Parlement Sinema Kulubü

Parlement Sinema Kulubü

İletigönderen Efe » Pzr Tem 22, 2007 0:42

Tabi o zamanlar dvd/vcd yoktu filmleri mecburen tv lerden izlemek zorunda kalırdık, video kasetlerde yaygın değildi bekle ki çıksın, ama imdadımıza ilk özel televizyon olan Star Tv yetişmişti. Her pazar gecesi artık klasikleşmiş olan filmleri [tv de ilk kez olarak tabiki (: ] o muhteşem jeneriğiyle beraber verirlerdi, o zamanlarda o geç saatleri bünye kaldırmadığı için filmin yarısında uyuya kalırdım ama mutlaka sonunda ki kapanış jeneriğini izlerdim (: Bir çok ünlü filmi çoğu kişi ilk olarak burda izlemiştir. Batman, Geleceğe Dönüş, Jaws, Polis Akedemisi, Die Hard, Beter Böcek, Rocky ilk aklıma gelenler. Şimdi izlediğim hiç bir film o zamanki gibi tat vermiyor belkide bu jeneriğin büyük etkisi vardır (:

am i really here in your arms
this is just like i dreamed it would be
i feel like we're frozen in time
and you're the only one i can see

and hey
i've looked all my life for you
now you're here
and hey
i'll spend all my life with you
all my life

damnant quod non intelligunt...
Kullanıcı küçük betizi
Efe
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 1508

İletigönderen Ram » Pzr Tem 22, 2007 1:16

EfE, muhteşemdi o günler, iple çekerdim. Sinema da yoktu o zaman kaldığım yerde. Batman, Geleceğe Dönüş ve Beetlejuice... Ne fantazi kurardım be, peh... :)
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen MedceziR » Pzr Tem 22, 2007 11:47

Şarkısı çok hoşuma gider benimde..

İndirmek isteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten indirebilirler:

Burdan...
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

Şu dizine dön: Sinema & Tiyatro

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x