Zaman: Prş Nis 24, 2025 12:55

News News of Yılmaz DİKBAŞ

Site map of Yılmaz DİKBAŞ » Dizin : Yılmaz DİKBAŞ

28 Şubat 1997 ABD-Siyonist İsrail Operasyonu / ‏Yılmaz DİKBAŞ

Sayın Doğu Perinçek,

Konu: 01 Temmuz 2011 tarihli Aydınlık gazetesindeki “Kuvvet nerede, Öcalan orada” başlıklı yazınız.

Yazınızda;

“ABD, 28 Şubat’a siyasal cevap olarak, AKP iktidarını tezgâhladı”

Diyorsunuz.

Oysa, 28 Şubat 1997 Hareketi, bir ABD-Siyonist İsrail operasyonuydu.

Ben bunu, Amerikan belgelerine dayanarak, “İsrail’in Nükleer Silah Cephaneliği” adlı kitabımda ayrıntılarıyla yazmıştım. (Bakınız, sayfa:134–172)

ABD’nin, Siyonist İsrail’le beraber tezgâhladığı bir operasyona “siyasal cevap” vermesi mantıklı değildir!

Asya Şafak Yayınları tarafından birinci baskısı Nisan 2006’da yapılmış olan kitabımı dilerseniz ...
Read more : 28 Şubat 1997 ABD-Siyonist İsrail Operasyonu / ‏Yılmaz DİKBAŞ | Görüntüleme : 1254 | Yanıtlar : 0

Yeni CHP Yöneticileri - CHP 2011 Seçim Bildirgesi / Yılmaz DİKBAŞ

Yılmaz DİKBAŞ Anlatıyor:

"Yeni CHP'nin Parti Meclisi (PM), Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve milletvekillerine baktığımızda karşılaştığımız manzara şudur: Yeni CHP'de çok farklı odakların ve kesimlerin temsilcileri bulunmaktadır.
Sayalım:

FETHULLAHÇILAR: Dr. Muhammet Çakmak, Bülent Kuşoğlu
KÜRTÇÜLER: Sezgin Tanrıkulu, Mesut Değer, Hüseyin Aygün
KEMAL DERVİŞÇİLER: Kemal Kılıçdaroğlu, Prof. Dr. Hurşit Güneş, Faik Öztrak, Prof. Dr. Binnaz Toprak
SOROSÇULAR: Prof. Dr. Binnaz Toprak"

YENİ CHP YÖNETİCİLERİ-1

"Yeni CHP'nin 80 üyeli Parti Meclisi'nde, 20 üyeli Merkez Yürütme Kurulu'nda, ...
Read more : Yeni CHP Yöneticileri - CHP 2011 Seçim Bildirgesi / Yılmaz DİKBAŞ | Görüntüleme : 1724 | Yanıtlar : 1

KINAMA / Yılmaz DİKBAŞ

KINAMA

Türk analarının tümüne birden alçakça küfür eden, 1 

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin beyin takımı subaylarımızı yetiştiren Harbiye’nin kökünden kaldırılmasını siyasi bir hedef olarak belirleyen, 2 

Silivri’den gönderdiği mektupla, Emperyalist ABD’nin Başkanı Barack Obama’dan hiç utanmadan yardım dilenen  3 

TUNCAY ÖZKAN’ı öne çıkaran yazılar yazan AYDINLIK gazetesini ve destek veren ‘Cumhuriyet Güçbirliği’ oluşumunun İstanbul yöneticilerini şiddetle kınıyorum!

Yılmaz DİKBAŞ, 4 Mayıs 2011
dikbas@kalinka.com.tr
http://www.kalinka.com.tr ...
Read more : KINAMA / Yılmaz DİKBAŞ | Görüntüleme : 4522 | Yanıtlar : 30

AB Mandacısı Mine Kırıkkanat’ın Acıklı İtirafları - Y.DİKBAŞ

AB Mandacısı Mine Kırıkkanat’ın Acıklı İtirafları

Ermenilerden sözde soykırım için özür dileyen Mine Kırıkkanat, AB’den hibe almış ve bu hibe karşılığı televizyonda yalana dayalı AB propagandası yapmış bir Truva Atı’dır.

AB Mandacılarının peşini bırakmayacağım.

Truva Atlarının maskelerini indirmeyi sürdüreceğim.

Kendi kendilerine aydın diyen bazı kişiler bir kampanaya başlatmışlar, Türklerin 1915’de soykırım yapmış olduğunu iddia ederek Ermenilerden özür dileyen çarşaf çarşaf duyurular yayınlamışlardı. 20 Aralık 2008 tarihli “Özür Dileyenler” başlıklı yazımda, bu sözde aydınlardan bazılarının adlarını ...
Read more : AB Mandacısı Mine Kırıkkanat’ın Acıklı İtirafları - Y.DİKBAŞ | Görüntüleme : 3561 | Yanıtlar : 5

Tetikçi Profesör Cemil

Tetikçi Profesör

Dünyanın en iyi 1.000 üniversitesi sıralamasında adı geçmeyen Sabancı Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan Prof. Dr. Cemil Koçak’ı size tanıtmak istiyorum.

Cemil Koçak’la ilgili bilinen somut bilgileri sıralıyorum:

• 1956 yılında İzmir’de doğdu.

• Ankara Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Basın ve Yayın Yüksek Okulu’ndan mezun oldu. Daha sonra aynı okulda yüksek lisans ve doktora yaptı.

• Avrupa Birliği yanlısı. Yani, AB mandacısı.

• Tarih Vakfı’nın kurucu üyesi. Tarih Vakfı, Rockefeller’den parasal destek aldı. Rockefeller, ‘Küresel ...
Read more : Tetikçi Profesör Cemil | Görüntüleme : 5473 | Yanıtlar : 3

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148537 ileti • Toplam 45970 başlık • Toplam 24983 üye

x