Zaman: Prş Nis 24, 2025 12:53

News News of Yılmaz DİKBAŞ

Site map of Yılmaz DİKBAŞ » Dizin : Yılmaz DİKBAŞ

Kürtler, Haçlıların Kucağında Oturup Türklerden Toprak İstiyor! / Yılmaz DİKBAŞ

Kürtler, Haçlıların Kucağında Oturup Türklerden Toprak İstiyor!

“Bu 100 yıllık bir meseledir.”

Türkler; Kurtuluş Savaşı sürecinde (1919–1923), üzerinde Kürtlerin de yüzlerce yıldır yaşadığı vatan topraklarını Haçlıların işgalinden (İngiliz, Fransız, İtalyan, Yunan) kurtarmak için çarpışıp kan dökerken, dönemin Kürtleri ne yapıyordu?

Kürt aşiret reislerinin öncülüğünde silahlanıp Türkleri arkadan vuruyorlardı!

İngilizlere, Amerikalılara, “Ne olur bize Bağımsız Kürdistan’ı kurun” diye yalvar yakar oluyorlardı. Daha da ileri gidip, “Gelin bu toprakları siz işgal edin, biz sizin boyunduruğunuz altında yaşamaya ...

TGB'yi Kimler Yönetip Yönlendiriyor? / Yılmaz DİKBAŞ

TGB'yi Kimler Yönetip Yönlendiriyor?

Önce bir gazete haberini okuyalım:

“Vatan, Cumhuriyet ve Emek” birlikteliğinin Sıhhiye Meydanı’ndaki alternatif 19 Mayıs kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu. Türkiye Gençlik Birliği (TGB), Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), bazı siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin destek verdiği “TC için Türk Milleti ayakta” mitingine on binlerce vatandaş katıldı. Türk bayrakları ve Atatürk posterleri taşıyan katılımcılar şehitler için saygı duruşunda bulunup ardından İstiklâl Marşı’nı okudu.

Konuşmalar ve ...
Read more : TGB'yi Kimler Yönetip Yönlendiriyor? / Yılmaz DİKBAŞ | Görüntüleme : 3594 | Yanıtlar : 1

Büyüklere Kurbağa Masalı / Yılmaz DİKBAŞ

Büyüklere Kurbağa Masalı

Resim
Önce, hemen herkesin çocukken dinlediği “Kurbağa Prenses” masalını kısaca özetleyeyim.

Bir zamanlar ormanın en kuytu yerinde yaşayan uğursuz bir büyücü, yakışıklı bir prensi kurbağaya çevirmiş. İşte bu kurbağanın tekrar insana dönüşebilmesi için bir prenses tarafından öpülmesi gerekiyormuş.

Günlerden bir gün, kurbağa prensin içinde bulunduğu gölün kıyısına bir prenses gelmiş. Bunu gören kurbağa prens, ne olur beni yanında al götür, diye prensese yalvarmış. Prenses de kurbağa prensi alıp saraya götürmüş ve orada tutup ...
Read more : Büyüklere Kurbağa Masalı / Yılmaz DİKBAŞ | Görüntüleme : 1409 | Yanıtlar : 0

ABD İmparatorluğu ile Savaşmadan Devrim Yapmak İmkânsızdır! / Yılmaz DİKBAŞ

ABD İmparatorluğu ile Savaşmadan Devrim Yapmak İmkânsızdır!

ABD’NİN DEMOKRASİYE KARŞI SAVAŞI

Demokrasinin en yalın tanımı şöyle: Halkın, halk tarafından ve halk için yönetim biçimi.

Öyleyse, demokrasinin ön koşulu, halkın özgür oylarıyla seçtikleri kişiler tarafından yönetilmesi, özgür seçimlerle gelenlerin yine özgür seçimlerle gönderilmesidir.

1944 yılından beri Amerika Birleşik Devletleri (ABD), 50 ülkenin hükümetini ya doğrudan silahlı güç kullanarak ya da gizli istihbarat servisi CIA aracılığıyla darbeler ve suikastlar gerçekleştirerek devirmiştir. Bu hükümetlerin çoğu, demokratik yöntemlerle ...

Masonların Yönetimindeki 'ADD', 'Kemâlistleri' Tasfiye Ediyor! / Yılmaz DİKBAŞ

Masonların Yönetimindeki 'ADD', 'Kemâlistleri' Tasfiye Ediyor!

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)’nin Isparta Şube Başkanı Mahmut Özyürek, ADD Genel Merkezi’nin kararıyla görevden alındı, üyeliği iptal edildi.

Peki, Mahmut Özyürek nasıl bir suç işlemişti de bu ağır cezaya çarptırılmıştı?

Mahmut Özyürek, günümüzün Hilafetçileri, Padişahçıları ve Şeriatçılarına karşı uzun bir süredir amansız bir savaşım veriyordu. Şeriatı ve şeriatçıları savunan valilerle mahkemelik oluyor, yılmıyordu.

Mahmut Özyürek; ABD vesayetçilerine, AB mandacılarına, özelleştirmecilere ve NATO’culara karşı ulusalcılığın bayrağını açmış, yiğitçe ...

'Atatürkçüler Yenildi' Okurlarını Bilgilendirme... / Yılmaz DİKBAŞ

Atatürkçüler Yenildi Okurlarını Bilgilendirme..

