Zaman: Cmt Nis 19, 2025 9:59

News News of Zahide UÇAR

Site map of Zahide UÇAR » Dizin : Zahide UÇAR

BOŞ KAĞIDA İMZA ATTIRMAYA ÇALIŞAN AFAD NEYİN PEŞİNDE?

Değerli okur, ciğerlerimiz yandı. Canlar yandı. Köyler yandı. Akdeniz den Ege bölgemize kadar yanan ormanlarımız ile ilgili bir sorumlu bulundu mu bilmiyoruz.

Köyü, evi, hayvanları yanan köylülerle görüşüyoruz. Çaresizlik içindeler. Geçim kaynağı olan hayvanı, ağılı, serası yanmış. Evi yanmış. Bu acılı ve büyük bir travma yaşamış insanların yanına giden AFAD yetkilileri köylülere ev yapmak için boş kağıt imzalatmaya kalkmış. 22 yıl devletin bir memuru olarak çalıştım. Böyle bir kepazelik görmedim. Bir devlet yetkilisi vatandaşa boş ...
Read more : BOŞ KAĞIDA İMZA ATTIRMAYA ÇALIŞAN AFAD NEYİN PEŞİNDE? | Görüntüleme : 481 | Yanıtlar : 1

Dün Ruanda Soykırımı, Bugün Afganistan…

Dün Ruanda halkını ikiye bölüp birbirine düşman eden Beyaz Adam… Hutular, Tutsiler… Belçika gelenek-görenekleri ve dilleri bir olan bu insanların arasına suni ırkçılık tohumları ekti. Herkese ırka dayalı kimlikler verdiler. Tutsilere bazı ayrıcalıklar tanıdı. İşe alımlarda ve alınan kararlarda Tutsilerin lehine kararlar aldılar. Aşağılanan Hutiler ile ayrıcalık tanınan Tutsiler arasında nefret derinleşmeye başladı. Öyle ki, Tutsiler Nuh Peygamberin soyuna dayandırıldı. Emperyalizmin en kullanışlı silahı olan DİN! Üniversiteler ve eğitim ve sosyal olanaklar Hutulara kapandı. Tutsiler ...
Read more : Dün Ruanda Soykırımı, Bugün Afganistan… | Görüntüleme : 547 | Yanıtlar : 0

Ayasofya mı? / Zahide UÇAR

AYASOFYA MI?
Tarlalar ekine, meralar hayvana doydu(!).. İşsiz kimse kalmadı(!).. Fabrikalarımız ülkeye yayıldı(!).. Üniversitelerimiz dünya üniversiteleri ile yarışıyor(!).. Şirketler Üniversitelerle el ele vererek kurduğu argelerde çağı yakalayan ve geleceğe yönelik bilimsel çalışma yapıyor(!). Teknoloji üretiyor(!)..
Devlet yurtları 3 yıldızlı otel seviyesine gelince, özel yurtlara ihtiyaç kalmadı(!).. Çocuklarımız devlet baba güvencesinde, devlet ana şefkatiyle korunarak okullarına devam ediyor(!)..

İhracatımız ithalatımızı geçti(!).. Türkiye istikrarlı bir şekilde büyüyor(!).. PKK ve diğer terör örgütleri kendini lağvetti(!).. Komşularımızla iyi ilişkiler ...
Read more : Ayasofya mı? / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1349 | Yanıtlar : 0

15 Temmuz Nedir? / Zahide UÇAR

15 Temmuz Nedir?

Bu Yazıyı not edin.

Dünyayı yeni şartlara göre dizayn edenler, kontrol ettikleri ülkeleri de yeni şartlara göre şekillendirir. Türkiye, Gazi Mustafa Kemal Atatürk öldükten sonra, dış müdahaleye açık hale getirildi.

Türkiye, soğuk savaş döneminde Rusya ve komünizme karşı kullanılacak biçimde şekillendirildi. NATO’ya girdikten sonra, CİA Türkiye’nin en mahrem yerlerinde yer aldı. Fetullah o günün şartlarına göre konumlandırılmış bir figürdür. O nedenle de bütün hükümetler el altından Fetullah yapılanmasını desteklemiştir ama devlet yapmamıştır. ...
Read more : 15 Temmuz Nedir? / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 11288 | Yanıtlar : 0

Tuzağa Düşürülen Ülkem / Zahide UÇAR

Tuzağa Düşürülen Ülkem

Türkiye’de bir referandum süreci yaşandı. Referandum ve YSK darbesini çok yazıp çizdiler. Ben yazılanları ve siyaset cambazlıklarını izledim. Seyrettim. Gerçeği kim yazıp anlatacak diye bekledim. Olmadı. Bari ben yazayım.

Değerli okur, 16 Nisan referandumu ile millet tuzağa düşürüldü. Sorun hayır oylarının çalınması, OHAL kapsamında yapılması, muhalefete yapılan baskıdan çok daha önemli. Gerçek tuzak şuydu;

T.C. Devleti’nin rejimini seçime götürmektir. Bu tuzağa muhalefet de dahil olmuştur. Maalesef gerçek budur.

