Ordaydım ~ Alparslan Türkeş ve Ölümü

Türkiye'nin yakın tarihine yansıyan olayları, yaşayanların ve tanıkların anlatımıyla ele alan, Soner Yalçın'ın hazırladığı 'Oradaydım' belgeseli

İletigönderen ismlkuyucu » Cum May 30, 2008 16:32

teşekkürler sağol.
Kullanıcı küçük betizi
ismlkuyucu
Üye
Üye

İletiler: 90

İletigönderen Ötüken » Prş Eki 09, 2008 21:35

Teşekkürler paylaşımınız için, çok makbule geçti..
Kullanıcı küçük betizi
Ötüken
Üye
Üye

İletiler: 3

İletigönderen BOZKURT_MUSTAFA » Cum Kas 14, 2008 16:05

paylasımın için sağol allah razı olsun
Kullanıcı küçük betizi
BOZKURT_MUSTAFA
Üye
Üye

İletiler: 9

İletigönderen BARHANN » Cum Kas 14, 2008 23:56

teşekkürler...
Kullanıcı küçük betizi
BARHANN
Üye
Üye

İletiler: 497

İletigönderen m_emin » Pzt Kas 17, 2008 17:54

Teşekkürler
Kullanıcı küçük betizi
m_emin
Üye
Üye

İletiler: 18

İletigönderen martenzit » Cum Mar 20, 2009 0:33

emeğine sağlık

ben indirdim ama parola yanlış diyo kardeş
Kullanıcı küçük betizi
martenzit
Üye
Üye

İletiler: 5

İletigönderen martenzit » Cum Mar 20, 2009 20:55

neden parola yanlış diyo ben mi hata yapıyom yoksa
Kullanıcı küçük betizi
martenzit
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cum Mar 20, 2009 20:58

martenzit, sifre guncelmeydan'dir. Kopyala/Yapistir yapmadan sifreyi 'elden' giriniz.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Neyzensever » Cum Mar 20, 2009 21:05

Türk-Kan yazdı:martenzit, sifre guncelmeydan'dir. Kopyala/Yapistir yapmadan sifreyi 'elden' giriniz.

Merhaba Türk-Kan izlence icin tesekürler.Ama DivX olarak neden yükleme yapmiyorsunuz?
Kullanıcı küçük betizi
Neyzensever
Üye
Üye

İletiler: 74

İletigönderen Ram » Cum Mar 20, 2009 21:13

Neyzensever, yüklemeyi Türk-Kan değil ben yapmışım görüldüğü gibi. Ayrıca bu nasıl bir sorudur: "Ama DivX olarak neden yükleme yapmiyorsunuz?"

Eğer bu izlence için bu soruyu soruyarsan; bir izlence bir defa yüklenir. "neden yapmıyorsunuz" değil de, "neden yapmadınız" şeklinde sorman gerekir. Bunun cevabı şunlar olabilir: "D zaman canım böyle istemiş, böyle yapmışım" ya da "Nisan 2007 tarihindex XviD biçiminden başkasını bilmiyordum" olabilir.

Yok, diğer izlenceleri de işin içine katıyorsan; çoğu DivX biçimindedir.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Neyzensever » Cum Mar 20, 2009 21:23

Ram yazdı:Neyzensever, yüklemeyi Türk-Kan değil ben yapmışım görüldüğü gibi. Ayrıca bu nasıl bir sorudur: "Ama DivX olarak neden yükleme yapmiyorsunuz?"

Eğer bu izlence için bu soruyu soruyarsan; bir izlence bir defa yüklenir. "neden yapmıyorsunuz" değil de, "neden yapmadınız" şeklinde sorman gerekir. Bunun cevabı şunlar olabilir: "D zaman canım böyle istemiş, böyle yapmışım" ya da "Nisan 2007 tarihindex XviD biçiminden başkasını bilmiyordum" olabilir.

Yok, diğer izlenceleri de işin içine katıyorsan; çoğu DivX biçimindedir.

Flv ile DivX in farki var DivX de görüntü kalitesi daha güzel.
Bir örnek vereyim: http://stagevu.com/video/edcnfqyyndpw
Kullanıcı küçük betizi
Neyzensever
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Cum Mar 20, 2009 21:30

İyi de arkadaşım, .flv biçimi nereden çıktı şimdi¿?
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Neyzensever » Cum Mar 20, 2009 21:34

Ram yazdı:İyi de arkadaşım, .flv biçimi nereden çıktı şimdi¿?

Simdi Sevenload, Vimeo veya Youtube sitelerine hertürlü format .flv formatina dönüstürülüyor.
Kullanıcı küçük betizi
Neyzensever
Üye
Üye

İletigönderen martenzit » Cum Mar 20, 2009 21:46

deli oalcağım yaw yazıyorum şifreyi çıkartmıyo ekler çıkıyo video çıkmıyo bu nasıl iş
Kullanıcı küçük betizi
martenzit
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Cum Mar 20, 2009 21:48

Neyzensever, evet öyle. Fakat biz bu şekilde yüklemiyoruz. İsteyen, DivX biçiminde RapidShrae.com adresine yüklediğimiz dosyaları, ilgili ilişimlere tıklayarak da indirebilir. 200 MB'a kadar olar görüntüler için en iyi adres SevenLoad'tur, daha büyük dosyalar içinse Vimeo'dur. Daha iyisi (hızlı yükleyeni, görüntüleri silmeyeni, hızlı çevireni, dosya büyüklüğünde günlük-haftalık sınır koymayanı ya da sınırı daha yüksek olanı) varsa önerilere açığız.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Oradaydım

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x