Eylül 2012 tarihinde yayımlanan “ATATÜRKÇÜLER YENİLDİ” adlı kitabımda CHP PM Üyesi ve Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu’nun Mason olduğunu yazmış ve kitabın 498. sayfasında Bülent Kuşoğlu’nun şu sözlerine yer vermiştim:

“Tekke ve zaviyeler yeniden açılsın.

Bugün mühendis, doktor gibi çağdaş bilimleri bitirmiş insanların gidip bu tür kurumlarda (yani Tekke ve Zaviyelerde) mürit olarak bulunmaları gerekmektedir.”

Bülent Kuşoğlu, kendisi hakkında “gerçeğe aykırı, düşünce ve ifade özgürlüğünün sınırlarını aşan isnatlarla” kişilik haklarına saldırdığımı ...
Read more : 'Atatürkçüler Yenildi' Okurlarını Bilgilendirme... / Yılmaz DİKBAŞ | Görüntüleme : 1281 | Yanıtlar : 0

Komutanlar İtiraflara Başladı... / Yılmaz DİKBAŞ

Komutanlar İtiraflara Başladı...

Beş ay önce yayımlanan “ATATÜRKÇÜLER YENİLDİ” adlı kitabımda, çok sağlam belgelere ve kaynaklara dayanarak son 60 yılımızın geniş bir değerlendirmesini yapmıştım.

Kitabıma ilgi çok büyük oldu, bu ilgi artarak sürmektedir. Okuyanların neredeyse tamamı; üzüntü, öfke, aldatılmış duygusu, karamsarlık ve kaygı yaşamış olsalar da, beğenilerini ve övgülerini yazarak, telefon ederek ve şahsen beni gelip görerek duyurdular.

Kitabın adına takılıp kalan, aldatmaya ve aldanmaya, avutmaya ve avutulmaya yatkın olanlar, kitabımı okumadan tepki gösterdiler. ...
Read more : Komutanlar İtiraflara Başladı... / Yılmaz DİKBAŞ | Görüntüleme : 1602 | Yanıtlar : 0

Ulusal Kanal'da "AB Uzmanı"! / Yılmaz DİKBAŞ

Ulusal Kanal'da "AB Uzmanı"!

Ulusal Kanal’da, 12 Şubat 2013 Salı günü Ekopolitik programının konuğu Dr. Can Baydarol idi.

Programın sunucusu Çetin Ünsalan, konuğunu izleyicilere şöyle tanıttı:

“AB Uzmanı”.

Can Baydarol’u sizlere bir de ben tanıtayım:

Can Baydarol, 13 Aralık 2000 tarihinde kurulan Türkiye-Avrupa Vakfı’nın Danışma Kurulu üyelerindendir. Türkiye-Avrupa Vakfı Resmi Senedi’nde şunlar yazılıdır: “Türkiye-Avrupa Vakfı; Avrupa Birliği’ni barış, insan hakları, demokrasi, hukukun üstünlüğü ve sosyal ilerleme yolunda insanlık adına elde edilen önemli ...
Read more : Ulusal Kanal'da "AB Uzmanı"! / Yılmaz DİKBAŞ | Görüntüleme : 1810 | Yanıtlar : 0

Dalaklı Levent Kırca'ya Açık Mektup / Yılmaz DİKBAŞ

Dalaklı Levent Kırca'ya Açık Mektup

Sayın Levent Kırca,

Aydınlık gazetesindeki köşe yazarlığınıza ek olarak Ulusal Kanal televizyonunun başına getirildiniz, tüm “Atatürkçüler” için hayırlara vesile olmasını dilerim.

Aydınlık gazetesindeki köşenizde e-posta adresiniz de verilmektedir:

leventkirca@aydinlikgazete.com

Bunun amacı, yazınızı okuyanların sizinle iletişim kurup övgülerini, yergilerini, sorularını, eleştirilerini ve önerilerini size ulaştırmak değil midir?

En azından ben böyle sandım, size üç kez e-posta gönderdim, hiçbirine yanıt vermediniz, ben de şimdi tuttum ...
Read more : Dalaklı Levent Kırca'ya Açık Mektup / Yılmaz DİKBAŞ | Görüntüleme : 3380 | Yanıtlar : 1

Yabancı Ajanlar Banu Avar'a Saldırıyor! / Yılmaz DİKBAŞ

Yabancı Ajanlar Banu Avar'a Saldırıyor!

Önce Banu Avar’ın bugün İnternet ortamında yayınladığı açıklamayı okuyalım:

AÇIKLAMA

"Birtakım gazete ve web siteleri hakkımda olmayacak iddialarla kolaj fotoğraflar servis etmektedirler!.. Bebek katiliyle yan yana fotoğrafımı koymaya cüret edenlerden bazıları daha yakın geçmişte beni övgü dolu satırlarla haber yaparken, ya da bazı partiler görüşme teklifinde bulunup, milletvekilliği teklif ederken AKILLARI NEREDEYMİŞ? O zaman bebek katiliyle müttefik olduğumu bilmiyorlar mıymış? Bu akıllara ziyan iftiraları servis edenlerden biri, basın ...
Read more : Yabancı Ajanlar Banu Avar'a Saldırıyor! / Yılmaz DİKBAŞ | Görüntüleme : 3177 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148537 ileti • Toplam 45970 başlık • Toplam 24983 üye

x