Okul bahçesinde tecavüze 10'ar yıl hapis

Genel & Güncel Konular

Okul bahçesinde tecavüze 10'ar yıl hapis

İletigönderen AlicanKidd » Çrş Nis 18, 2007 20:54

İzmir’de bir okul bahçesine götürdükleri genç kıza tecavüz ettikleri ileri sürülen 2 sanığa 10’ar yıl hapis cezası verildi.
Alınan bilgiye göre, Konak ilçesinin Basmane semtindeki Mehmetçik İlköğretim Okulunun bahçesinde tecavüze uğradığını iddia eden 16 yaşındaki İ.Y, 24 Ağustos 2006 tarihinde polise başvuruda bulundu.
İ.Y, gözaltına alınan şüpheliler Hayrettin B. (22) ve Hüseyin T’yi (20) teşhis etti.
İzmir 6. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada sanıklar, İ.Y’nin rızasıyla okul bahçesinde ilişkiye girdiklerini öne sürdüler.
Daha önce 13 yaşındayken de tecavüze uğradığı belirtilen İ.Y. ise yargılamada şikayetçi olmadığını kaydetti.
Yargılama sonunda sanıklara tecavüz suçundan 8’er yıl hapis cezası verildi. Mağdurun 18 yaşından küçük olmasını ve ruh sağlığının bozulmasını dikkate alan mahkeme heyeti, cezayı yarı oranında artırarak 12’şer yıl hapis cezasına çıkardı.
Mahkeme cezayı, sanıkların duruşmadaki iyi hallerini dikkate alarak 1/6 oranında indirdi ve sanıklara 10’ar yıl hapis cezası verdi.
Kullanıcı küçük betizi
AlicanKidd
Üye
Üye

İletiler: 290

İletigönderen Veled » Prş Nis 19, 2007 15:17

AlicanKidd, paylaşım için teşekkürler eyvallah
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Batuhan Önder » Prş Nis 19, 2007 15:46

Bri anlık zevk için 10 yıl ceza. Acaba deydi mi bunlara yaptıklarına?
Resim

Lütfen özel mesaj yolu ile yardım istemeyiniz. Sitemizde konu açıp yardım isteyerek aynı sorunu yaşayan binlerce kişiyede bir anlamda yardımcı olabilirsiniz.
Kullanıcı küçük betizi
Batuhan Önder
Üye
Üye

İletiler: 213

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 4 konuk

x