Nihat Genç'le Veryansın 26 Mart 2016

Türkiye'nin vicdanı, halkın sesi Nihat GENÇ, ülkemizin kanayan yaralarını bir bir masaya yatırıyor.

Nihat Genç'le Veryansın 26 Mart 2016

İletigönderen cemkaan » Cmt Mar 26, 2016 21:59

Kullanıcı küçük betizi
cemkaan
Üye
Üye
 
İletiler: 1379
Kayıt: Cmt Mar 23, 2013 18:59

Re: Nihat Genç'le Veryansın 26 Mart 2016

İletigönderen Aytigin Ata » Pzr Mar 27, 2016 4:56

Değerli dostumuz Nihat Genç'in ilk kez bu kadar kalitesiz bir sohbetine tanık oldum.
Nihat Genç, ''Eşcinselliğin ve ''Oğlancılığın'' tarihi temellerini ısrarla ''Ortaçağ''a yüklemesi ve bu gibi seksüel sapıklığın genellikle ''Eğitimsizlik'' ile ilgili olduğunu vurguluyor.

Oysa hepimiz biliyoruz ki; Eşcinsellik ve Pedofil (Oğlancılık) tendensler ta ANTİK ÇAĞ'dan beri, bilhassa Eski Yunan döneminden beri bir gelenektir, hatta daha da gerilerde, yani İnsanlığın başlangış dönemlerinden beri var olan alışkanlıktır, ve de ''Eğitim/Eğitimsizlik'' ile bir ilgisi yoktur!
Tarihten bu yana birçok tanınmış şahıslar ve hatta devlet adamları eşcinsel ve pedofil/oğlancı idi!
Mesela Adolf Hitler'in %100 eşcinsel olduğu bugün artık çok iyi bilinmektedir ve belgeleriyle ispatlanmıştır!

Bildiğim birşey daha varsa, o da bilhassa FARS toplumunda (bunun içine kürtleri de dahil ediyorum) her üçüncü erkekte eşcinsel ve/ya pedofil/oğlancı tendensleri olması!
'


'

Kullanıcı küçük betizi
Aytigin Ata
Üye
Üye
 
İletiler: 107
Kayıt: Pzt Oca 18, 2016 4:37
Konum: UK URUM KUN


Şu dizine dön: Nihat GENÇ ile Veryansın

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x