Zaman: Cmt Nis 19, 2025 10:00

News News of Zahide UÇAR

Site map of Zahide UÇAR » Dizin : Zahide UÇAR

Ülkeyi iflas ettirip kendilerini Karun yaptılar. Milleti açlığa, yokluğa mahkum ettiler. Umurlarında mı sanıyorsunuz?

Ülkeyi iflas ettirip kendilerini Karun yaptılar. Milleti açlığa, yokluğa mahkum ettiler. Umurlarında mı sanıyorsunuz?

İçinde bulunduğumuz şartlar bize bir savaş ekonomisinin durumunu hatırlatıyor.

Peki bizimle savaşan bir devlet var mı? Niye biz bu duruma düştük?

Evet, Türk Milletine savaş açmış bir yapı var; AKP

Düşman bir ülkeyi işgal etse ne yapar?

Ordusunu dağıtır, haber alma kaynaklarını yok eder değil mi?

Peki, ordu parçalara ayrılmadı mı? Ayrıldı. Haber alma kaynakları yok edilmedi mi? Edildi.

Başka ne ...

ŞİDDET VE TÜRK DÜŞMANLIĞI

Şiddet AKP’nin dilidir. Yöntemidir. Korkutma politikasıdır.
Kadın cinayetleri AKP SİYASETİNİN BİR SONUCUDUR.
Doktor ve sağlıkçılara uygulanan şiddet AKP SİYASETİNİN BİR SONUCUDUR.
AKP yandaşını Vandallaştırmış, eğitimli insanları bu ezik, kompleksli yandaşlarına “bir proje gereği” ezdirmiş, ezdirmeye devam etmektedir.
İstiyorlar ki kadın değersizleşsin, ikinci sınıf vatandaş olarak evlere kapatılsın…. Kapanmak zorunda kalsın.
İstiyorlar ki, eğitimli insanlar ülkeyi terk etsin!
İstiyorlar ki, doktorlar istifa edip ayrılsın. Hatta ülkeyi terk etsin!
Bir ara Yunan doktor getireceğiz demişlerdi de, büyük ...
Read more : ŞİDDET VE TÜRK DÜŞMANLIĞI | Görüntüleme : 833 | Yanıtlar : 2

Çin modeli dediler, içinden CİN modeli çıktı

AB ülkelerinden biri;
Türkiye Avrupa'nın Çin'i olabilir demişti. Ben de bu konuda 2016 yılında bir yazı yazmıştım. Yani, beş yıl önce. İşte o yazı:

1 Mayıs İşçi Bayramı
Bir işçi bayramını daha geride bıraktık. 12 yıldır türlü oyunlarla sendikalı işçiler eritildi. Sendika başkanları bu durumu seyretti. Birçok işveren, sendikalı işçileri işten çıkarttı. Çıkartmaya da devam ediyor. İşçiler işsiz kalma korkusuyla, bu köle düzenine boyun eğiyor.

Ülkede iş kazaları iş cinayetlerine dönüştü. AK Cinayet azmettiricileri sayesinde, ...
Read more : Çin modeli dediler, içinden CİN modeli çıktı | Görüntüleme : 577 | Yanıtlar : 1

Mart 2012 yılında yazdığım bir yazı. Yazı ne yazık ki doğrulandı. Bugün yazılmış gibi: Şoklayarak milleti köleleştiriyor.

Mart 2012 yılında yazdığım bir yazı. Yazı ne yazık ki doğrulandı. Bugün yazılmış gibi:
Şoklayarak Köleleştirmek / Zahide UÇAR - 24, 2012 20:39

AKP siyaseti dokuz yıldır şoklama yöntemiyle milleti köleleştiriyor.

Her Allah’ın günü koftiden, beş para etmez bir konu üzerinden maraza çıkarıldı.

Sahnede bitirim bir kabadayı; “anamı kesen ben, babamı kesen ben, kız kardeşini kesip ciğerini meze yapan gene ben, var mı bana yan bakan” tadında bağırıyordu.

Dinciler, kinciler, devletle hesabı olanlar, görevliler, ajanlar ...

UTANMAZ ARSIZLAR

Ülkemizi batırdılar. Millet EKMEK BULAMIYOR. Bunlar milletin sofrasından çaldıklarıyla lüks makam araçlarında fink atarken…, Çifter çifter aldıkları maaşlarıyla sefa sürerken, Türk Milleti dibe vurdu.

Bilerek yaptılar. İsteyerek yaptılar. Ülkeyi bile bile çökerttiler.

Hiç utanmadan, hiç sıkılmadan MİLLETE porsiyon küçült diyorlar. Et yeme, az ye diyorlar. Sanki millet et yiyebiliyor muş gibi. Bir ahlaksız, çöpten toplanan yiyecekleri pişirme yöntemlerini anlattı. Bir utanmaz, dini argümanları kullanarak açlık önerdi.

Bu rezil önerileri duyduğumda kendimi 1789 yılının Fransa’sında sandım… ...
Read more : UTANMAZ ARSIZLAR | Görüntüleme : 724 | Yanıtlar : 0

HELALLEŞME Mİ, HELA-(L)LEŞ-ME Mİ?

