'Özür' Kampanyası: Aydın İhaneti Diz Boyu

Aydıncıkların özürlü kampanyasına karşı bir kampanya ve verdiğimiz tepkiler!

İletigönderen ceyfir » Çrş Ara 17, 2008 18:19

borabey yazdı:değerli dostlar,

Özür dileyenlerin sayısı 7 bini geçti....''

Oradaki her ismin doğruluğu ve bunu desteklediği çok şüpheli bir durum.

Uydur uydur isim ekle, bir kontrol mekanizması yok.

bir habere göre halaçoğlu'nun da ismi önceleri orada (http://www.ozurdiliyoruz.com/ da )varmış, kendisinin haberi olmaksızın.

Siteyle temasa geçip ismini sildirtmiş
Kullanıcı küçük betizi
ceyfir
Üye
Üye

İletiler: 29

İletigönderen antalyalim » Çrş Ara 17, 2008 18:52

Ya arkadaslar yok mu aramizda söyle bi delikanli bu sayfayi hack lesin.
Bu kendini bilmezlere bi lafim yok cünkü bunlar yalakalik pesindeler, gündemi nasil oyalasak diye ugrasan insanlar
ama Dengir Firata noluyoda destek veriyo" özür dilemek erdemdir" diyor laf kalabaligi yapiyor.Tamam özür dilemek erdemdir ama sucludan özür dilemek yalakaliktir, adiliktir ,erdemsizliktir."Sayin" basbakanimiz cikmis cok hafif bi dille elestirilerini iletiyo,
arkadasim sen bu ülkenin basbakanisin konussana adam gibi.Bu ülkenin gercek aydinlari da olmasa böyle konular muhattap bulamayacak
Ayrica degerli arkadaslarimin da yazdiklari gibi bu liste'nin dogrulugu neye bagli.
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Ara 17, 2008 19:03

"TARİHE, VATANA VE MİLLETE İHANET"

İşçi Partisi, "Ermeni soykırımı" iddiaları için başlatılan "özür diliyorum" imza kampanyasını protesto etti. Kampanyanın tarihe, vatana ve millete ihanet olduğu belirtilen eylem sonrasında, özür imzacılarının liderlerine, 85 yıl önce Türk milletinden özür dileyen Ermenistan'ın ilk başbakanı Kaçaznuni'nin kitabı gönderildi.

İşçi Partisi, Soros'çu aydınların aydınların öncülüğünde başlatılan "özürdiliyorum" başlıklı imza kampanyasını İstanbul'da protesto etti. Beyoğlu Galatasaray Postanesi önünde basın açıklaması yapan İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erkan Önsel, Ermeni soykırımı yalanının ABD tarafından gündeme getirildiğini belirterek, bu olayın Büyük Ortadoğu Projesi'nin bir parçası olduğunu söyledi. "Özür diliyorum metnine imza atmak, tarihe, vatana ve millete ihanetir" diyen Önsel, "Ermanistan'ın ilk başbakanı Ovannes Kaçaznuni'nin 85 yıl önce Türk milletinden özür dilediğini hatırlattı..

Önsel ve İşçi Partililer daha sonra, Ermenistan'dan özür dileyen aydınlara, Ermeni soykırımı yalanını belgeleriyle açığa çıkaran Kaçaznuni'nin kitaplarını gönderdiler.

Kaynak
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen ceyfir » Prş Ara 18, 2008 8:02

BORDO BERELİ yazdı:Anket internet ortamında imzaya açılırsa müthiş bir destek sözü benden en az 1.000.000 kişiyi kampanyaya yönlendiririm bu da benim sözüm olsun. .

