Binlerce yıllık Türk Bayramı olan Nevruz(yeni yıl), PKK’nın çalarak kutladığı bir bayram oldu. Kutladığı da denemez aslında, PKK kalkışmasının paravanı oldu.
E, tarih boyu bir devlet kurmamışsanız, oradan-buradan arakladığınız sınır diliyle bir millet olmayı hayal ediyorsanız, dününüz olmadığı için dünü olan kadim kültürlerden bir şeyler çalmanız kaçınılmazdır.
Bu gün AKPKK Türk Milletine olan hıncını bebek katili küresel fahişe üzerinden Diyarbakır’da aldı.
BOP eşbaşkanı Erdoğan, BOP eşbaşkan yardımcısı Öcalan… Biri Ermeni, öteki Ergün Poyraz’ın açıklaması ile ana tarafından Yahudi Gürcüsü(Yahudilerde Yahudilik ana tarafından yürür), baba tarafından Rum.
Ömer Çelik ile Ahmet Davutoğlu Rum, Yahudi ve Ermenileri Anadolu topraklarına davet ediyor. Şimdi anlaşıldı mı efendim;
Anadolu neden kiliselerle donatıldı? Misyonerlik niye serbest bırakıldı? Misyonerler çalışırken, kiliselere cemaat de dışarıdan taşınacakmış meğer.
Devletin kuruluşunda emekleri yok ya? Türk Milleti kanı-canı-malı pahasına bağımsızlık savaşı verirken bunların dedeleri Kuva-i İnzibatiye Ordusunun askeri, İngiliz’in ajanı, Amerika’nın göt yalayıcısıydı ya…
Savaş meydanında yok, kurarken yok…
Nerede var? Türk Milletine, Türk Devletine düşman, kinci mankurt yetiştirmekte, fitne-fesat üretmekte, milletin kurduklarını bozmakta, yaptıklarını satmakta, milletin parasıyla sefa sürmeye gelince varlar.
Türkmen vilayeti Diyarbakır, AKPKK’nın gövde gösterisine sahne oldu
Bebek katili, tecavüzcü sapık Artin Agopyan seviciler ROJ TV ekranlarında nerede ise göbek atacaktı…
ROJ TV dediysek, dışarıdaki ROJ TV’den bahsetmiyoruz. Türkiye’deki ROJ TV’lerden bahsediyoruz.
Haber Kürt Roj TV’nin ROJDA(Balçiçek) hatunu, Diyarbakır’da PKK’lı bir işçinin sorguladığı Belediye Başkanı ile ayıla bayıla röpotaj yaptı. Erdoğan’a övgüler düzdü.
Kanal D ROJ TV, STAR ROJ TV, ATV ROJ TV, S(ÖCALAN YOLU)ROJ TV, Kanal 7 ROJ TV, SHOW ROJ TV v.s.…
Bir iki parti kanalı dışında hepsi Öcalan’ın kerhanesine dönmüştü.
Bu gün ROJ TV Kanallarının köçekleri, aşufteleri(İbrahim Şahin) zil taktı oynadı ya?
Not alın bu günleri,
İhanet Pazarı kuruldu. Bu ihanet pazarı Türk Milleti için bir elektir.
Türk Milleti; elek kuruldu. Her elek kurulduğunda birileri dökülüyor.
İlk rüzgarda en çürükler dökülür. Rüzgar hızını artırdıkça örtülü çürükler de dökülmeye başlar. Hani bize kendini ulusalcı, milliyetçi diye kakalayanlardan bazıları.
Bakarsınız bir cümle arasında Kürt-Türk halkı diyerek bir milletin adını bir etnisiteye eşitleyiverirler. Oysa Kürt, Türk Milleti’nin içinde yer alan bir yapıdır. Kürt ve Türk beyinlerinin bir yerlerinde çoktan iki millet oluvermiştir. Dolayısı ile iki millet vurgusu yaptıktan sonra, iki ayrı millet arasında yapılan savaşı barış protokolüne bağlıyoruz diyebilirsiniz(!)..
Ulusalcı diye sahiplenilen Mümtaz İdil, Kürtlerin Kendi devletini kurmak hakkıdır diyiverir sözüm ona Öcalanlı gündemi eleştiren yazısında… Öcalan’ı solun doğal lideri ilan ederek belli etmişlerdi niyetlerini.
Erdoğan bu basın mensuplarının tasmasını çözdüğünü söylemişti ya? Evet, çözdü de ne taktı?
Eğitim tasması…
İki çeşit tasma vardır. Biri sadece bağlamaya, ipinden tutup dolaştırmaya yarar.
Erdoğan bu tasmayı çözdü.
İkincisi eğitim tasmasıdır ki, kullanılacağınız yere göre eğitim verilecek tasmadır. Demirlidir. Hayvan başını fazla oynatamaz, demirler batar.
Peki bu düşman medya Erdoğan’a korktuğu için mi biat etti?
Hadi canım sende…
Bunlar zaten küresel elitin eğitim tasması ile uysallaştırdığı kimliksiz uşaklarıydı.
Şimdi sahipleri aynı da o yüzden birlikte halay çekmeleri… Sufleyi veren bir, akortlarını yapan el bir olduğu için aynı şarkıyı söylüyorlar.
Abdullah Erdoğan Öcalan Kamhi medyası…
Yer Diyarbakır. Katiller paçavralar altında gösteri yapıyor. Kahpeler her şeye rağmen korkak. Dağdan gelmişler belli. Poşular ile yüzlerini saklamışlar. Açamıyorlar.
Kahpelik, kalleşlik böyledir işte. İnsanları ensesinden vuran kahpe pusunun sahipleri ortaya çıksalar bile yüzlerini açamaz. Namert duruşudur bu.
Bu rezillikleri;
“Türküm” diyerek seyretmeye devam ediniz efendim(!)..
Zahide UÇAR, 22 Mart 2013
http://www.zahideucar.com
zahide@zahideucar.com