Öcalan’ın BOP Arkadaşı Erdoğan’ı Kınıyorum! / Zahide UÇAR

Öcalan’ın BOP Arkadaşı Erdoğan’ı Kınıyorum! / Zahide UÇAR

İletigönderen NİLGÜN BAŞTUĞ » Prş Şub 21, 2013 0:48

Öcalan’ın BOP Arkadaşı Erdoğan’ı Kınıyorum!

BDPKK’lı vekil bozmaları Karadeniz sözde barış turuna çıktılar. Sinop ve Samsun’da halk “Karadeniz kışkırtma” turuna çıkan BDPKK ekibine tepki gösterdi.

Erdoğan halkın verdiği bu tepkiyi provakasyon olarak nitelendirdi.

Sayın Erdoğan;

Muhalefeti eleştirirken, “bu ülkede her vatandaşın seyahat özgürlüğünden kendinizin sorumlu olduğunu unutup”, muhalefetin Sivas’tan öteye geçemediğini övünerek söyleyen siz,

AKPKK’lılardan başkasını Sivas’tan öteye geçirmeyenlerin Karadeniz’e geçememesini niye kınıyorsunuz?

Sivas’tan ötesinde değil; İstanbul-İzmir-Ankara-Mersin-Adana gibi büyük illerde provakatör olanlar, polise tokat atanlar, polise silah çekenler, boynunda poşisiyle polis panzerini taşlayan vekilimsiler provakasyon yapmıyor da, bu millet mi provakasyon yapıyor?

Siz provakasyonu iyi bilirsiniz Tayyip Bey. Biz sizleri 1 Mayıs işçi bayramında polislerinize işçiyi tekmeleterek provake ederken yakalamıştık.

Biz sizi bütün milli ve haklı tepkileri “aşırı uçlar, radikal gruplar yalanıyla” değersizleştirip proveke ederken de yakalamıştık.

Biz sizi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında ellerinde bayrakları ile bayramını kutlayan Türk vatandaşlarını; “panzer, biber gazı, tazyikli su” saldırısıyla provaka ederken de görmüştük.

Milli bayramlarımızın, milli direnişlerimizin, Türklüğümüzün, vatan topraklarımızın provakatörü olan siz,

Evet, size söylüyorum!!.

Bir provakatör arıyorsanız eğer; uzağa gitmenize gerek yoktur. Önce aynaya, sonra F tipi çetenize iyi bakın. Orada provakatörün mastırlısını bulacaksınız.

Siz 2002 yılından beri bu ülkeyi provake etmede baş aktörsünüz Tayyip Bey.

BDPKK’lıların Karadeniz halkını provake etme oyununu başarı ile yerine getiremediklerine çok üzüldüğünüz belli.

Sayenizde meclise giren BDPKK size “mayın eşeği” hizmeti veriyor.

Hani;

“Biz halkı alıştıra alıştıra yapacağız.”

Diyordunuz ya?

“Taciz ede ede onuru kırılır, tecavüze sesi çıkmaz” der gibi.

İşte o alıştırma görevini BDPKK’ya vererek iş bölümü yaptınız ya? Bu ülkede söylemekten korktuğunuz ne varsa BDPKK’ya söylettiniz. Söylenmesi suç olan sözleri söyleterek meşrulaştırdığınızı sandınız ya?

BOP eşbaşkanlığınızı Öcalan ile paylaşma sürecine girdiğiniz bu süreçte, milli hassasiyetleri yüksek olan Karadeniz bölgesine “mayınları patlatsın” diye saldığınız mayın eşekleri, görevlerini yerine getiremediği için mi bu kadar çok üzüldünüz?

Karadeniz halkı; “provakatörümü gördüm” dediği için mi bu karalar bağlama?

Sayın Erdoğan;

AKPKK dışındaki muhalefetin Sivas’tan Öteye gidememesiyle övünen sizi;

BDPKK’lı vekilimsi provakatörlere tepki gösteren Sinop ve Samsunlu vatandaşlarımızı provakatör olmakla suçlamanızı kınıyor ve sözü sahibine aynen iade ediyorum.

Aynaya bakın Tayyip Bey!

Orada provakatörün ilahını bulacaksınız.

Zahide UÇAR, 20 Şubat 2013
http://www.zahideucar.com
zahide@zahideucar.com
Ben yaşayabilmek için, kesin olarak bağımsız bir ulusun evladı kalmalıyım. Bu yüzden ulusal bağımsızlık bence bir hayat sorunudur.
Ya istiklal, ya ölüm!
Kullanıcı küçük betizi
NİLGÜN BAŞTUĞ
GM Yazarları
GM Yazarları

İletiler: 694

Şu dizine dön: Zahide UÇAR

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x