve CHP Adına Konuşmak | Görüntüleme : 1509 | Yanıtlar : 4


Vehbi Koç'un Darbeden Sonra Kenan Evren'e Yazmış Olduğu Yazı

Vehbi Koç'un Darbeden Sonra Kenan Evren'e Yazmış Olduğu Yazı

- "Yakalanan anarşistlerin ve suçluların mahkemeleri uzatılmamalı ve cezaları süratle verilmelidir. Polis teşkilatını teçhiz edecek ve kuvvetlendirecek imkanlar genişletilmeli, gerekli kanunlar bir an önce çıkarılmalıdır."

- "Şimdi; 'Faşist ordu iktidara geldi, kapitalistlerle birleşerek, Türk işçisini istismar ediyor' propagandası yapılmaktadır. Böyle bir iftira karşısında, işçi-işveren ilişkilerini düzenleyecek olan kanunlar dikkatle incelenerek, taraflar için adilane bir şekilde ve asgari hata ile çıkarılmalıdır. Bu düzenleme yapılırken, bazı sendikaların Türk ...
Read more : Vehbi Koç'un Darbeden Sonra Kenan Evren'e Yazmış Olduğu Yazı | Görüntüleme : 1925 | Yanıtlar : 1


Devlet, Devrim ve Insan


Devlet, Devrim ve Insan


Almanya'da Secim Sonrasi Gözlemler

Bütün dünyada oldugu gibi Almanya'da da, insani merkez alan siyasi görüsler, artik tamamen iflaslarini ilan ediyor. Iktidar denen sahnede artik siyasetciler degil aracilar (komisyoncular) oldugu icin, kimin kazandigini anlayamadik. Ama kaybeden yine degismedi, yiginlar.

Secim sonrasi, terör bahanesiyle tepemizde gezdirilen kopterler bu gercegi daha da belirginlestiriyor. Terör, uluslararasi sermayenin elinde kitleleri denetlemek ve egemenligi yok etmek icin bir arac haline gelmis. Kimse de yakinmiyor.

Baslangicta devlet ...
Read more : Devlet, Devrim ve Insan | Görüntüleme : 827 | Yanıtlar : 0


 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 148095 ileti • Toplam 45678 başlık • Toplam 24870 üye

x