Sabah gazetesi fena karıştı

Genel & Güncel Konular

Sabah gazetesi fena karıştı

İletigönderen alp » Pzt Nis 09, 2007 18:29

TMSF'nin el koyduğu Sabah gazetesinde kazan kaynamaya başladı. İlk kez TMSF'nin atadığı Yavuz Onursal ile gazete çalışanları karşı karşıya geldi.

Medyaya Fatih Altaylı'nın istifa ettiği haberi yayıldı. İnternethaber Altaylı'yı arayarak olayın perde arkasını öğrendi.

ONURSAL İLE ALTAYLI KAVGASI

Sabah gazetesini karıştıran olayın patlak verdiği konu Yavuz Özdil'in sansürlenen yazısı oldu. Gazetenin yazarları bu sansür üzerine bir toplantı yaparak "yazı yazmama kararı alıyorlar".

Fatih Altaylı da Yavuz Onursal'a çıkarak, yazarların aldığı kararı ve rahatsızlıklarını iletiyor. Yavuz Onursal duruma çok sinirleniyor ve Altaylı'ya "Bu işi sen çöz, olmaz öyle şey" diyerek çıkışıyor. İkili arasında bu sözler üzerine tartışma çıkıymor.

ONUSAL REST ÇEKİYOR

Sonunda Yavuz Onursal Fatih Altaylı'ya şu resti çekiyor; "Halledeceksen bu işi hallet. Halletmeyeceksen çek git." Fatih Altaylı bu söz üzerine odayı terkedip, soluğu Mehmet Barlas'ın yanında alıyor. Barlas'a, "Yavuz Onursal bu söz ile benim istifamı istedi" diyor.

Mehmet Barlas da Altaylı'yı yanına alıp, Onursal'ın odasına çıkıyor. Onursal'a durumu soruyor. Yavuz Onursal ise söylediği sözü yalanlayarak, "Ben böyle bir şey demedim. İstifasını istemedim" diyor.

ALTAYLI ÇOK KIZIYOR

Onursal'ın, Barlas'ın yanında lafı çevirmesine Fatih Altaylı çok sinirleniyor. "Ben söylediğini inkar edenlerle asla çalışmam deyip" odayı terkediyor.

İşte bu tartışma önce gazeteye, ardından da medyaya Altaylı istifa etti diye yansıyor. Ancak İnternethaber'in görüştüğü Altaylı bunun bir istifa olmadığını ısrarla vurguluyor. Altaylı, "Ben görevimin başındayım. Bu tartışmalar her zaman olur. Buradayım" yanıtını veriyor.

Ancak görünen o ki gazetedeki bu dalgalanma kısa sürede dinecek gibi değil. Bu olaydan sonra TMSF'nin ve Onursal'ın alacağı karar merak konusu. Bu arada son bir not; Tartışmadan sonra "biz yazmayız" diyen köşe yazarları yazılarını yazmaya ikna oluyorlar


İnternethaber
Kullanıcı küçük betizi
alp
Üye
Üye
 
İletiler: 335
Kayıt: Sal Nis 03, 2007 18:33

İletigönderen besiktash67 » Pzt Nis 09, 2007 18:45

fatih altaylıunın oldugu yerde hersey olur.nasıl olsa yaltakçı :!: :!: :!:
Kullanıcı küçük betizi
besiktash67
Üye
Üye
 
İletiler: 132
Kayıt: Pzr Nis 08, 2007 9:01

Re: Sabah gazetesi fena karıştı

İletigönderen Hasta » Pzt Nis 09, 2007 19:14

pae yazdı:Sabah gazetesini karıştıran olayın patlak verdiği konu Yavuz Özdil'in sansürlenen yazısı oldu.
Yılmaz Özdil'den bahsediyor olmalılar... :roll: Altaylı burda haklı ve doğru olanı yaparak,meslektaşına sahip çıkmış kiiii;Yılmaz Özdil,kartel medyasında görev yapan yazarların içinde en sahip çıkılması gereken,onurlu kalemlerden biri...Tabii,sözünden dönmesi ise hiç hoş olmamış,Yaltaklı'nın...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır
 
İletiler: 1
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 14:52


Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 4 konuk

x