Sabah'ta ihanet kavgası (imiş...) vay ibiş vay!

Genel & Güncel Konular

Sabah'ta ihanet kavgası (imiş...) vay ibiş vay!

İletigönderen Ram » Sal Nis 10, 2007 9:20

Sabah'ta dünkü depremin artçı sarsıntıları köşelerde devam ediyor. Taraflar birbirlerine köşelerinden üstü kapalı mesajlar gönderdi. Bu ileride kopacak fırtınanın ve yeni savaşların da bir anlamda habercisi.

Sabah'ta Yılmaz Özdil gerginliği yaşandığı bir gerçek. Bu durumu yazarlar da krizin mimarı Özdil de saklamıyor. Özdil'in sansürlenen yazısına destek çıkmak için kalem bırakma kararına katılmaması aile havasını bitirdi. Savaş, bugün köşelerden devam etti. Sabah yazarı Yılmaz Özdil'in bugünkü yazısının altına eklediği maraklısına not manidardı. Yazar, 'mücadeleye devam' kararı aldı:

"Bazen kalabalık içinde yapayalnız kalırsın... Olur böyle şeyler. Teslim olma adetimiz yok. "Pazar"a kadar değil, mezara kadar bu işler."

Yaltaklı ise Yılmaz Özdil'i ciddiye almadığını, takmadığını gülüp geçtiğini yazdı. Altaylı'nın bu sözleri ile ne demek istediği ileriki günlerde ortaya çıkacak. Dünkü deprem bununla sınırlı değildi tabii ki.. Hıncal Uluç ve Ergun Babahan da krize değinenlerdendi. Gazetenin ağır toplarından Uluç, dünkü krize genel baktı ve aile olamadıklarının altını çizdi: Biz Sabah ailesi olamadık ne yazık.. Ama kriz günlerinde kenetlenmeyi bildik. Gene öyleyiz.. Yelkenler fora!..!

Ergun Babahan ise takım ve şikecilerden bahsetti. Futbol örneğinden yola çıkan yazar, "takımı satanlar var" dedi. Babahan'ın şu cümlesi çok çarpıcıydı: "Futbolu tek başına mücadeleye dayanan bir tenis maçına çevirmek isteyenler varsa bu oyun sonuna kadar sürdürülebilir mi? "
Resim
Kimin kime ihanet ettiğini anlayamayan şereften yoksun insancıklar, bir gün hesap vereceksiniz nasılsa... Benden gelsin, tüm yüreklilere...
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen hfk » Cmt May 19, 2007 12:10

dostum benim videoyu koymuşsun yalnızca ses olarak (reklam olmaması açısından)
ama böyle açıklamasız olunca sanki cumhuriyetimizi yıkmaya çalışanları destekler gibi bir hava oluşmuş
Allah razı olsun emek sarfedip paylaşıma açmışsın
ama notu ben düşeyim
başlangıçta geçen konuşma Cumhuriyet filminden alıntıdır
ve onların bu hayallerine Atamızın resimleri ve sözleriyle kısa bir cevap veriyoruz
fonda Cem Karaca nın Deniz Üstü Köpürür parçasıyla
Sakın yanlış algılamalara sebep olmayalım
Cumhuriyetimiz sahipsiz değildir
Başımıza ne geldiyse birbirimizi yanlış anlamaktan geldi bu zamana kadar
Bugün 19 Mayıs ve Atamızı Tekrar özlemle anıyoruz..
Kullanıcı küçük betizi
hfk
Üye
Üye

İletiler: 2

İletigönderen Ram » Cmt May 19, 2007 12:25

hfk, kimse yanlış anlamaz gönlünü ferah tut. :) Senin yapımın bir görüntüyse, eline-emiğine sağlık.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Çetin Taş » Cmt May 19, 2007 16:59

Hangi video be Muhammet?Söyle ben de bakayım.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen hfk » Sal May 29, 2007 18:27

montajlaması bana ait desek daha doğru olacak ;)
Kullanıcı küçük betizi
hfk
Üye
Üye

İletiler: 2

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x