1652 yazdı:Arslan bulutta birçok şeyi bilimsellikten ve bağıntıdan uzak sıralamış...
Pentagona bağlı sivil gençlik olmuyor da silahlı kuvvetler,dış işleri bakanlıkları ve hatta hükümetler nasıl oluyor ya da pentagonun üslerinin o ülkede nasıl işi olabiliyor ve buna siz ve sizin yayın organınız ne kadar ve ne zaman karşı çıktınız?
Türk-Kan yazdı:1652 yazdı:Arslan bulutta birçok şeyi bilimsellikten ve bağıntıdan uzak sıralamış...
Pentagona bağlı sivil gençlik olmuyor da silahlı kuvvetler,dış işleri bakanlıkları ve hatta hükümetler nasıl oluyor ya da pentagonun üslerinin o ülkede nasıl işi olabiliyor ve buna siz ve sizin yayın organınız ne kadar ve ne zaman karşı çıktınız?
Her zaman! Teröristlerin affi ile ilgilendigin kadar Arslan BULUT okusaydin sirf muhalefet yapmak icin böyle cahilce bir yorum yapmazdin. Güncel Meydan'da Arslan BULUT'un bir cok yazisi ve katildigi izlenceler mevcuttur. Ikra 1652, ikra.
1652 yazdı:Evet muhalifim ve bu tüm gazete ve tv.lere dir.Hepsinin pislik içinde olduğunu adım gibi biliyorum,geçmişleri bir tokat gibi ortadır ve bir hastanın affı ile asla kıyas kabul etmeyecek kadar da kirli ve terörizedir!..
1652 yazdı:Bu yazdıklarım hep konu içidir ama gelen cevap belatıdır...
1652 yazdı:2-Bir insanın başka ülke gençliğine laf söylemesi için önce kendi gençlik yıllarına bakıp eleştiri vermesi gerekir.
Arslan bulut ve yeniçağ türkiyede ülkücü gençlik ve abd sevgisini açıklasın sonra da silahlı kuvvetler -abd bağına girsin sonra sonra belki dünyayı kurtarır.
1652 yazdı:NOT : Ölüm orucu nedeni ile hasta olmak ile başka hastalık farklıdır!..Ve ölüm orucu gibi hergün eriyerek ölen birisinin kansere yakalanıp afedilmesi ile imralı ya da Öcalanın ne ilgisi var?
Bu mu şimdi cevap,bu mu çıkıyor ortaya arslan bulutu okuyunca...
Ona buna terörist diyenler niye bir konuda haksızlık yapılana değilde yapana destek çıkıyor.
Bunları mı yapın diyor arslan bulut.
Sizin gibi düşünmeyenlere çeşitli iftiralar atın,sanal ortamda bile olsa ezin,silin mi diyor.
Yalçın küçük'e de öfkeniz varmış,öğrendik ki biraz daha gider isek ülkü ocağı üyeliğiniz bile çıkacak gibi geliyor,bence mahsuru yok ama yöneticilik konusunda siyasi fikirleriniz baskın geliyor...
Şimdi ben sana git Yalçın Küçük oku desem ve arslan bulutun boyu kadar olan Yalçın Küçük kitaplarını yazsam ne olacak?
Yani amaç ne türk-kan,ben o kitapları okumuş olsam ne olacak?
Ortaya birşey koyuyorsun ama bunu somutlandır bir temeli olsun.
Adınız gibi biliyorsunuz burada 1652 kimin ne suçu olduğuna bakmadan hasta bir mahkumun haklarını savunduğunu hem de ölüm oruçlu bir mahkumun ama bu fütursuz ve mesnetsizce taaruz niye?
Yalçın küçük hangi itle imiş?Öcalanın yanına gitmesi mi?Mit bile oraya adam gönderme di mi?Ki bu konuları daha kimse bilmez iken Yalçın Küçük "Bilim ve edebiyat" kitabında bu konuyu açıkladı.
Küresel haçlı seferinde kasıt nedir?Kimmiş bu haçlılar ve neredeler?
ya da Gizli Ermeniler , Arslan Bulut
Kimmiş bu gizliler,nasıl anlarız bunları?
Hırant Dink, Türkiyede kimliğini gizleyen Ermenilerin sayısı hakkında "300 bin rakamının abartılı olduğunu düşünmüyorum. Bence daha da fazladır. Diasporaya bunu sıkça söylüyorum. Türkiye'de tek kişinin varlığını bilmek, ruh hâline yardım etmek, yurtdışında alınmış yüzlerce parlamento kararından ehemmiyetlidir" diyordu. Prof. Dr. Salim Cöhce, Müslüman gözüküp gerçekte Gregoryan Hıristiyan geleneklerini sürdüren "Kripto Hıristiyanlar" yani "Gizli Ermeniler" in sayısının yaklaşık 100 bin olduğunu bildiriyor. Volkan Vural ise "Devlet Ermenilerden özür dilemeli, Ermeni ve Rumlar tekrar eski topraklarına dönsün, tekrar vatandaş olsun" diyordu! . Patrik Bartholomeos da her fırsatta, eski azınlıkların Türkiye'deki topraklarına yerleşmesi talebini seslendirmekteydi.