Aşağıdakilerden ilk ikisi 1.000.000 değil 100.000 e ulaşsa keşke. Yönlendirmelerinize ve de desteklerinize gereksinim var:

Görebildiğim 3 sitenin biraz önceki rakamları şöyle:
http://www.ozurbekliyorum.com/ Toplam Katılan Sayısı : 21685
http://www.ozurdilemiyorum.net/ Toplam Katılan Sayısı : 5407
http://www.ozurdiliyoruz.com/ Toplam Katılan Sayısı : 13044
Kullanıcı küçük betizi
ceyfir
Üye
Üye

İletigönderen Pınar » Prş Ara 18, 2008 9:41

CHP'li vekilden tahrik gücü yüksek sözler

CHP’li Canan Arıtman, Gül’ün Ermeniler’den özür kampanyasını desteklemesine “Anne tarafından etnik kökenini araştırırsanız görürüsünüz” yorumunu yaptı.

Bir grup aydının sözde Ermeni soykırımı nedeniyle Ermeniler’den özür diliyoruz kampanyası başlatması, Meclis’te tartışıldı. TBMM Dışişleri Komisyonu’nun dünkü toplantısının ana gündeminde aydınların “özür diliyoruz” adlı kampanyası yer aldı. CHP ve MHP’li vekiller, kampanyaya destek veren isimlerin kınanması için bir bildiri hazırlanmasını isterken, DTP’liler bu fikre karşı çıktı. Milletvekillerinin bireysel olarak bir imza kampanyası başlatarak, aydınları kınayan bir bildirgenin hazırlanmasına karar verildi.

Komisyonda söz alan CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman, aydınların, özürle ilgili metnini hatırlatarak, komisyonun bunu kınayan bir bildiri yayınlamasını istedi.

'BU VATAN HAİNLİĞİDİR'

Arıtman, “Buna imza atan ve kendisini sözde aydın sanan isimler, Türkiye’den özür dilemelidir. Bu aymazlık değilse, vatan hainliğidir. Biz de bir bildiri yayınlayarak bunu kınayalım” dedi. Arıtman’a Komisyon Başkanı, AKP’li Murat Mercan ve MHP’li Deniz Bölükbaşı da destek verdi. Toplantının ardından VATAN’a konuşan CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman, aydınların Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Ermenistan ziyaretinden cesaret aldıklarını iddia etti. Arıtman, “Cumhurbaşkanı’nın bu kampanyayı desteklediği görülüyor. Abdullah Gül, cumhurun, yani Türk milletinin cumhurbaşkanlığını yapsın, etnik kökeninin değil.

Cumhurbaşkanı’nın anne tarafından etnik kökenini araştırın görürsünüz”
yanıtını verdi.

Gazeteport
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen antalyalim » Prş Ara 18, 2008 11:56

Selam arkadaslar,
Yukaridaki linkleri 2 ayri mail adresimde bulunan yaklasik 1500 kisiye gonderiyorum, sizlerden de bu duyarliligi bekliyorum.
Avrupa ve Amerikaya erdemsizlikleriyle birlikte kisiliksizliklerinide sunan sözde "Türk Aydinlari"na bu memleketin sahipsiz olmadigini gösterelim.
"Topragimizin üstünde serefsiz yasamaktansa, topragin altinda yatmaya seref sayariz"
(Mustafa Kemal Atatürk)
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletigönderen ceyfir » Prş Ara 18, 2008 12:13

antalyalim yazdı: Selam arkadaslar,
Yukaridaki linkleri 2 ayri mail adresimde bulunan yaklasik 1500 kisiye gonderiyorum, sizlerden de bu duyarliligi bekliyorum.
Avrupa ve Amerikaya erdemsizlikleriyle birlikte kisiliksizliklerinide sunan sözde "Türk Aydinlari"na bu memleketin sahipsiz olmadigini gösterelim.
"Topragimizin üstünde serefsiz yasamaktansa, topragin altinda yatmaya seref sayariz"
(Mustafa Kemal Atatürk)

Aman sadece ilk iki linki yollamış ol

yani

http://www.ozurbekliyorum.com/ Toplam Katılan Sayısı : 21685
http://www.ozurdilemiyorum.net/ Toplam Katılan Sayısı : 5407

linklerini yolla

aşağıdaki sonuncusu listende olmasın

http://www.ozurdiliyoruz.com/ Toplam Katılan Sayısı : 13044
Kullanıcı küçük betizi
ceyfir
Üye
Üye

İletigönderen antalyalim » Prş Ara 18, 2008 12:22

Selam ceyfir,
Zaten öyle yaptim da yine de uyari icin sagol :artis:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletigönderen ceyfir » Prş Ara 18, 2008 13:38

http://www.ozurbekliyorum.com/ sitesi yöneticisi için acil mesaj

Toplam Katılan Sayısı sağ üst köşede 29339 gözükmekle birlikte kayıtların listesi sayfa 164 de 16374 de takılıp kalmış durumda

sayfayı yapan arkadaş siteyi bir kontrol edip sorunu çözümlerse çok iyi olacak

belki de database table mı yetersiz kaldı kayıt için bilemiyeceğim
Kullanıcı küçük betizi
ceyfir
Üye
Üye

İletigönderen borabey » Prş Ara 18, 2008 16:33

Sevgili Ram,

Dün ki dileğin kısmen gerçekleşti.
Av.Arif DOĞU, anadolumuzun yiğit bacısı Nuriye ATABEYin programına 15 dakikalık ta olsa telefonla katıldı ve Küresel Sermayenin temsilcisi Kemal DERVİŞ ile ilgili kısmen de olsa ferahlayacağını zannettiğim açıklamalarda bulundum.Darısı yeniden yayına başlatılmam dileği ile..
Kullanıcı küçük betizi
borabey
Üye
Üye

İletiler: 333

İletigönderen kaye » Prş Ara 18, 2008 16:49

borabey yazdı:Sevgili Ram,

Av.Arif DOĞU, anadolumuzun yiğit bacısı Nuriye ATABEYin programına 15 dakikalık ta olsa telefonla katıldı ve Küresel Sermayenin temsilcisi Kemal DERVİŞ ile ilgili kısmen de olsa ferahlayacağını zannettiğim açıklamalarda bulundum.Darısı yeniden yayına başlatılmam dileği ile..

Arif Bey, ben de seyrettim sizi dün akşam, derviş'in ipliğini pazara çıkardınız, tebrik ederim..
Daha önce hangi kanalda hangi programı yapıyordunuz acaba??
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen borabey » Prş Ara 18, 2008 16:54

Işık Tv de anadolumun yiğit bacısı ile 3 yıl yaptık ve sonuçta tv kapanınca ART 2005-2006 tarihleri arasında büyük bir müsahama ve öz veri ile bir yılı aşkın bana katlandı ama haziran 2006 da fincancı katırlarını ciddi anlamda ürkütünce hem tv hem de yazılı medyada görünmeyen bir ambargo ile yasaklandım canları sağolsun biz de ulaşabildiğimiz her ortam ve konumda bildiklerimizi açıklıyor ve şer oyunları bozmaya gayret ediyoruz. İlgine ve teveccühüne sonsuz teşekkürler..
Kullanıcı küçük betizi
borabey
Üye
Üye

İletiler: 333

İletigönderen kaye » Prş Ara 18, 2008 17:05

Anladım Arif Bey, umarım sizi de izleyeceğimiz günler gelecektir.. Maalesef düzen böyle, biraz fazla konuşunca hemen alaşağı ediliyorsunuz. Herkes sizin kadar da şanslı olmuyor, Mumcu'lar, Hablemitoğlu'ları geliyor aklıma. Allah esirgesin..
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen Ram » Prş Ara 18, 2008 19:24

borabey yazdı:Sevgili Ram,

Sayın Nuriye ATABEY'e özel teşekkürlerimi sunarak başlayayım; gerek sitemizin bir faydası dokunduğu ve sitemiz ismini daha önceleri olduğu gibi zikrettiği için, gerek Arif DOĞU'yu telefon konuğu olarak bağladığı için, gerekse de "sivil örümcekli" bir konuyu seçip H. Bartu SORAL'ı davet ettiği için.