Ülke batırılmış. Türk Milleti fakirliğe mahkum edilmiş. Ülkemizin adı uyuşturucu, kara para, teröre finansman sağlayan ülke olarak anılır olmuş. Ana muhalefet partisinin genel başkanı HELALLEŞME(!) derdine düşmüş. Tepki alınca da açıklama diye millete masal anlatmaya başladı.

Devlette helalleşme diye bir kurum var mı? Kim veriyor bu akılları? AKP ZİHNİYETİ HEPSİNİ ESİR ALMIŞ. Devlet yönetimine talip olanlara bakın! Çelik, çomak oynuyorlar.

Bir milyondan fazla çocuk tarikat okullarında Taliban zihniyetiyle yetişiyor. Eğitim çökmüş. Tarım bitirilmiş. Ülkemizin yer ...
Read more : HELALLEŞME Mİ, HELA-(L)LEŞ-ME Mİ? | Görüntüleme : 704 | Yanıtlar : 1

Bir manyağın canı sıkılmış. Samuray kılıcını eline alıp avlanmaya çıkmış.

KADIN CİNAYETLERİ
Bir manyağın canı sıkılmış. Samuray kılıcını eline alıp avlanmaya çıkmış. Yolda yürüyen 28 yaşındaki mimar Başak Cengiz’i doğruyor. Ordu’da Selime Pişkin boşanma aşamasında olan eşi tarafından çocuklarının gözü önünde araba ile ezilip öldürülüyor.

Kadın cinayetleri artık sıradan vakalar haline geldi.
Türk Milleti 20 yıldır iktidar tarafından sözlü şiddete uğruyor. Millettten ülkeyi yönetmek için vekalet alanlar her türlü şiddetin temsilcisi, özendiricisi oldu. Şantajla, kadılarıyla, çeteleriyle kendinden olmayanlara şiddet uyguladılar.

Ülkemizin geldiği yer;
Vahşi ...

AKP bütün uygulamalarıyla T.C. Devletini istikrarsızlaştırma görevini başarıyla(!) yerine getiriyor.

ON BÜYÜKELÇİNİN AÇIKLAMASINA BİR DE BÖYLE BAKSAK…

Amerika, Almanya, Hollanda, İsveç, Norveç, Fransa, Kanada, Finlandiya, Danimarka, Yeni Zelanda Ankara büyükelçileri Osman Kavala’nın serbest bırakılmasını istedi. İçerideki muhatapları esti, gürledi… 10 büyükelçi “istenmeyen adam” ilan edilecekti. Sonuç: Rahip Brunson, Deniz Yücel..

Neyse, birkaç gün ülke gerçek sorunlardan uzaklaştı. Açlar aç kalmaya, millet yoksullaşmaya devam etti.
Televizyonlar 10 Büyükelçi ile yatıp, 10 büyükelçi ile kalktı.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price Osman Kavala’nın serbest bırakılması yönündeki açıklamalarıyla ...

ABD kuyruğunda Suriye’ye girip, Fırat’ın Doğusuna PKK’nın yerleşmesine neden olan AKP….

ALIŞMAYIN!
ABD kuyruğunda Suriye’ye girip, Fırat’ın Doğusuna PKK’nın yerleşmesine neden olan AKP….
Gün yok ki bir şehit haberi gelmesin. Birkaç satır ve kuru başsağlığı dilekleri… Sonra unutuluyor. Sonra başka bir çocuğumuzun şehit haberini alıyoruz.

Ne uğruna?
Bu çocuklar gariban aile çocukları. Cami ve kışlada fakir, zengin yoktu. VİP Camii(dırar mescidi) yapıp camiyi böldüler. Paralı askerlik çıkarıp vatan savunmasını garibanın üzerine yıktılar. Ülkemizde işsizlik ürkütücü boyuta geldi. Mühendislere asgari ücret altında ücret teklif eden iş yerleri ...

SON DÖNEMEÇ(Mİ?) KORKUYORUM!! KORKMALISINIZ!!

Otuz yıl önce Afganistan’dan ülkemize gelen bir doktor; “Siz de Afganistan olma yolunda hızla ilerliyorsunuz. 30 yıla varmaz..” diye uyardığında, yorumu çok uçuk gelmişti. Onbeş yıl önce İran Devriminden kaçıp ülkemize gelen İranlı; “Hızla İran olma yolunda ilerliyorsunuz. Biz İran’dan kaçıp Türkiye’ye geldik ama şimdi gitmek için yeni bir ülke arıyoruz” diye uyarmıştı. O gün aslında tehlikeyi biz de görüyorduk. Son olarak da Irak’tan kaçarak ülkemizde bir süre kaldıktan sonra başka bir ülkeye yerleşen bir ...
Read more : SON DÖNEMEÇ(Mİ?) KORKUYORUM!! KORKMALISINIZ!! | Görüntüleme : 1107 | Yanıtlar : 1

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148531 ileti • Toplam 45967 başlık • Toplam 24979 üye

x