Newton'a Göre 2060'da Dünyanın Sonu Gelecek

Bilim, teknoloji ve genel ağ (internet) hakkında her türlü yazıyı burada paylaşabilirsiniz. Alt bölümler şunlardır: Uzay, Küresel Isınma / Ekoloji, Bilim ve Toplum, Tutum (Ekonomi)

İletigönderen Nihan » Prş Şub 21, 2008 16:30

Bir Kıyamet alameti olarak Hz. İsa'yı beklemek ne kadar saçmaysa Kıyamet'in ne zaman kopacağını bilmeyi istemek de o kadar saçma. Bildik diyelim ne olacak? Bizim yükümlülüğümüz bu mudur? Peygamberimiz ne diyor: "Kıyametin koptuğunu görsen de elindeki fidanı dikeceksin" Yani Kıyamet'in kopması önemli degil; o son dakikaya bile hayırlı işler sığdırmak marifet. Zaten Allahü Te'ala Kıyametin kopuş saatini faydasız olduğu için bildirmemiş. Her insan öldüğünde küçük Kıyamet'i kopuyor. Artık sınavdan çıkıyor kağıdında ne varsa ona göre değerlendiriliyor. O halde bizim görevimiz hayat sınavını başarıyla verebilmek sınavdan çıkış zili olan ölüme huzurla gidebilmek. :cry:
[img]http://img340.imageshack.us/img340/5780/nihanimza1kx5.jpg[/img]
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletiler: 832

İletigönderen sessiz sedasız » Pzt Nis 07, 2008 22:32

reisbey yazdı:La bu newtona gıcık olduğum kadar kimseye kıcık olmuyorum. Tek formul F=m.a eylemsizlik prensibi bununla ilgili 50 tane formul çıkıyor.Dünyanın sonuna gelince "her seyin sonunu düşünen kahraman olamaz" :twisted:

F=m*a her derde deva :mrgreen:

ya sorma dostum o newtonu bende bi elime geçirsem neler yapcam.genç yaşda ömrüm gitti fizik kimya diye diye...
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletiler: 988

Önceki

Şu dizine dön: Bilim ve Teknoloji

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x