Pervin Ana Toprak ve Ormanlar Halkın Ortak Malıdır, Mülkiyet Milletindir Dedi / Şölen Can EVİN

Pervin Ana Toprak ve Ormanlar Halkın Ortak Malıdır, Mülkiyet Milletindir Dedi / Şölen Can EVİN

İletigönderen Kuvayi Milliyeci » Prş Ara 04, 2014 1:21

Pervin Ana tarihin derinliklerinden süzülüp gelen bilgi ile konuştu bir müddet önce.
Videonun ilgili bölümünü ve o bölümün dökümünü aşağıya koyuyorum.
Pervin Ana'yı bir de bizim gözümüzle dinleyin...

PERVİN ANA TOPRAK VE ORMANLAR HALKIN ORTAK MALIDIR, MÜLKİYET MİLLETİNDİR DEDİ.

Dinleyin Lütfen...

Yörüğün PARSELLENMİŞ METREKARELERE BÖLÜNMÜŞ YERİ DEĞİL, vatanı var toprağı yurdu daha ne istiyonuz (Burada özel mülkiyete karşı iştirak halinde mülkiyetten bahsediyor ve vatanın/toprağın TAMAMI halkın ortak malıdır diyor.)

Yörüğün taş ocağı mermer ocağı olmaz, yörüğün neyi vardır. Kalbi gibi dağları vardır. Yörüğün ormanı vardır ormanı (Burada ormanlar halkın ortak malıdır, diyor)

İçinde yoldaşım dediği keçisi devesi vardır.

Be hey kardeşim TABELAYI AS SEN (Burada yine toprakta ve ormandaki ÖZEL MÜLKİYET SEBEBİYLE TOPRAĞI VE ORMANI kullanamamasını anlatıyor) sonra hangi idare edicinin koltuğuna sokulucam diye beni harcama.

Ben bu vatanın öz evladıyım...

Video: 2.07 dakika

youtu.be Video from : youtu.be
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir. Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı küçük betizi
Kuvayi Milliyeci
GM Yazarları
GM Yazarları

İletiler: 200

Şu dizine dön: Kuvayi Milliyeci

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x