Niyet

Niyet

İletigönderen Efe » Sal Şub 26, 2008 17:12

Niyet

Barzani konuştu.

"Harekát falan bahane... Bunların niyeti başka" dedi.

*

Bakıyoruz...

*

Birlik beraberliğe en ihtiyacımız olduğu gün... Cumhurbaşkanı, birlik beraberliğimizi kökünden dinamitleyen türbanı imzalıyorsa...

*

"Ano Yemen’dir

Gül’ü çemendir

Giden gelmiyor

Acep nedendir?"

ağıtlarının yakıldığı gün... "Gül" çok sırasıymış gibi, hiç istifini bozmadan, "Yemen" cumhurbaşkanını ağırlıyor, onuruna yemek veriyorsa...

*

Harekáta, çorapları yırtık, ayakları çıplak şehit evladı Güneş’in isminin verildiği gün... Kaç parayı bastırırsan askerlikten yırtabileceğinin, euro bazındaki fiyatları Resmi Gazete’de yayınlanıyorsa...

*

Elleri kınalı ana kuzuları, sırtlarında 40 kilo çanta, eksi 26 derecede, karda-dağda yatıp, kahpe pusulara düşerken... Ceylan derisi koltuklarda oturan milletvekillerimiz, gece yarısı sızma harekátıyla, kendi emekli maaşlarına yüzde 70 zamcık yapmaya kalkışıyorsa...

*

Irak’a girdiğimiz dakikalarda, Irak’taki "koalisyon güçleri" bize giriyorsa... İhaleyi 5-10 gün ertelemek ayıpmış gibi, tam da o gün, isminin önünde "milli kuruluş" yazan Tekel’in tapusu "British American"a veriliyorsa... Üstelik bu iş, "yerli" sermaye ile "yabancı" sermaye farkını ayırt edemeyip, "senin patronun da talipti" diyen dangalakların alkışları eşliğinde yapılıyorsa...

*

Şehitlerimizin, eşi hamile, babası icralık, kardeşi işsiz, kendisi borçlu "gariban" çocukları olduğu bir kez daha açıkça görülürken... AKP’li belediyeci arkadaşın, bir tane resmi eşi, bir tane imam nikáhlı eşi, bir tane de sekreter sevgilisi olduğu; 4 çocuğu varken, sekreter sevgilisinden 2 çocuk daha yaptığı; imam nikáhlı eşine de "memur maaşı"yla 2 lüks ev, 2 kooperatif hissesinin yanı sıra 1 milyon lira verdiği; ayrıca 17 tane kamyonu, 7 tane TIR’ı olduğu ortaya çıkıyorsa...

*

Ve Barzani, "harekát falan bahane, bunların niyeti başka" diyorsa...

*

Adam haklı kardeşim!

*

Tek tesellimiz var.

Tabut üstüne tabut gelirken...

"Başkomutan" orduyu bırakıp, taaaa Tanzanya’ya gidiyordu az daha!

Erteledi.

Ama bilmiyorum, harekát yüzünden mi erteledi, yoksa vize alınamadığı için mi... Çünkü malum, Başkomutan’ın illa gitmek istediği Tanzanya’da elçiliğimiz bile yok!

Yılmaz ÖZDİL
yozdil@hurriyet.com.tr

damnant quod non intelligunt...
Kullanıcı küçük betizi
Efe
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 1508

İletigönderen Türk-Kan » Sal Şub 26, 2008 22:20

Yilmaz Bey, bunlarin niyeti coktan ayyuka cikti da, uyuyan dev bir türlü uyanmak bilmiyor :|

Not: Fetos'a da ayip oldu ya Tanzanya gezisinin ertelenmesi...:roll:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Re: Niyet

İletigönderen MedceziR » Cum Şub 29, 2008 18:07

Yılmaz Özdil yazdı:Birlik beraberliğimizi kökünden dinamitleyen Türban!

Yazısını iyi hoş yazmışta Yılmaz Özdil bu üstteki kısım ne demek oluyor onu anlayamadım...

