Sabah'ta İstifa Üzerine İstifa...

Genel & Güncel Konular

Sabah'ta İstifa Üzerine İstifa...

İletigönderen Panzehir » Cum Nis 20, 2007 22:45

Fatih Altaylı Kimleri Suçladı?
Resim

Sabah'ın görevden alınan yayın yönetmeni veda konuşmasında isim vererek Ergun Babahan ve Takvim yazarı Nazlı Ilıcak'ı suçladı.

Fatih Altaylı yazdı:TMSF yönetimi Yılmaz Özdil'in sayfasını değiştirmek istedi. 'Bana bu adamı üçüncü sayfadan alıp, Emre Aköz'ün olduğu siyah-beyaz sayfaya (künye sayfası) atın' dediler. İtiraz ettim, tek muhalif yazarımız o dedim. Bu gazetede birlik kalmamıştı.

Oysa ben Hürriyet'ten sıkıldığım için Sabah'a gelmiştim. Beni bu genç ekip heyecanlandırmıştı. Ama eski kurtlar rahat durmadı. Ergun Babahan ile Nazlı Ilıcak, Ankara'da kulis yaptı. Beni alsınlar diye sağa sola girişim yaptılar. Ben bu işi onlar kadar önemsemedim. Ben gazeteciliği zevk için yapıyorum.

Ömrümün sonuna kadar da yetecek param var çok şükür. İstersem gazete de kuracak param var televizyon da... Bu işi para için de yapmıyorum.

- Kaynak -

Sabah'ta şok üstüne şok!
Resim

Fatih Altaylı'nın Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliğinden ayrılma kararının hemen ardından Sabah Gazetesi Baş Yazarı Mehmet Barlas da istifa kararı aldı.

Barlas'ın istifa dilekçesini yarın TMSF yönetimine sunması bekleniyor,

Mehmet Barlas, Sabah Gazetesi'nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığı ile son dönemde adı sıkça gündeme gelen isimlerden biriydi.

- Kaynak -

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Hasta » Cum Nis 20, 2007 23:39

İlginç gelişmeler oluyor... :roll: Teşekkürler,Panzehir...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Tsigalko » Cum Nis 20, 2007 23:53

Bunlar değil miydi TMSF el koydukdan sonra sonuna kadar görevimizin arkasındayız diye :S :D
Ömrümün sonuna kadar da yetecek param var çok şükür. İstersem gazete de kuracak param var televizyon da... Bu işi para için de yapmıyorum.

Çölaşan'a(Sevmesem bile) bunların yandaşları bir gazeticinin nasıl bu kadar parası dememiş miydi?Tv Gazete yayını kurmak bu kadar kolay mı kolaysa bizde kuralım... :twisted:
Resim
"Tarihi isimler değil; "zaman" lar belirler! Ve zamanlar hep Atatürk'ü haklı çıkarıyor."
Ahmet Taner Kışlalı
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen Panzehir » Cmt Nis 21, 2007 0:11

nurdi, aynen öyle, baya ilginç. :)

Tsigalko, harfiyen katılıyorum. :) Arkadan, arkadan geliyor Tsigalko :twisted:

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Nis 21, 2007 0:44

Panzehir, :artis: tesekkürler kardesim. Yilmaz Özdil, Allah yüregine, kalemine zeval vermesin :)

Tsigalko, :twisted:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Nis 21, 2007 15:30

Fatih Altaylı kimdir yahu?
Sahibinin sesi bir köşe yazarı olmaktan başka ne yapabilmiştir Türkiye için,millet için?Araştırmacı gazetecilik mi yapmıştır?
Vatandaşı aydınlatmak için edebiyat sanatından örnekler mi vermiştir?
Politik hayatımıza yön verecek makaleler mi kaleme almıştır?
Merak etmeyin siz,televizon veya gazete kuracak parası tabi ki vardır ama kurmaz.Yarın ya Hürriyet grubunda ya da Akşam grubunda çalışmaya başlar.Görün bakın,bekleyin.

Mehmet Barlas ise aslında çok ama çok zeki bir adamdır.Bakmayın siz onun liboş yorumlarına veya iktidar yalakalıklarına.Onun kadar havayı koklayan gazeteci yoktur Türkiye'de.Bu yüzden her devrin adamıdır.Netice itibariyle AKP'nin gidici olduğunu anlamıştır-müjde arkadaşlar,o kadar kesin yani-,zaten birkaç haftadır Emre Kongar ile programında iktidarı eleştirmeye başlamıştı,ben de şüpheleniyordum,o yüzden iktidarın kontrolündeki Sabah'tan ayrılıp şimdiden kendine yeni iktidara yakın olabileceği bir gazete bulmuştur,çıkar onun da sesi yakında.
En son Çetin Taş tarafından Cmt Nis 21, 2007 15:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Panzehir » Cmt Nis 21, 2007 15:40

Çetin Taş, harfiyen katılıyorum dediklerine... Özellikle de Barlas konusuna. :)

Türk-Kan, amin abla. :)

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk