09 Eylül 2013 tarihli “İktidar; Ermeni ve PKK Diasporasının Neresinde?” başlıklı köşe yazımda;
“İddia ediyorum, basına ve hükümetin politikalarına Ermeni ve PKK diasporası hakim!” diye yazmıştım. Ne yazık ki haklı çıktım. Gene 09 Aralık 2009 tarihli bir köşe yazımda süreci;
"AKP ve Damat Ferit Hükümeti" başlığı ile analiz etmiştim.
Ancak uyanabilenlere "günaydın" diyorum. Eh, bu da bir şeydir!..
Şu sa-kil(kıl) adamlar listesine baktım da... Anladım ki; PKK açılımından sonra Ermeni Soykırım Açılımı da yolda, geliyor…
Listede PKK’lılar, PKK’nın -kendi açıklaması ile- dağda canı sıkılınca İstanbul’a inen teröristi, “Ermeni soykırımı yapıldı” diyerek Türk Milletine iftira eden ve özür dileyen Sevr ekibi yer alıyor… Yani PKK seviciler ile “Ermeni soykırımı yapıldı” diyen Diaspora görevlisi kanat!..
AB-D’nin 100 yıllık hayali Sevr: Büyük Ermenistan ve Büyük İsrail ayağı sözde Kürdistan…
Kıl adamlar operasyon için yola çıkıyor. Kıl adamları ambalajlamak için birkaç sanatçı bozması bulmuşlar. Araba satarken çıplak kadın resmi koymak gibi bir şey… Arabaya bakmak yerine birilerinin kıçına baktıracaklar ya?
Habur, Öcalan derken iyice dolan millete “müshil ilacı” kıvamında kıl adamlar gönderiliyor…
Psikolojik operasyon elemanları…
Recep ne demişti?
“Psikolojik operasyonla halk ikna edilecek” demişti değil mi?
Alın size Psikolojik operasyon elemanları: DDT(Kullanımı yasaklanan zehirli bir ilaç)
Bu topraklar 1919 yılında Damat Ferit’in psikolojik harp ajanları “Heyet-i Nasiha”yı nasıl kustu ise, yeni Damat Feritlerin psikolojik harp elemanlarını da kusacaktır.
10 Yıldır;
Yandaş televizyonunuz, yandaş akademisyeniniz, yandaş yargınız, yandaş polisiniz, yandaş paşalarınız, yandaş istihbaratçılarınız eli ile zehirlemeye çalıştığınız Türk Halkı bu müshil ilacını içip, tarihsel gerçeklerinden kopmayacaktır. Çünkü bizler bir çınar ağacı kadar görkemliyiz. Köklerimiz çok derinlerde…
Kimliksiz, onursuz, kanserli hücre gibi metastas yapmış; "GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ ORGANİZMALARIN KÖKÜ YOKTUR!"
Sizler, genetiği değiştirilmiş organizmalar bunu asla anlayamaz!..
Çünkü sizler yabancı istihbaratların saksılarında yetişmiş zehirli köksüz bitkilersiniz!..
Köksüz bitkilerin bir rüzgarlık, bir tokatlık ömrü vardır.
Hâlleri aslan avına çıkmış köstebeğin durumundan daha acıklı, daha komik, daha zavallıdır!..
Değerli okurlarım. Kökleri yerin 7 kat altına inen, başı bulutlara değen onurlu Türk Milleti;
Bu gün Türklüğünle gurur duy!..
Türk olmadıklarını söyleyen “emperyalizmin ayak takımının” düştüğü sefil duruma bak ve bu ayak takımının Türk olmadığına çok sevin.
Bulunduğunuz bölgelerde “müshil ilacı” kıl adamların Sevr’i, yani bölünmeyi kutsayan toplantılarına ekipler halinde gidin ve her cümle sonunda lütfen “kahkaha ile gülün.”
Mümkünse yüzlerinize “arka resmi olan” maskeler takın.
“Sizlere arkamızla gülüyoruz” mesajı yollayın.
Madem ki Türk Milletine karşı bir savaş başlatıldı ve alçakça yürütülüyor…
O zaman bizler de;
Psikolojik operasyonlara “psikolojik operasyonla” cevap vereceğiz.
NOKTA!..
Zahide UÇAR, 4 Nisan 2013
http://www.zahideucar.com
zahide@zahideucar.com