Zaman: Cmt Nis 19, 2025 16:13

News News of Zahide UÇAR

Site map of Zahide UÇAR » Dizin : Zahide UÇAR

Din Kumpası, Sehven Demokrasi / Zahide UÇAR

Din Kumpası, Sehven Demokrasi

GOP Projesi kapsamında din kumpasıyla geldiler, ileri demokrasi diyerek “sehven” demokrasiye geçtiler.

2006’dan beri diyorum ki; “AKP bir parti değil, ABD projesidir.” AKP bizzat kendisi Türkiye için güvenlik problemidir.

Geldiğimiz yere bakın; sehven belgelerle önce lağım basınında insanların onurları çiğneniyor, sonra Silivri Toplama Kampında devre dışı bırakılıyor.

Bir de kahin “GAZ”tecilerimiz oldu. Ortak projeleri eyleme dökülünce heyecandan yerlerinde duramayıp, polis daha “BAS”madan, eline kürek kazma almadan “BAS”ıldı, “KAZ”ıldı diye haber yapıyor. ...
Read more : Din Kumpası, Sehven Demokrasi / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1058 | Yanıtlar : 0

Baybaşin, Remzi Gür, Erdoğan / Zahide UÇAR

Baybaşin, Remzi Gür, Erdoğan

Bütün bu gürültüler arasında kaynayan bir haber vardı. Haber şu:

“İstanbul'da 281 kilogram kokainin ele geçirildiği ve aralarında Abdullah Baybaşin'in de bulundu 15 kişinin gözaltına alındığı narkotik operasyonu polis kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Bolivya'dan İstanbul'a gelen bir geminin helikopter ile takip edilmesi ve narkotik timlerinin gemiye yaptığı operasyon dikkati çekiyor.” (Cihan Haber Ajansı)

Bunda ne var diyebilirsiniz. Bana göre Gül ve Erdoğan arasındaki çekişmeyi yansıtıyor. Şöyle ki;

Ülkemizde beş liraya kadar düşen ...
Read more : Baybaşin, Remzi Gür, Erdoğan / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 2108 | Yanıtlar : 0

Islık Siyaseti / Zahide UÇAR

Islık Siyaseti

Gündem bu sefer ıslık siyasetine kilitlendi. Sanki dizi film mübarek!. Yumurta siyaseti, ceket muhabbeti… Islıktan başka silahı olmayanlara edilen küfürler, en aşağılık olanlarından hakaretler… Milletin parasıyla ağalık yapmalar… Demokratik, normal bir ülkede doğal bir hak olarak görülebilecek her eylem için bizde kıyamet kopuyor. Çünkü bu ülkede aç yok, işsizlik yok, işyerleri patır patır kapanmıyor!!. Tek derdimiz başvekil efendinin ıslıklanması...

Ülkemizde 2.5 aylık bebek gıdasızlıktan ölüyor ama vicdanlar kararmış. Cuma günü Banu Avar bir ...
Read more : Islık Siyaseti / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 2446 | Yanıtlar : 0

İlaç Terörü / Zahide UÇAR

İlaç Terörü

RTÜK yasası meclisten geçti. Başbakana yayın durdurma yetkisi de veren yasanın bir maddesi reçetesiz ilaçların reklamının yapılmasına izin veriyor.

Her gün, her an bir rezalet yaşıyoruz. Biri tartışılmadan ötekine koşuluyor. Nereye, neye el atsalar önce değersizleştirip sonra kurutuyorlar.

İlaç konusu ülkemizin kangren olmuş bir sorunudur. Aslında insanlığın ortak bir sorunudur. Silah tüccarları ilacı da üretiyor. Savaş çıkartarak çok para kazanmayı keşfettikleri gibi, ilaç satarak da çok para kazanıldığını tespit ettiler. İlaç üreten küresel ...
Read more : İlaç Terörü / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1423 | Yanıtlar : 0

Zıkkım Yiyin!!!.. / Zahide UÇAR

Zıkkım Yiyin!!!..

Sekiz yılda ülkenin getirildiği yere bakın!

ABD’nin 100 yıllık planı sözde Kürdistan, özde Yahudi Kürdistan’ı yerli işbirlikçiler eli ile kuruluyor. ABD ajanları Doğu’da cirit atıyor. Sorumlu bütün kurumlar, akademisyenler, aydınlar aval aval bakıyor. Yazıklar olsun hepinize. Bu topraklarda içtiğiniz su zehir, yediğiniz ekmek zıkkım olsun hepinize!! Ya nankörsünüz, ya korkak! Daha da kötüsü belki de işbirlikçi.

