Beyaz Saray'ın yayınlatığı fotoğraftan hepimizin haberi var . Obama, elinde Amerikalı sporcu Hank Aaron imzalı bir beyzbol ile Erdoğan'la görüşüyor .Fotoğraf Türkiye'de piyasaya çıkınca Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcü Yardımcısı Caitlin Hayden ''Biz dostluğumuzdan dolayı böyle birşey yaptık'' dedi .
Obama'nın yüzünde, yaşadığı ülkenin kuruluşundan süre gelen kişisel özelliği görmemek için Fehmi Koru gibi bakmak gerekiyor . Fehmi Koru dün akşam Kanal7'de haber programında her zaman olduğu gibi yorumlarda bulundu . Kendisi de Abd'nin Türkiye ile dostluğundan dolayı böyle birşey yaptığını söyledi .
VAHŞİ BATI
''Yandaş Medya'' tarafından yüceltilen, aslında çöküş içinde olan batı ( özellikle Abd ) müslüman dünyasından neler koparabilirim düşüncesindedir . Onların deyimi ile ''GELECEK ASYA'DADIR .''
Irak'ta kesip biçilen insanları,tecavüze uğrayan kadınları unutan Abd ne hikmetse nüfusu müslüman çoğunlukta olan Türkiye'ye ''Dostluk'' hissi besliyor .
Abd'li Senatör John McCain ''Arap Baharı Arap ülkeleriyle sınırlı kalmayıp Rusya ve Çin'e kadar uzanacak'' derken
İngiltere Dışişleri Bakanı William Hague ''Suriye'deki muhalifleri ( teröristleri ) daha fazla desteklememiz gerekiyor '' açıklanmasında bulundu .
Hillary'i unutmamak lazım . Her fırsatta Suriye'deki sözde ''özgürlük'' mücadelesinden bahsediyor ve ekliyor 'Suriye'de başarılı olacağımızdan şüphe duyuyorum ve bunu söylemekten nefret ediyorum.''
Arslan Bulut 2Ağustos tarihli yazısını '' Ey Tayyip Erdoğan Türk milleti düşünürse halin nice olur biliyor musun ? ''
olarak bitirmiş . Gerçekten beni çok etkiledi .
Abd - Akp dostluğu bir yana dursun .
Ey Vahşi Batı ! Senin emperyalizmini 19 Mayıs 1919 ile 11 Ekim 1922 arasında Anadolu'ya gömen Mustafa Kemal'ler, Deli Halit'ler , Kılıç Ali'ler düşünürse halin nice olur BİLİYOR MUSUN ?