Zaman: Cmt Nis 19, 2025 10:00

News News of Zahide UÇAR

Site map of Zahide UÇAR » Dizin : Zahide UÇAR

Dışarıdan Mağduriyet Satın Alınır / Zahide UÇAR

Dışarıdan Mağduriyet Satın Alınır

Gördüler ki referandum çantada keklik değil. O zaman acil bir mağduriyet bulmak gerekirdi. BULDULAR!!.

Almanya ve Hollanda imdada koştu. Böylece ithal bir mağduriyetimiz oldu.

İthal mağduriyetin avantajları nedir?

“Yabancılar karşısında içeride birleşme sağlanır. Bu birleşme hamasi söylemlerle güçlendirilir. Biriken enerji ‘evet’ cephesine yönlendirilir.”

İtiraflar başladı bile. İthal mağduriyet nedeniyle evet oylarının arttığını söylüyorlar.

İÇERİDE;

Herkes birden pek milli oldu(!).. Bu çok milli kesime HATIRLATIYORUM:

Ey çok milli arkadaşlar,

-“Ankara’nın şerrinden Brüksel’in ...
Read more : Dışarıdan Mağduriyet Satın Alınır / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 2642 | Yanıtlar : 0

Merdiven Altı Üretimi Propaganda / Zahide UÇAR

Merdiven Altı Üretimi Propaganda

Ziyaretlerim esnasında;

Dünya lideri ile ilgili, ortaya karışık salata gibi yorumlar dinliyorum. Bu yorumlardan ilki şöyle:

Reis(!) aslında çok milliymiş... Dört saat uykuyla geziyormuş… Kimseye güvenmediği için de hükümetin her şeyini birebir denetliyormuş…

Yorum yapan kişi samimi, beni etkilemek için anlatmıyor. Kendisine söylenenleri bana aktarıyor. Söyleyen kişi de saraya yakın bir kişiymiş.

Eleştirilerime şöyle cevap veriyor:

“Reis şu anda siyaset içindeki FETÖ’ye dokunamıyormuş. Çünkü dokunursa hükümet yıkılır. Referandumdan sonra hepsini toplayacakmış. ...
Read more : Merdiven Altı Üretimi Propaganda / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 3452 | Yanıtlar : 0

Büyük İsrail Nasıl Kurulur? / Zahide UÇAR

Büyük İsrail Nasıl Kurulur?

AKP iktidara gelmeden önce Türk Devletinin kırmızı çizgileri vardı. Irak’ta kurulmak istenen Kürdistan Devleti de bunlardan biriydi.

Ege’de 20 mil kıta sahanlığı savaş nedeniydi.

AKP geldi, bütün kırmızı çizgiler silinmekle kalmadı, sınır çizgilerimiz bile silinip, ülke dingonun ahırına çevrildi.

Bülent Arınç;

“Ege’de 20 mil kıta sahanlığı savaş nedeni olmamalıdır”
demiştir. Meğer Ege’de bulunan Türk adaları ve tartışmalı adaları Yunanistan’a peşkeş çekiyorlarmış… Arınç, peşkeşe zemin yoklaması yapıyormuş.

Dün Barzani ülkemize geldi. En ...
Read more : Büyük İsrail Nasıl Kurulur? / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 8034 | Yanıtlar : 0

Hocalı Soykırımı ve Suriye Ermenileri… / Zahide UÇAR

Hocalı Soykırımı ve Suriye Ermenileri…

Bundan 25 yıl önce Hocalı’da korkunç bir insanlık suçu işlendi. Ermenistan, Rus Ordusu’nu yanına alarak, Azerbaycan Türklerinin yaşadığı Hocalı’ya saldırdı. Kapkara bir geceydi.

Bir çocuğun derisini canlı canlı yüzen Ermeni bir doktordu. Gözler oyuldu. Hamile kadının bebeği karnından yarılarak alındı. Kadının göğsü kesildi, bebeğin ağzına tıkıldı. Kafalar kesildi. Öldürdükleri kadınlara bile sapıkça tecavüz ettiler.

Hocalı, Ermeni yerleşim yerlerinin ortasında tek Türk yerleşim yeriydi. Hocalı’nın tek bir çıkışı vardı. Ermeni ve ...
Read more : Hocalı Soykırımı ve Suriye Ermenileri… / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 2876 | Yanıtlar : 0

Cehenneme Bilet Var / Zahide UÇAR

Cehenneme Bilet Var

Ulusalcılar-Milliyetçiler Neden Hedefte?

Ulus Devlet dönemi bitti diyen ama kendi ulus devletlerini koruyan emperyalist devletler, hedef ülkelerde operasyon yapıyor.

Hrant Dink öldürüldüğü gün, cinayetin üzerinden saat geçmeden, İstanbul Valisi Celalettin Cerrah;

"Milli duygularla işlenmiş bir cinayet" dedi. Ve o gün ben şunu yazdım.

Bu kadar kısa bir sürede, belge ve bilgiye ulaşmadan Böyle bir suçlama yapılıyorsa, milliyetçiler hedefte demektir. Operasyon bekleyin.