1652 yazdı:Güler zerre kadar iplemedi sizi ve sizin köpekleşen çarkınızı!..
Ey sen! put kırdığını zanneden Yalçın Küçük özentisi! Kim oluyorsun da bize bühtanlar sıralıyor, ahkâm kesip duruyor, önüne gelene taş atıyorsun¿? Örümcek misin, ajan mısın, yoksa kendini yüce bir bilgin sanan bir veled misin¿? Put kırdığın yerde bizim için de bir başlık aç ve şöyle de: Ülkücü bozuntuları, yobaz, cahil, beş para etmez, sansürcü, baskıcı, zorba vesaire, vesaire!
Yaz da kumaşının cinsi iyice görülsün.
Ram umarım yazdıklarını bir daha bir daha okursun.
Sondan başlayayım,Güncelmeydana yazı koyduk faşist,indymedia koyduk terörist,insanlar kanser iken bile tutuklu kalmasın dedik Dhkpc li olduk,başka var mı?
Güler zerre sizde bir hastalık yaratmış.Siz anca kendi sitenizde yönetici iken ona buna söver sonra kurallardan bahsedersiniz.
Ülkesi veya düşüncesi için bedenini ölüme yatırdı o,ve gün be gün ölüme gitti,eriyerek,ister sağcı ister sağcı olsun;bu ne demek bunu sanal kahramanlar ve sözde vatanseviciler anlayamaz!!!
Evet hemde Zerre kadar anlayamaz.Sizdeki bu boş kin ve komplolor tutkusu oldukça size masallar anlatıcı Arslan bulutlar,yeniçağlar gerek...
Verdiğin arslan bulut linki de beni doğruluyor,keşke önce Türk-kan,başkomutan ve sen okusa idin!
Ben de Kuddisi okkırın da haksız yatırılıan bazı ergenekoncularında infazına karşıyım,bu mantıkla da Ergenekoncu mu oldum RAM efendi!..
Biz hakszılık nerden ve kimden gelirse karşıyız.Ya SEN?Haybeye burda laf sokma derdinsin...
Dünya üzerinde ölüm orucundan ilk ölen bayan türkiyededir,bunu da bilin!..
Hrantın anlattığı Gizli ermenileri ile sizin pazarlamacı Arslan bulutun Gizlisi bir değil,bunu anlamamak işinize geliyordur!..
Nasıl bir dolduruluşla bu yazıyı yazdığını tahmin edebiliyorum ama forumu incele bakalım Başkomutan isimli üye ne zaman ve nerede neler demiş;nasıl bir başlık açmış ve bu başlık çöpe bile gitmeden yok edilmiş!
O zaman zırva ve zırvacı başını görür,kolay kolay dolduruşa gelmezsiniz.
Ona buna çamur at izi kalsın.
1- Put kırma terimi yalçın küçük'e değil Nazım Hikmete aittir bunu o kafanızın içine yazınız!
2- benim sayısız Yalçın küçük eleştirim vardır ki bu sebeple sanal ortamdaki iki adet bilinen Ylaçın küçükcü site üyeliğimi silmiştir,efendilerini eleştirdim diye.Öyle gogıla 1652 yazınca çıkmadı ise bunu da öğren Ram-zade!..
3- Ajan evet hem de cia ajanıyım,sizin yüce vatanseviciliğinizi emmeye gelen bir ajanım.Peehhh lafa bak ajan mışım.Ben kartallı kazımım efendi aç bak kimmiş Nazımın şiirini,sizin gibi şöhret peşinde değilim.Üç kuruşluk aklı ile ona buna Cia cı diyen aydınlık kafası yok bende,farklı fikirleri takip ederim.
Siz gidin de CHP'de savcı sayın'ın yanına oturup ona buna CİA cı diye höykürün!..
HADİ ISPATLA,ıspatlamazsan ne adam ne ram'sın
bir adet kanıt,bir tane yazı,tek satırımı koy ortaya israile,amerikaya,emperyalist ve kapitalist sisteme karşı durmayan,bu toprakların bağımsızlığını istemeyen
ama senin yazdıkların senin tam bir örümcek beyinli olduğuna işarettir!..
RAM'ını yiyim...
Bir site var adı malum,kaynağı yurtdışı ama kendi yöneticilerine azcık ters gidince başlar ona buna ajan majan demeye.
Geç bunları anam-babam...
Mesele saçma sapan düşüncelerini yazıp,üyeleri yasaklamak ise oh ne ala.
Niye korktun?..
Hangi kural ihlali oldu?..
Niye üyelik silinmedi de,donduruldu!..
Sanal vatanseviciler sizi.
http://elitlermietilermi.blogspot.com/
Sen o sitende benim bir başka üyeliğimi ıspatla bakalım.
Yalancı başı RAM.
Eğer ki ispatlayamazsan şerefsizsin,köpeksin ve daha nice küfür var ise seninle.
Ram'ına tüküreyim...
Ram yazdı:Ben yergilerin yok demedim. Buradaki önceki üyeliğini de biliyorum, açtığın konuyu da.
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 4 konuk