Arif DOĞU, 15 dakika da olsa, bağlantılı konuları çok ayrıntılı anlattı, keyifle izledim. Özellikle Derviş'in ekonomik olmayan yönlerine bir de güvenlik boyutunu katması daha düşündürücü oldu.

Işık Tv de anadolumun yiğit bacısı ile 3 yıl yaptık ve sonuçta tv kapanınca ART 2005-2006 tarihleri arasında büyük bir müsahama ve öz veri ile bir yılı aşkın bana katlandı ama haziran 2006 da fincancı katırlarını ciddi anlamda ürkütünce hem tv hem de yazılı medyada görünmeyen bir ambargo ile yasaklandım canları sağolsun biz de ulaşabildiğimiz her ortam ve konumda bildiklerimizi açıklıyor ve şer oyunları bozmaya gayret ediyoruz. İlgine ve teveccühüne sonsuz teşekkürler..

Arif DOĞU canını sıkmasın. Elbette bir gün kapılar ardına kadar açılacaktır millî üslûbu sert olanlara. ART elinden gelenin fazlasını yapıyor kanımca. Fakat Türk Kahvesi örneğinde olduğu gibi, zaman zaman bazı kesintilere mecbur kalınıyor. Hem tam devrinde yaşıyor Arif DOĞU, bu sebeple şanslıdır, kendini en azından genel ağ ortamında ifade edebilir. Devir internet devridir, beğensek de beğenmesek de... Esas savaş buradadır. Herkes esas tarafını-kişiliğini-düşüncesini bu alanda çekinmeden sergilemektedir. Ülkeyi, genel ağı kullanarak bölmek isteyenler, yıkmak isteyenler, milleti bu ağı kullanarak bezdirenler, şu hâl ve şartlara bakarsak, genel ağ ile ilgisi olmayan hainlere göre kıyaslanamayacak kadar etkindir ve etkilidir. Sorun; en az %90'ı çöplük olan bir ortamın getireceği yapaylıklardır.

Erdal SARIZEYBEK, genel ağ vasıtasıyla -görülmemiş bir hızla- bir sivil toplum örgütü kurdu, bu oldukça mühim bir gelişmedir. Bu gücü doğru kullanmaya devam edelim.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Büyük TÜRK MİLLETİ

İletigönderen TÜRK_laz_61 » Cum Ara 19, 2008 2:14

Bu hayinler geçmişte olduğu gibi bugünde var yarında olacak... Dağda gezen şe.....siz hayinlerden başka, bu vatanın bütün nimetlerinden faydalanıp her zaman bizlere kazık atan bu ib....lerin hadleri geçmişte olduğu gibi bu günde cevabını alacaktır. o şe.....siz p.....lere olan öfkemiz o kadar fazlaki öfkemizi içiminden atarken nasıl ve ne şekilde kelime kuracağımızı bilmiyoruz... Ellerim klavyenin tuşlarına o kadar hızlı vuruyorki sanki elimin altında o sözde aydın olacak vatan hainleri ve şer......siz ib....r var. Gardaşlar.... Bu ne kadar böyle sürecek... bunlara hadlerini bildirecek siyasiler nerede... tartışma diye diye bu vatanın tartışmazlarını tartışmaya açan, değerlerimizi yok sayan, kendi aşağılık kompleklerine bu vatanın değerlerini alet eden, kendilerini aydın yerine koyup milletine hakareti hoş gören ve savunan bu aydın denen zibini pez.....klere hadlerini bildirecek Allah'ını-Milletini seven bir tane siyaset adamı yokmu...
Ey siyasiler NERDESİNİZ....
Kullanıcı küçük betizi
TÜRK_laz_61
Üye
Üye

İletiler: 5

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Özürlü Kampanya ve Tepkiler!

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x