Sabah'ın görevden alınan yayın yönetmeni veda konuşmasında isim vererek Ergun Babahan ve Takvim yazarı Nazlı Ilıcak'ı suçladı.
Fatih Altaylı yazdı:TMSF yönetimi Yılmaz Özdil'in sayfasını değiştirmek istedi. 'Bana bu adamı üçüncü sayfadan alıp, Emre Aköz'ün olduğu siyah-beyaz sayfaya (künye sayfası) atın' dediler. İtiraz ettim, tek muhalif yazarımız o dedim. Bu gazetede birlik kalmamıştı.
Oysa ben Hürriyet'ten sıkıldığım için Sabah'a gelmiştim. Beni bu genç ekip heyecanlandırmıştı. Ama eski kurtlar rahat durmadı. Ergun Babahan ile Nazlı Ilıcak, Ankara'da kulis yaptı. Beni alsınlar diye sağa sola girişim yaptılar. Ben bu işi onlar kadar önemsemedim. Ben gazeteciliği zevk için yapıyorum.
Ömrümün sonuna kadar da yetecek param var çok şükür. İstersem gazete de kuracak param var televizyon da... Bu işi para için de yapmıyorum.
- Kaynak -
Sabah'ta şok üstüne şok!

Fatih Altaylı'nın Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliğinden ayrılma kararının hemen ardından Sabah Gazetesi Baş Yazarı Mehmet Barlas da istifa kararı aldı.
Barlas'ın istifa dilekçesini yarın TMSF yönetimine sunması bekleniyor,
Mehmet Barlas, Sabah Gazetesi'nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığı ile son dönemde adı sıkça gündeme gelen isimlerden biriydi.
- Kaynak -