Program Kayıt

Sitemiz hakkındaki öneri ve şikayetlerinizi buradan bildirebilirsiniz...

Program Kayıt

İletigönderen canayder » Pzt Tem 06, 2009 12:17

Ben malesef televizyondan nasıl kayıt yapılacağını bilmiyorum. Eğer bana bir televizyon programını nasıl kaydedebileceğimi açıklayabilirseniz, ben de boş zamanlarımda size yardım etmek isterim.
Kullanıcı küçük betizi
canayder
Üye
Üye

İletiler: 6

İletigönderen Ram » Sal Tem 07, 2009 14:40

Bilgisayarınızda televizyon kartınız ve uydu bağlantınız var mı¿? Bunlar mevcutsa kayıt, dönüştürme ve yükleme işlemlerini anlatmaya çalışırım.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen canayder » Prş Tem 09, 2009 10:12

Bilgisayarımda onlar yok. Fakat TV'den kayıt yapan DVD oynatıcısı var. Onla mümkün değil mi?
Kullanıcı küçük betizi
canayder
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Prş Tem 09, 2009 10:27

Yazıkki onun hakkında hiçbir bilgim yok. Genel ağa (internet) görüntüyü yüklemek için en azından bilgisayarda küçültme ve dönüştürme işlemleri yapmanız gerekmektedir.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Türk-Kan » Prş Tem 09, 2009 10:34

canayder, ben de uydu alicisi ile kayit yapiyorum. Görüntüleri DVD oynaticinizdan bilgisayariniza aktarma imkaniniz var mi? Örnegin benim ilk önce kayitlari mpg'e dönüstürmem gerekiyor. Sonra Ram'in de dedigi gibi bilgisayarinizda kesme, kücültme vs. islemleri icin yazilimlar gerekiyor.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Orhan Sonkaya » Prş Tem 09, 2009 10:55

Benim uydu alıcısında kayıt etme imkanım var ancak çok kısa kayıtlar bile çok büyük yer kaplıyo ve tamamını kaydetme şansım kalmıyo sizde de öylemi yoksa bunun bir yolu varmı?
Kullanıcı küçük betizi
Orhan Sonkaya
Üye
Üye

İletiler: 35

İletigönderen Türk-Kan » Prş Tem 09, 2009 11:11

Taun, evet, o yüzden 160 GB hafizali uydu alicisi kullaniyorum. Örnegin bir 'Teke Tek' 8 GB ve üzeri olabiliyor. Dönüstürme, kücültme islemleri o sebepten.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Orhan Sonkaya » Prş Tem 09, 2009 11:30

Türk-Kan yazdı:Taun, evet, o yüzden 160 GB hafizali uydu alicisi kullaniyorum. Örnegin bir 'Teke Tek' 8 GB ve üzeri olabiliyor. Dönüstürme, kücültme islemleri o sebepten.

Teşekkürler hocam bende yakında 160gb harici hard disk alıcam o zaman eğer sizde görev verirseniz belirlenen programları kayıt edebilirim
Kullanıcı küçük betizi
Orhan Sonkaya
Üye
Üye

İletiler: 35

İletigönderen canayder » Cum Tem 10, 2009 16:09

Benim DVD sürücüm sadece DVD'lere kayıt yapıyor. DVD'ye kayıt yaptıktan sonra onu istediğim şekilde bilgisayara atabilirim. Hard Disk'e yükleme yapılabilmesi için mutlaka USB girişinin mi olması gerek? Ya da DVD oynatıcısına harici bir bellek takılabilir mi? Ve bir de bana kesme ve yükleme işlemleri için yardım ederseniz sevinirim.
Kullanıcı küçük betizi
canayder
Üye
Üye

Re: Program Kayıt

İletigönderen Syriusien » Pzr Ara 20, 2009 17:12

Bilgisayarınızda tv kartı varsa mesela bende honestech tvr var.Bunada kayıt seçeneği var.Yalnız buradaki kayıtların kapladığı yer bayağı büyük oluyor.Video kalitesinden ödün vermeksizin mb olarak videoları küçülte programlar varsa bunlarla bir ikinci işlemle paylaşıma sunulabilir şekle dönüştürülebilir.Bu honestech tvr'dan kayıt çok basit sadece,dediğim gibi kaliteyi hiç bozmadan ya da çok az düşürerek mb'ını küçülten programlar vardır,bununla ilgili işiniz belki zaman alır onun haricinde tv'den kayıt basit.
Kullanıcı küçük betizi
Syriusien
Üye
Üye

İletiler: 23

İletigönderen sergen_34 » Cum Oca 15, 2010 18:51

Selam.
Arkadaşlar sevenload.com'a 400 mb yakın 1 saat uzunluğunda bir video yükledim, yükleme bitti % 100 oldu ama öylecene duruyor videolarıma bakıyorum o video gözükmüyor :?
Sevenload'a video yükleyen arkadaşlar bu üçüncü denememde bağlantım kesilmeden yükleyebildim ancak sayfa ilerlemiyor yada herhangi bir yazı çıkmadı ne yapıcam bana izah etseniz.
Kullanıcı küçük betizi
sergen_34
Üye
Üye

İletiler: 9

İletigönderen Ram » Cum Oca 15, 2010 19:44

Eğer tamamladı deyip yanına tik işareti konmuşsa yüklenmiştir. Dönüştürmesi için beklemek gerekir.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

Şu dizine dön: Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x