Persepolis

Sitemiz hakkındaki öneri ve şikayetlerinizi buradan bildirebilirsiniz...

Persepolis

İletigönderen tuba » Çrş May 14, 2008 20:12

Selam Arkadaşlar,

Yanlış hatırlamıyorsam dün bir yazıda bugün cnbc-e kanalında yayınlanacak olan "Persepolis" adlı film için bir istek vardı. Şimdiki önerim özellikle yurt dışında yaşayıp bu kanalı izleme imkanı olmayanlar için. Cnbc-e'nin sitesinde "Sipru Beta" adlı programı yüklüyorsunuz ve ondan sonra çok güzel kalitede Doğuş grubuna ait bütün kanalları izleyebiliyorsunuz hiç takılmadan. Üstelik programın "kayıt" tuşu da var istediğiniz izlenceleri kaydetmek için. Dediğim gibi film cnbc-e'de ve Türkiye saatiyle 22.30'da. İzleyecek vakti olanlara keyifli izlenceler....

Persepolis

Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletiler: 1113

İletigönderen Efe » Cum May 16, 2008 15:23

tuba, NTVMSNBC'nin böyle bir hizmeti olduğunu bilmiyordum, hemen indirdim ve kurdum gerçekten çok güzel özellikleri olan bir program ayrıca radyo kanallarınıda destekliyor ve haberler ile borda bilgilerini anlık takip edebiliyorsunuz. Teşşekkür ederim bu programın varlığından haberdar ettiğin için.

Fakat yurt dışında yaşayan kullancılar telif hakları nedenlerinden dolayı bazı saatlerde veya tamamen kanalları izleyemiyolar.
Yurtdışındaki izleyicilerimiz için yayın haklarından kaynaklanan bazı nedenlerden dolayı servisimiz kanal ve tarih bazında sınırlandırılmıştır. Bu sınırlandırmalar aşagıdaki gibidir:

Ntv - Hafta sonları kapalı.

Cnbce - TSİ Akşamüstü 18:00 'dan sabah 06:00 arası kapalı.

e2 - Kapalı.

Nba - Açık.

damnant quod non intelligunt...
Kullanıcı küçük betizi
Efe
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 1508

İletigönderen erenay » Cum May 16, 2008 15:59

Bilgi için Teşekkürler
"...Mısır'da 11 yıl kaldım fakat 11 saat daha kalsaydım artık çıldırırdım. Sana halisane bir fikrimi söyleyeyim mi?
İnsanlık da Türkiye'de, milliyetçilik de Türkiye'de, müslümanlık da Türkiye'de, hürriyetçilik de Türkiye'de
Eğer varsa Allah benim ömrümden alıp Mustafa Kemal'e versin"
M. Akif Ersoy (Muhittin Nalbantoğlu'na yazılan bir mektuptan alıntı)
Kullanıcı küçük betizi
erenay
Üye
Üye

İletiler: 68

İletigönderen tuba » Cum May 16, 2008 18:25

EfE: Açıklamanız için çok teşekkür ederim, benim de haberim yoktu....

Fakat ben yine de yurtdışında yaşayanlar şanslarını bir denesin diyorum çünkü ben az önce denedim: Türkiye saatiyle 19'da cnbc-e'yi ve e2'yi izleyebiliyorum. Haftasonu da ntv'ye baktım, onda da bir problem yok... Ama bunun yanısıra programın kayıt özelliği çalışmıyor...bilemiyorum hepsi sistem hatası mı yoksa bilerek mi böyle yapmışlar...ama iyi yapmışlar :lol:

erenay: rica ederim.
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletiler: 1113

İletigönderen YirtikConverse » Cmt Ağu 30, 2008 17:45

aaa super bir haber hemen yukluyorum :) :D

http://www.sipru.com'dan indirebilirsiniz arkadaslar
Kullanıcı küçük betizi
YirtikConverse
Üye