borabey yazdı:Sevgili Ram,
Dün ki dileğin kısmen gerçekleşti.
Av.Arif DOĞU, anadolumuzun yiğit bacısı Nuriye ATABEYin programına 15 dakikalık ta olsa telefonla katıldı ve Küresel Sermayenin temsilcisi Kemal DERVİŞ ile ilgili kısmen de olsa ferahlayacağını zannettiğim açıklamalarda bulundum.Darısı yeniden yayına başlatılmam dileği ile..
Sayın Nuriye ATABEY'e özel teşekkürlerimi sunarak başlayayım; gerek sitemizin bir faydası dokunduğu ve sitemiz ismini daha önceleri olduğu gibi zikrettiği için, gerek Arif DOĞU'yu telefon konuğu olarak bağladığı için, gerekse de "sivil örümcekli" bir konuyu seçip H. Bartu SORAL'ı davet ettiği için.
Arif DOĞU, 15 dakika da olsa, bağlantılı konuları çok ayrıntılı anlattı, keyifle izledim. Özellikle Derviş'in ekonomik olmayan yönlerine bir de güvenlik boyutunu katması daha düşündürücü oldu.
Işık Tv de anadolumun yiğit bacısı ile 3 yıl yaptık ve sonuçta tv kapanınca ART 2005-2006 tarihleri arasında büyük bir müsahama ve öz veri ile bir yılı aşkın bana katlandı ama haziran 2006 da fincancı katırlarını ciddi anlamda ürkütünce hem tv hem de yazılı medyada görünmeyen bir ambargo ile yasaklandım canları sağolsun biz de ulaşabildiğimiz her ortam ve konumda bildiklerimizi açıklıyor ve şer oyunları bozmaya gayret ediyoruz. İlgine ve teveccühüne sonsuz teşekkürler..
Arif DOĞU canını sıkmasın. Elbette bir gün kapılar ardına kadar açılacaktır millî üslûbu sert olanlara. ART elinden gelenin fazlasını yapıyor kanımca. Fakat Türk Kahvesi örneğinde olduğu gibi, zaman zaman bazı kesintilere mecbur kalınıyor. Hem tam devrinde yaşıyor Arif DOĞU, bu sebeple şanslıdır, kendini en azından genel ağ ortamında ifade edebilir. Devir internet devridir, beğensek de beğenmesek de... Esas savaş buradadır. Herkes esas tarafını-kişiliğini-düşüncesini bu alanda çekinmeden sergilemektedir. Ülkeyi, genel ağı kullanarak bölmek isteyenler, yıkmak isteyenler, milleti bu ağı kullanarak bezdirenler, şu hâl ve şartlara bakarsak, genel ağ ile ilgisi olmayan hainlere göre kıyaslanamayacak kadar etkindir ve etkilidir. Sorun; en az %90'ı çöplük olan bir ortamın getireceği yapaylıklardır.
Erdal SARIZEYBEK, genel ağ vasıtasıyla -görülmemiş bir hızla- bir sivil toplum örgütü kurdu, bu oldukça mühim bir gelişmedir. Bu gücü doğru kullanmaya devam edelim.