"Önümüzdeki ay Amerika’ya gidiyorum"

"Önümüzdeki ay Amerika’ya gidiyorum"

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Eki 10, 2007 8:27

ABD’den çare siparişi

"ÖNÜMÜZDEKİ ay (konu için) Amerika’ya gidiyorum..."

Normalde 15 şehit verilince bir Başbakan’ın başka yere gitmesi gerekmez mi?

Havaalanında gazeteci ordusu "15 şehit var, ne diyeceksiniz?.." diye sorunca, böyle diyor Başbakan: "Önümüzdeki ay Amerika’ya gidiyorum..."

Hani insan o felaket haberi karşısında "Olağanüstü TBMM’ye gidiyorum" der, "MGK’ya gidiyorum" der, "Kuzey Irak’a giriyorum" der.

Hatta bari "Eve gidiyorum" der...

"Önümüzdeki ay Amerika’ya gidiyorum" demez bir Başbakan.

Tamam; ABD’nin bilgisi ve onayı olmadan bir yere gidemeyeceklerini elbette biliyoruz.

Nitekim o an Başbakan’ın ilk tepki ve aklına gelen ilk şey olarak "Önümüzdeki ay Amerika’ya gidiyorum, bu seyahatte Başkan Bush ile bu konuyu konuşacağım" demesi onun bilinçaltındaki bağımlılığı gösterir.

Ama insan bari belli etmez.

*

Şimdi içimdeki fesat kabardı mı? Belki Başkan Bush’u arada bir arıyordur:

"Sayın Başkan..."

"Ohhh mistır Tayyip..."

"İzninizle ben giriyorum..."

"Kuzel Irak’a mı?..."

"Üç aylara..."

*

Doğal ihtiyaçlar için de ABD’den izin alıp almadıklarını bilemeyiz.

Ama bir Başbakan, 15 askerinin şehit edildiği gece "Önümüzdeki ay Amerika’ya gidiyorum, bunu Başkan Bush ile konuşacağız" dememeli.

Ayıp olur...

İşte Washington’da sözcüler "Kuzey Irak’a giremezsiniz" dediler.

Yüreğiniz varsa kıpırdayın...

Çünkü; iktidarını önce ABD’ye koşarak sağlayan, ABD’nin eteğine yapışarak ayakta durabilen, her fırsatta temsilcilerini gönderip ABD’ye bağlılıklarını bildirme gereğini duyan, ABD’yi ikinci evi gibi kullanan ancak böyle yapabilir.

Çocuklarımızın ABD desteği ve silahı ile öldürüldüğünü bile bile "strateji ortağı" olduğunu söyleyip durur da tepki gösteremez...

15 şehit haberi verildiğinde şöyle der:

"Önümüzdeki ay Amerika’ya......"

Bu kadar...

Bekir Coşkun, 10.10.07
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen dertsiz » Çrş Eki 10, 2007 20:00

sayin olmayan erdogan, konusacagina sussa daha iyi olacak ama agiz ameline tutulmus oldugu icin, konusup duruyor.

BOPun esbaskani olmayi biliyor ama Türkiyenin menfaatlerini savunmak icin tek bir adim bile atmiyor.

Toplumu oyalamaktan baska birsey yaptigi yok.
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

İletiler: 248

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Eki 10, 2007 20:48

bi de üstelik daha 10 gün önce ABD'deydin be adam. 10 gün önce terör mü yoktu? madem icazet alman gerekiyor, gitmisken halletseydin.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen |Kuralsız| » Çrş Eki 10, 2007 21:37

K...sız...

Milletin ocağına ateş düşmüş, bu şerefsiz milletle dalga geçiyo

15 Şehit verdik ne yapılacak dendiğinde : Amerika'ya gittiğimde bunları dile getireceğim... demesi onun ne kadar k...sız , ş.....siz olduğunu gösterdi...

Ama anlayana tabi...

Gerçi bu saatten sonra anlasalar ne yazar anlamasalar ne...

Yine körpe delikanlılar gidecek canlarını,kanlarını bu vatan için verecek...

Ama diyorum ya hangi Vatan :?:

yazı için tşk.
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x