Irakta savaşan ABDli kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz. We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible. By Recep Tayyip Erdogan The Wall Street Journal March 31st, 2003
Dağda üç Beş domuz Sürüsü Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline Duy Ulan Soysuz Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!! .... Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci. "Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"
sigara içenler sigaraya , içmeye ayranı olmayanlar herşeye bi de türkiyedeyseniz eğitime (okumanın bu kadar pahalı olduğu bi ülke daha var mı acaba ...
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...
"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin! Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..." Söylesem tesiri yok Sussam gönül razı değil...
valla memlekette olsam işte cd,kitap,giyim derdim...Ama şimdi adam tek başına eve bakınca mutfak el yakıyor benzim uçmuş abi geçenlerde benzinliğe girdim taşır dedim adam ciddiyemi aldı ne ödediğim tutar gece boyunca beni düşünmeye sevk etti"allah yardım etsin babama " sonra tabi bide temizlik ürünleri deyip geçmeyin...Benim alış-veriş mazimde bu bölüme hiç uğramamıştım ama mecbur kalınca amaan bu deterjanlar ne kadar pahalıymış beee..yok yumuşatıcı yok camaşır suyu yok kireç çözü yap abi hepsi bir arada benim gibi adamlar kurtulsun...Bide zoruma giden bu temizlik bölümünde herkes bayandı bi benle erkek arkdaşım vardık..yumuşatıcımıdır ne zıkkım baktımherkes açıp kokluyo bende açıp teker teker koklamaya başladım çevremdekiler beni yadırgadı...bu arada ben bu yumuşatıcımıdır ne zıkkım ise hala ne işe yaradığını bilmiyorum..bilseydim yanıma bi kız arkdaş alıp giderdim en azından karizmayı çizdirmezdik...2 saat neyin ne işe yaradığını anlaya çalıştık...Ordakilerinede sormaya utandım dedim kendimi daha rezil etmiyeyim bari... Valla allaha şükrediyorum iyide kız değilim...Bak 2 hafta bunlara baktım delirdim ömür boyu baksaydım
evdn cıkmaya pra harcıorm:D Slakça demeyn hmen yafff..annm-bbm calısınja izin vrmekde abime kalıo...o beyefndide para almdn izin vrmoo....batıcam bu gdşle...bi tavsye yokmu???
[img]http://img79.imageshack.us/img79/9792/304stiklalkl1.gif[/img] 15 Kardeşimizin Daha Canı Toprağımıza Feda Oldu...Bu Toprak Öyle Kutsal Bir Toprak İşte..!
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin." Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk
Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK