PB'nin Bu karanlık ve puslu topiclerinde anlatılanlar Tamamen Gerçek dışıdır... reisbey:Burak bunlar kırmızılar değil mİ? Burak:Evet kardeş...Topukla topukla.. reisbey:Yok ben kalıp aslanlar gibi çarpışıcam.. burak:Banı görmedin heralde reisbey:erkekliğin %98 kaçmaktır gel çöp kutusuna kimse bakmaz.. _______________________________________________________ Reisbey:Kadriye seni bizim bölümü etrafında dolanırken görmüşler kadriye:yok ben şey hmm..,,, ReisBey:kek filan getiriyor musun? kadriye:şey,,,:hmm: evet Reisbey:iyi devam et..zaten aç dolaşıyor çoçuklar iyi olur.. ________________________________________________________________ ReisBeY:Hey genç gel buraya bi bakayım XxX:Be..be..ben mi abi ReisBey:Yok.. ben.olum sana demedimi bi daha görmüyücem seni burda diye.. XxX:Hee dedin XxX:Simdi sen son topici aç...Ben banı kapıp geliyorum _________________________________________________________________________ ReisBeY:Semih sen umumi muhabbed bölümünde pusuyu yat SemiH:ok abi ee ne yapıcaz ReisBeY:Admin rehin alıcaz ben arkdan gelip kapa sert bi topic ile vurucam,, Semih:Abi bizi banlamasınlar Reisbey:Sonunu düşünen repine katlanır,,uydumu? semih:Saladın malladın ama işte büyüğümüzsün sesimizi çıkarmıyoruz __________________________________________________________________________ ReisBeY:diiit...diiit.Alo admin mi.. admin:Evet.. ReisBEY:yöneticileriniz ellimizde,488900 repi saat 8 de çöp kutusuba bırak..yoksa vallaha banlarım admin:umrumdaydı... reisbey:abi 100 repede tavım...Maksat ayağın alışın... __________________________________________________________________________________________________ ReisBeY:olum tavlada ikidir hatunlara yeniliyorum Burak:Boş ver...önemli olan yarışmak.. Reisbey:Bir daha yenilir isem valla kendimi banlarım Burak:Yazık oldu desene sana... ___________________________________________________________________________ ReisBeY:Beyler forum topic açın adam toplayın Enes:Niyeki? ReisBeY:Hiç pikniğe gidicez... Semih:OOo güzel...Ben gideyim mangalı alayım.. ReisBeY:Olum bi durun be..Hepinizin idrak yolları tıkanmış..Kavga gidiyoruzz Enes:Heee.ok ben evden indexleri alıp gelicem Semih:Ok...de pikniğe ne zaman gidiyoruz.. ReisBeY:Allahını severseniz biri bunu sustursun yoksa harbi banlıyıcam beeaaw _______________________________________________________________________________________ Alıntı değildir.Bizat sahşen zikren bana ayittir. **************Biliyorsan konuş alim zannetsinler bilmiyor isen susta adam zannetsinler..*********************************
En son reisbey tarafından Sal Tem 03, 2007 11:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
reisbey, içinde fazlaca ismimi görmek çok hoşuma gitti abi bu daha süper olmuş altındaki söz ise hepsinden güzel repini atacam ama yakında sana yolladığım için atamıyorum kusura bakma artık
Dağda üç Beş domuz Sürüsü Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline Duy Ulan Soysuz Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!! .... Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci. "Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"
Dağda üç Beş domuz Sürüsü Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline Duy Ulan Soysuz Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!! .... Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci. "Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"
yok be ben malum mekanda bir tane kadir var o zannettim
reisbey, yok kardesim bizim eski mekanda bir kadriye var hani pek sevdiğimiz bir arkadaşımız kendisi murat abi onu söylüyor ama ben de anladım senin nunniyi kast ettiğini bu arada ismimi kullanmandan son derece memnunuım devam devam
Arkdaşlar devam etecektir elbette fakat sizlerde biraz yardımcı olursanız çok sevinirim...Sizler yazdıklarınızı bana msn yahut öm(özel mesaj) yoluyla ulaştırın güzel olup olmaması önemli değil en azından fikir olarak bana bişeler çağrıştıra bilir...Özellikte forumda cereyan eden olaylardan esinlenerek yazarsanız tam züper olur yÆni..şimdideb çok tşkler