Merhabalar ,
Benim bir fikrim var eğer sizlerce ve Forum Yönetimince uygun görülürse hayata geçirilmesinin azami fayda sağlayacağını düşünüyorum :
Her üye 10 Tane Mektup Yazsın Rastgele 10 tane Milletvekiline ve Tüm Milletvekillerinide e-mail atsın (Vekillerin e-mail listesi TBMMM sitesinde var)
Forum yönetimi organize etsin şöyle organize olalım :
diyelim 1000 Forum üyesi destek verdi ,
10 Mektup (10ytl daha fazla vekile atabilecek vardır elbet içimizde ben temel olsun diye 10 diyorum) ve 520 e-mail = 1kişi
1000x10= 10.000 Mektup her bir üye 5 kişiye bunu yaptırsa çevresindekilere 1000x5=5.000 x10 mektup = 50.000
5.000x 500 emailde atsa bu kişiler = 2.500.000 e-mail
Alın size kamuoyu nedersiniz ? DTP gibi bölücü uzantısı bir parti 105.000Mektup yollamadımı Meclise 2 ay önce hatırlayın koli koli yağdı mektuplar basında izledik ,
Fikiri daha detaylı yapabilirim eğer ilginiz olursa ben eminim bu Türk Evladı bölücü başının yandaşlarında daha iyisini yapacaktır , Küfürsüz Tehditsiz , Ama tepkimizi ortaya koyan mektupları Vekillere yazsak nasıl Olur acaba ve e-mail atsak ? ayrıca Basın kuruluşlarının da Halkla ilişkiler e-mail adreslerine tepki yazsak
yani organize olsak sessiz sedasız teslim edilmesini seyrederek sadece vahlanmadan bişeler yapsak , bugün 10 ytl(10 mektup) yada 20 ytl(20 mektup) parası herkes verebilir Kontöre , Manitaya, 3 günlük sigara parasını buluyoruz değil mi ? Vatan için bişeler yaparken gerekirse 10-20 ytl borç alınsın ama buna katkı sağlansın ? Herkes kendi postalayacağı için mektuplarını : vay sen bu işten çıkar sağladın gibi nifaklık mezularda geçmez aramızda ?
Evet Ne dersiniz ?
Ps: Kontör manita vs örneği ya arkadaşım paramı var ki diyen çıkarsa bunlara para bulunuyorsa Vatan aşkı ile yazılacak 10-20 mektup için 10-20ytl bulunabiliri vurgulamak içindir kimse alınmasın lütfen