Gözümüze baka baka iç savaş ortamı oluşturuldu. Recep Efendi her ağzını açtığında 36, 47 etnik gurup diye ...
Read more : Zıkkım Yiyin!!!.. / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1251 | Yanıtlar : 0

Motor Su Kaynattı Recep Bey / Zahide UÇAR

Motor Su Kaynattı Recep Bey

WİKİLEAKS’ın sızdırdığı belgeler üzerine Recep Bey gene köpürdü. Kendisi ile ilgili iddialar için “Bu iftiraları atanlar ne kadar alçaksa bu iftiraları manşetlere atanlar, siyaset malzemesi yapanlar da aynı derecede müfteridir, alçaktır” dedi. Ah Recep Bey, durumunuz “yalancı çoban” kıssasına ne kadar benziyor. Referandum öncesinde “bebek katiliyle hükümetiniz görüşüyor” dendiğinde de aynı hezeyanla bağırmış, iddia sahiplerini şerefsizlikle suçlamıştınız. Sonra ne oldu? Biz değil, devlet görüştü dediniz(!).. Biz de size “görüşenler size ...
Read more : Motor Su Kaynattı Recep Bey / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1149 | Yanıtlar : 0

Başka Kapıya Sayın Başvekil / Zahide UÇAR

Başka Kapıya Sayın Başvekil

Başı açık kadınlar örtülülere destek vermeliymiş(!).. Veren de varmış ama genelde vermiyormuş(!).. Geçiniz “Pek Sayın Başvekil”, geçiniz… İnancı için mi örtünüyor diyorsunuz? Artık buna inanmıyoruz. Neden mi? Bakın anlatayım Sayın Başvekil:

Din ahlaktır. Peygamberimiz “ben güzel ahlakı tamamlamak için geldim” buyurmuştu. Peki bugün sizin rantını yediğiniz türbanlıların ezici çoğunluğu nerede duruyor?

Önce sizin “Kemal abiniz”in türbanlı eşinden başlayalım. Hani şu göğsünde Amerikan bayrağı olan tişörtle okyanus ötesine selam çakan hatun… Dünyanın ...
Read more : Başka Kapıya Sayın Başvekil / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1262 | Yanıtlar : 0

Kutlanacak Değil, Kurtarılacak Cumhuriyet / Zahide UÇAR

Kutlanacak Değil, Kurtarılacak Cumhuriyet

Aslanların uzaklaştığı bir beldede çakallar kral olur, kargalar da imam.

Sanki 1919 yılında uyudum, cumhuriyet diye bir rüya gördüm, 2010 yılında 1919 şartlarında uyandım. Bütün tersanelere girilmiş, ekonomi 7 düvelin elinde, okullarımızda sömürgecilik övülüyor, mandacılar “aydın” diye arz-ı endam ediyor. Ermeni kalkışmasının adı değişmiş, PKK olmuş.

Mavri Mira Heyeti Ekümenik sıfatına bürünmüş, Pontuscular “demokrasi-açılım” kılıfında, savaşmadan Yunan’a Ege denizini hediye ediyoruz. Artık uzun yüzenler de Yunanistan’dan izin almak zorunda kalır. Afyon’a, ...
Read more : Kutlanacak Değil, Kurtarılacak Cumhuriyet / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1140 | Yanıtlar : 0

Geri Vites / Zahide UÇAR

Geri Vites

Türkiye geri vitese takmış gidiyor.

Milli Eğitim milli olmaktan çıkarılmıştır. Öğretmenler sözleşmeli çalıştırılarak hem modern köle haline getirilmiş, hem de sesleri kısılmıştır. Küçük esnaf zaten bitirildi. Uygulanan tarım ve hayvancılık politikaları ile hayvan ithal eder duruma geldik. Şimdi hedefte çiftçiler ve tabiî ki tarlaları var. Tohum üzerinde oynanan oyunlar malum. Tarlalar ekilmiyor, zaten ekmeyene para vererek ekilmemesini sağladılar. Trakya ve Ege’de tarlalarda kredi dağıtan kilise bankası, borcunu ödeyemeyen çiftçilerin tarlalarına el koyuyor. Sümeyra ...
Read more : Geri Vites / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1023 | Yanıtlar : 0

Biraz Utanın Be… / Zahide UÇAR

Biraz Utanın Be…

Kimseyi beğenmediniz, sizden başka herkes ya masondu, ya da gizli Yahudi, Ermeni..

Sonunda iktidar oldunuz, sizden başka herkes bereketsizdi ama kendiniz Anadolu’nun bereketli topraklarını kurutmayı başardınız. Et üzerinde oynanan oyunlar neticesinde et ithalatına izin verildi. Şimdi de süt ve krema ithalatına izin verildi, hem de sıfır vergiyle... Buna ancak “yuh” denir!. Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği Başkanı Adnan Yıldız ise, “Süt ithalatının vergisi sıfıra indiriliyor. Bana göre bu kendi ...
Read more : Biraz Utanın Be… / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 1438 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148531 ileti • Toplam 45967 başlık • Toplam 24979 üye

x