Padişahım Çok Yaşa!

Padişahım Çok Yaşa!

İletigönderen İrfan Tuna » Sal Nis 14, 2009 20:19

PADİŞAHIM ÇOK YAŞA!..

’’Bizi kendi halimize bıraksalar, biz adam olamayız. Bizi
adam etse etse ancak Amerika ve Avrupa adam eder…’’
Hasan Kemal

Yüce Padişahım, Devletlûm ve de Hünkârım,

Adım Hasan, soyadım Kemal… Soyadım sizi ürkütmesin, Mustafa Kemal’le yoktur ilgim, Ali Kemal’den gelmektedir soyum… Bana yakın dostlarım Yalaka Hasan da derler. Neden öyle derler bilmem ama sizin büyük bir hayranınızım…

Sizi kalbimde koyacak yer bulamıyorum. Dünyaya nam salmış George W.Bush ve Obama’yla çektirdiğiniz resimlerinizi, evimin misafir odasına astım. Resminize her baktığımda ’’İşte’’ diyorum, ’’Devletlû dediğin böyle olur; böyle bacak bacak üstüne atar, böyle kendinden emin oturur…’’

’’One minute!’’ demiştiniz ya, o ne güzel İngilizceydi yarabbi. Çok iyi İngilizce bildiğinizi gösterdiniz ama vücut diliniz, yabancı dilinizden de muhteşem. Eminim ki görüştüğünüz liderler de bu muhteşem vücut dilinizden etkilenip her dediğinizi yapıyorlardır… Gerçi bazı melunlar, tam tersine sizin, onların her dediğini yaptığınızı söylüyorlar ama siz kulak asmayın o zındıklara… Sizi çekemedikleri için öyle diyorlar.

Yüce efendim,

Dün o melunlara, bir kez daha haddini bildirdiniz ya, size müteşekkirim… Toplayın hepsini, bir daha da bırakmayın sakın… Sizi çekemeyen, her yaptığınıza karşı çıkan o zındıkların dedesi Mustafa Kemal de böyleydi… Anlamazdı dünya halinden. Amerikan mandası olalım dedik dinlemedi, İngiliz mandası olalım dedik kulak asmadı… Tutturdu ’’Bağımsızlık benim karakterimdir’’ diye… Haykırdı ’’Ya Bağımsızlık, Ya Ölüm!’’ diye… Çizmeleriyle bizleri onurlandıran İngiliz’e, Fransız’a, İtalyan’a ve de Yunan’a kafa tuttu… Hâlbuki ne güzel özgürleşecek, Avrupalılaşacaktık… Bizim dünyaya uyum sağlamamız için Sevr planları bile yapmışlardı… Düyun-u Umumiye’yle hazinemizin, Tanzimatla beynimizin anahtarını bile vermiştik… Merkez Bankamızı İngiliz’e, Fransız’a teslim etmiş, Kapitülasyonlarla ayrıcalıklar tanıyıp, her şeyimizi onlara satmıştık… Tam medenileşecek, batılılaşacakken, bırakmadı o Mustafa Kemal denen oyunbozan… Genelgeler yayımladı, kongreler topladı, İstanbul’daki efendimizi tanımadı, hakkında idam fermanı çıkardık takmadı, haydut dedik, eşkıya dedik tınmadı, Ankara’da Meclis kurdu, bizi özgürleştirmeye gelenlerin hepsini denize döktü…

Siz de onun resimlerini devlet dairelerinden indirip denize atın devletlûm…

Yüce Hünkârım,

Siz neylerseniz güzel eylersiniz…

Vakti zamanında, Irak’ta milyonlarca insanı hakkın rahmetine kavuşturarak özgürleştiren, Iraklı kızların cinsel eğitimine katkıda bulunan kahraman Amerikan askerlerinin sağ salim evlerine dönmeleri için dua etmiştiniz… Ben de sizin için duacıyım yüce Padişahım…

Allah sizi başımızdan eksik etmesin… Bağımsızlık diye tutturan, vatan namustur satılamaz diye haykıran, Türk askeri Amerikan çıkarları için kullanılamaz diyen şu Mustafa Kemal torunlarına da fırsat vermesin yüce rabbim.

Âmin

Çok Yaşa Padişahım!
Padişahım çok yaşa!

İdeal sadık kulunuz yalaka Hasan
14 Nisan 2009
Kullanıcı küçük betizi
İrfan Tuna
Üye
Üye

İletiler: 1059

Devlet ve Siyaset

İletigönderen jamesB07 » Cum Nis 17, 2009 17:21

Bu yaziyi yazan unlu satilmis Ali Kemal'in torunu Hasan Kemal mi,Hasan Cemal mi,her ne haltsa,onlari asagilamak icin
cok guzel yazilmis.ancak;icinde Ataturk'un gecirilmesi biraz ayip ve yakisiksiz olmus.Tarih bilgisi ve gorgusu olmayanlar
bu yaziyi okuyupda, Yuce Onderimiz Ataturk'u yanlis taniyabilirler.Eski satilmislarin bugunku torunlarinin dogru yaptigini,
Ataturk ve arkadaslarinin yanlis yaptiklarini dusunebilirler.
Kullanıcı küçük betizi
jamesB07
Üye
Üye

İletiler: 153

Şu dizine dön: İrfan TUNA

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x