Bizim görmediğimiz neler varmış yahu... :roll:
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen ihsanerden » Cum Şub 29, 2008 19:33

Lutfen terbiyeni takin :!:
Kullanıcı küçük betizi
ihsanerden
Üye
Üye

İletiler: 113

İletigönderen shadow39 » Cum Şub 29, 2008 19:47

ihsanerden, seviyeyi bozmayalim lutfen
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen ihsanerden » Cum Şub 29, 2008 20:26

tamam sevyeli oluyorum hemen, bu yazida anlasilmayacak ne var sayin ozdil acik bir sekilde yazmis alay eder gibi turbani anlamadim demek ne oluyor provakasyon degil mi? hizli gulun neler yaptigini tum medya basbasbagirmadi mi?askerlerimizi cepheye yolladiklari gece
1)turban
2)vakiflar
3)vekillere zam

orada ordumuz gencecik insanlar canla basla vatan savunmasi yaparken,yani bu medcezirin sordugu soru cok dogal mi?sizce..turban ustunden neler yapildigini bilmiyormu bu arkadas....
Kullanıcı küçük betizi
ihsanerden
Üye
Üye

İletigönderen shadow39 » Cum Şub 29, 2008 21:14

ihsanerden, tesekkur ederim.Bizede bu yakisir zaten
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen ihsanerden » Cum Şub 29, 2008 21:26

evet biliyorum fakat diger bir siteyede yaziyordum sonra bizim siteye girdim karsimda da ayni seyleri gorunce dayanamadim kusura bakmayin biraz haddimi asmis olabilirim.ama gercekten su gunlerde sinir harbi buyuk.heryerde yani...zor zor.ne ise bol sans herkese..
Kullanıcı küçük betizi
ihsanerden
Üye
Üye

İletigönderen MedceziR » Cum Şub 29, 2008 22:03

ihsanerden, Yılmaz Ödil'den alıntıladığım yazıya provakasyon demeyi biliyorsun, o yazıyı bana bi açıklasana ne demiş Yılmaz Bey? Ayrıca Vakıflar Yasasıyla, Vekillere Zamla, Askerin herakatıyla benim yazımın ne alakası var?Türban üzerinden ne haltlar yendiğini mi yazmışım ben...
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!

Söylesem tesiri yok
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletigönderen ihsanerden » Cum Şub 29, 2008 22:45

bak tartismaya girmek istemiyorum sayin medcezir mutlaka ben cok yanlis anlamisimdir sen dogru anlamissindir .benim anlayisim cok kisa salagin tekiyim.ben gerzegim, tamam. yeterki sen tatmin ol.hoscakal.
Kullanıcı küçük betizi
ihsanerden
Üye
Üye

İletigönderen MedceziR » Cmt Mar 01, 2008 9:33

Bu sitede sayısız tartışmaya girdim, en uç noktadaki insanlarla bile tartıştım. Adam gibi tartışmasını bilenle her zaman tartışırım.

Şimdiye kadar hiç seviyemi bozmadım bozmam da. Üslübunu düzelt öyle gel, tartışalım, ben sana hiç; sen selaksın gerzeksin, anlamıyorsun dedim mi?...
Resim

Söylesem tesiri yok
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletigönderen ihsanerden » Sal Mar 04, 2008 4:27

anladim medcezir sen harikasin bi tanesin eminim hic sevyeni bozmamissindir, bozmada zaten fakat kendime soyledigim laflarida kendine yontmussun bravo cok guzel....zaman kaybetmek istemiyorum kusura bakma....tartisacak guzel konu bulursan deneriz sevyeli bi tartisma ....
Kullanıcı küçük betizi
ihsanerden
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Sal Mar 04, 2008 4:38

Yapıcı olmayan, gereksiz ve kişisel tartışmalara girmeyiniz.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen ihsanerden » Sal Mar 04, 2008 7:28

tamam cevap vermesem sorun olmaz herhalde ?soyluyorum tamam diye arkadasa... fakat anlamak istemiyor beni ....israr edip duruyor... son yazdigim sirf kabalik olmasin diye..kendime salak bile dedim anlamak istemedigi gibi ustune alinmis.kusura bakma degerli ram ....
Kullanıcı küçük betizi
ihsanerden
Üye
Üye

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 6 konuk

x