Ve o operasyonlar yapıldı. Bütün kurumlarda ki milli unsurlar tasfiye edildi. ...
Read more : Cehenneme Bilet Var / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 4389 | Yanıtlar : 0

Vekil Bozuntuları / Zahide UÇAR

Vekil Bozuntuları

Ülkem bataklığa sürüklendiği için, fıkraya dönen mecliste, vekilimsilerin içler acısı haline gülemiyoruz.

Evetçi vekiller başyakanlık yolunda mabadını yırtıyor. Vekilimsiler evet derken, şu durumu da açıkça itiraf etmiş bulunuyorlar;

1. Biz mecliste hiçbir işe yaramıyoruz. Beynimiz zaten yok. Halkı temsilden aciziz. Bu durumda bizim yerimize bir kişinin düşünmesi daha iyidir.

2. Biz ne zaman gideceğiz, ne zaman kalacağız? Bu durumu idrak edecek zeka ve donanıma sahip değiliz. O nedenle herkesten çok bilen başkan, istediği ...
Read more : Vekil Bozuntuları / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 2598 | Yanıtlar : 0

Ayder Yaylası / Zahide UÇAR

Ayder Yaylası

Ayder yaylası yapılaşmaya açıldı. TOKİ Ayder yaylasında konut yapacakmış?

Böyle bir pespayeliğe, sünepeliğe, bayağılığa uzun uzun yorum yapmayacağım. Çünkü o güzelim derelere, çaylara, HES adıyla, küresel şirketler ve yerli üyeleri el koyduğunda, olacakları çok yazdık.

Taksim, kadim İstanbul’un tarihi bir semtidir. Taksim gibi tarihi bir semte AVM(küresel baronların para tapınakları- av merkezleri) yapacağım diye tutturdular…

AYDER cennet gibi bir yer. Korunması gereken bir yaylamız. Betonun çocukları, bu cenneti cehenneme çevirme kararı almış. Tıpkı ...
Read more : Ayder Yaylası / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 4357 | Yanıtlar : 0

Türkiye Kumar Masasına Kondu / Zahide UÇAR

Türkiye Kumar Masasına Kondu

EGEMEN BAĞIŞ SÖYLEMİŞTİ

Egemen Bağış danışman olduğu dönem, Amerika’da; “Biz Osmanlı’nın 1860 misyonunu temsil ediyoruz” demişti. Osmanlı’da 1860 ile başlayan süreç, Duyun-i Umumiye’yi getirdi. Devlet en verimli topraklarını kaybetti.

Şimdi, Türkiye’nin neyi var, neyi yok, kumar masasına kondu. Adına da “Varlık Fonu” dediler. Fona konacak varlık kalmadı. Evin eşyası, koltuğu, halısı, bakırları, buzdolabı, traktörü, altınları kumar masasına kondu. Çünkü o masaya konacak para yok. Türk Milleti’nin son kalan ederleri kumar masasında… ...
Read more : Türkiye Kumar Masasına Kondu / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 4238 | Yanıtlar : 0

HAYIR!!! / Zahide UÇAR

HAYIR!!!

HAYIR diyen bizler terörist ilan edildik. Bu karayı sürenler 14 yıldır teröristlerin koynundan çıkmıyor.

Biz PKK'lı Şivan Perver ile Diyarbakır meydanında şarkılar söyleyip gözyaşı dökmedik.

Gizlice Yunanistan'a gidip Şivan Perver'in nikah şahitliğini yapmadık.

Şemdin Sakık gibi, 33 silahsız Mehmetçiği kurşuna dizen katilleri gizli tanık yapmadık...

Habur'da PKK'lıları davul zurnayla karşılamadık. Ayaklarına mahkeme götürmedik.

Dolmabahçe'de, Oslo'da, İmralı'da PKK'ya teslim olmadık.

Öcalan'ın mektubunu Diyarbakır meydanında, TBMM'nde okutmadık.

Fetullah denen CİA ajanınına hiçbir zaman Hoca Efendi demedik. ...
Read more : HAYIR!!! / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 4592 | Yanıtlar : 1

Ahmet Türk ve Arka Bahçeli / Zahide UÇAR

Ahmet Türk ve Arka Bahçeli

Bahçeli Başkanlık yanıltmasıyla, tek adam rejimini Türkiye’nin gündemine soktu. Yani; Türkleri, Türkiyeli, azınlık kompleksi içinde kıvranan, rejimle kan davalı olanlara sattı.

Bu durum Bahçeli’nin ilk tuzağı değildir. Bahçeli bunu hep yapıyor. Musluk reklamı gibi;

“Açıyor-kapatıyorum. Ben bunu her zaman yapıyorum.” Markası: ARKABAHÇELİ.

Hatırlayalım!!.

Cumhurbaşkanını halk seçecek. AKP’nin adayı Erdoğan… CHP ve MHP seçmeni partilerine “ortak hareket edin” diye baskı yapıyor. Arka Bahçeli, bu çağrıya güya kulak verdi. Hemen İngiliz Gül’ü ...
Read more : Ahmet Türk ve Arka Bahçeli / Zahide UÇAR | Görüntüleme : 3317 | Yanıtlar : 0

Giriş  •  Kayıt

Sayımlamalar

Toplam 148531 ileti • Toplam 45967 başlık • Toplam 24979 üye

x