Size tarihten bir hatırlatma ...
Read more : Tuzağa Düşürülen Ülkem / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 4411 | Yanıtlar : 0

Osuruğu Bomba Sanmak / Zahide UÇAR

Osuruğu Bomba Sanmak

Mustafa Armağan diye bir çukur var. En iğrenç dedikoduları üretip, adına derin tarih diyor. Bu şahıs bir televizyon programında;

-Tarih bilim değildir.

Demiştir. Kendi açısından haklıdır. Yalan, iftira ve pisliğe dayalı iddiada bulunmak için bilim dışı olmak gerekir.

Bu cahil, terbiyeden ve bilim ahlakından nasip almamış şahıs, bu sefer cami avlusuna pisledi.

Armağan belden aşağı çalıştı. Afet İnan’ı Atatürk’ün sevgilisi yaptı. Bunlar böyledir. Akılları cinsel organları üzerinden çalışır. Tıpkı çocuk tacizcisi sapkın ...
Read more : Osuruğu Bomba Sanmak / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 4839 | Yanıtlar : 0

İçimizde Yunan mı Var?? / Zahide UÇAR

İçimizde Yunan mı Var??

CHP Konya Milletvekili Dr. Hüsnü Bozkurt Halk Arenasında konuştu. Hüsnü Bozkurt askerdir. Asker heyecanı ile konuştu. Dedi ki;

“1918’lerin şartlarını kast ederek, “Ege’ye dökeriz” dedi. Emperyalistleri denize dökeriz diye de ekledi.

Ege’ye dökmek nedir? Kurtuluş Savaşında emperyalizmin maşası olarak ülkemize giren Yunanistan’ın askerlerinin Ege Denizine dökülmesidir.

Peki, Hüsnü Bozkurt’un;

“Ege Denizine dökeriz” sözünden bu AKP’liler neden o kadar çok alındı??. Ege’ye dökülen Yunan askeri olduğuna göre;

Siz Yunan askeri misiniz?

Emperyalist ...
Read more : İçimizde Yunan mı Var?? / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 4214 | Yanıtlar : 0

Oylanacak Olan BOP'dir!!. / Zahide UÇAR

Oylanacak Olan BOP'dir!!.

Suriye’de bilindik bir oyun piyasaya sürüldü. Esad’ın toparlanma sürecine geçtiği bir dönemde kimyasal silah kullandı haberi yayıldı.

İsveç Sağlık Teşkilatı, Suriye’yi suçlamak için kaynak gösterilen White Helmet’i sahtekarlıkla suçladı.

Biz bu filmi Irak’a yapılan saldırı öncesinde de görmüştük.

3. Paylaşım savaşının yaşandığı günümüzde, savaş baronlarının Suriye’den istediğini almadan çıkması zaten mümkün değildir.

ABD Başkanı Trump: ‘Kimyasal saldırıda ölen bebeklerin fotoğraflarını görünce vur emri verdim.” Dedi. Trump ABD’nin Irak’ta kullandığı kimyasal saldırıyı herhalde ...
Read more : Oylanacak Olan BOP'dir!!. / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 8297 | Yanıtlar : 0

CIA Elemanı Paul Bernard HENZE'ye EVET DİYENLER / Zahide UÇAR

CIA Elemanı Paul Bernard HENZE'ye EVET DİYENLER

Bize güvenmeyin!!

CIA eski Türkiye şefi, Paul Bernard Henze'nin 2006'da Beyaz Saray'a sunduğu Türkiye raporunda;

"Türkiye'nin bu şekliyle, Amerikan politikalarının yanında olacağından emin olamayız.

Ülkeyi kuranlar, denetim mekanizmasını çok sıkı tutmuşlar. Hükümeti ikna ettiğimizde Meclis; Meclis'i ikna ettiğimizde ordu; orduyu ikna ettiğimizde yargı karşımıza geçebiliyor.

Eğer Amerika'nın çıkarı Türkiye'de bir federal devlet kurulması ise mutlaka ve öncelikle yargı, ordu, Meclis ve hükümeti tek elde toplayan başkanlık rejimine geçilmelidir. ...
Read more : CIA Elemanı Paul Bernard HENZE'ye EVET DİYENLER / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 12988 | Yanıtlar : 0

Doktorlardan Ricamdır, Duyurulur!!. / Zahide UÇAR

Doktorlardan Ricamdır, Duyurulur!!.

Konu mankeni düşük profilli Başbakan Bin Ali Yıldırım,

Milletin anasının orasına koyan Cengiz’i konuşma yaptığı sahneye davet etti. Sonra da Cengiz’e methiyeler düzdü.

A) Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulalı beri, milletin anasına söven bir ahlaksızı ÖDÜLLENDİREN başka bir başvekil görmedi. Küfürcü bir şahsı övmek demek, milleti aşağılamak demektir.

Ben Zahide Uçar olarak, Cengiz ve Cengiz’e sahip çıkanlara;

HAKARET VE AŞAĞILAMALARINIZI AYNEN İADE EDİYORUM.

BİLİNE!!

B) Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa bir iktidar partili ...
Read more : Doktorlardan Ricamdır, Duyurulur!!. / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 3617 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148531 ileti • Toplam 45967 başlık • Toplam 24979 üye

x