Obama-Erdoğan Görüşmesi Aralık 2009 / Basın Açıklaması

(Basın Açıklaması-Röportaj-Konferans-Panel)

Mühim basın açıklamalarının, çeşitli röportajların, Türkiye ve dünya gündemi ile ilgili konferanslar ve paneller (açık oturum) bu bölümdedir.

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Ara 16, 2009 16:47

>> İndir <<

Obama-Erdoğan Görüşmesi Aralık 2009 / Yorumlar

>> İndir <<
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Re: Obama-Erdoğan Görüşmesi Aralık 2009 / Basın Açıklaması

İletigönderen ilkkurşun » Çrş Ara 16, 2009 16:55

sevgili Türk_Kan videolardan üstteki görünmüyor bir problemmi oluştu acaba?
Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır. Kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir." MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Resim
Kullanıcı küçük betizi
ilkkurşun
Üye
Üye

İletiler: 99

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Ara 16, 2009 16:58

Bende sorun yok ilkkurşun, sayfayi yenilemen yardimci olacaktir.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen ilkkurşun » Çrş Ara 16, 2009 17:04

Evet dediğini yaptım şu anda video var.Anlık ilgine ve verdiğin cevaba teşekkür ediyorum.
Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır. Kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir." MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Resim
Kullanıcı küçük betizi
ilkkurşun
Üye
Üye

İletiler: 99

Şu dizine dön: BARKOP

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x