Pervari’de 8 terörist öldürüldü

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

Pervari’de 8 terörist öldürüldü

İletigönderen Panzehir » Prş Ağu 30, 2007 5:38

Teslim olan bir teröristin emniyetteki ifadesi doğrultusunda harekete geçen güvenlik güçleri Pervari ilçesi kırsalında operasyon başlattı.

Teröristlerle karşılaşan güvenlik güçlerinin teslim ol çağrısına ateşle karşılık verilmesi üzerine çatışma çıktı. 8 teröristin öldürüldüğü çatışmada, geçici köy korucusu İsmail Bilen yaralandı.

Bilen, Siirt Asker Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Bölgede geniş çaplı operasyon sürüyor.

Diyarbakır’da yapılan operasyonda da terör örgütü PKK’ya kuryelik ve milislik yaptığı belirlenen 3 kişi yakalandı.

Diyarbakır polisi, terör örgütü PKK’nın kırsaldaki üyelerine bazı kişilerce yardım yapıldığını belirledi.

Operasyon başlatan polis, örgüt üyelerine malzeme taşıyan 3 kişinin ayrıca milislik ve kuryelik yaptığını belirledi.

Gözaltına alınan zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramada 40 telsiz, çok sayıda adaptör, pil, şarj kablosu, cep telefonu ve örgütsel doküman ele geçirildi.

3 zanlı, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Türk-Kan » Prş Ağu 30, 2007 8:46

dagdakini öldürmüssün ne yazar. hapisten meclise gönderdikten sonra.. topunun köküne kibrit suyu soysuzlarin
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Panzehir » Prş Ağu 30, 2007 11:07

Olsun abla, bu güzel günde güzel haberi paylaşmak lâzım. :)

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Türk-Kan » Prş Ağu 30, 2007 16:17

Panzehir, elbette canim, sagolasin paylastigin icin... ama söyle 80 veya 800 olsaydi bugünün serefine, daha bi iyi hissederdim kendimi :twisted:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 8 konuk

x