NuruLik@ yazdı:ben propogonda yapmıyorum fakat cansu denen birinin yazdıgı bir iftiraya karsı reddiye sundum..madem propoganda istemiyorsanız tarafsız olunuz..acıkca kufredilmesn..bir yazı vardı risaldeki sayıklamalar diye..ona ben cevp yazdıktan sonra sildiniz..soyleyin bakalm bu tarafsız paylasıma aykırı degilmidir..eger yaz diyorsan yazımı konu olarak verecgim eger silmezseniz o zman tarafsız olduguna inancagım..zatn orada ben ifiralara cevap verdim..tamam mı? kabul mu..yazıyı yayınlayayım mı ?? dogrumu yanlıs mı olduguna uyeler karar versin..yoksa bu konuyu madem acıyorsunuz yazılan cevpları silmeyinz veya acmalarına izin vermeyinz..tek sorun nokta bu
Birincisi oraya ne yazdığını bilmiyorum, kaçırdım eğlenceyi kusuruma bakma.
İkincisi, bizim hâlâ tarafsız olmadığımızı algılayamadığını görüyorum.
Üçüncüsü, silinecek bir şeyler yazarsan silinir. Nurlu kışkırtmalar (propaganda veyahut senin deyiminle propogonda) da buna dahildir, kavrayabilmen için tekrar ediyorum bak...
Dördüncüsü, burada sevgi kelebekleri barındırmayız. Burada kafası karışık birkaç kişi bulabilirsin, onlar da biz varken senin söylemlerine itimâd etmez.
Beşincisi, eğer nurlu kelebekleri buraya toplayıp da yazına onay verdirmeyi çalışıyorsan, benim için çok eğlenceli olur. Adetimdir, kelebekleri pek severim.
Altıncısı, her ne kadar bu mevzu eğlenceli olsa da, nurlu şahsiyetlere zaafım olsa da, bu gibi eğlenceleri çok yaşamış biri olarak bu mevzuyu zaman kaybı olarak görüyorum.
Yedincisi, nurlu kelebekleri tekrardan Allah'a havale ediyorum.