Saf mı yoksa yalaka mıyız¿?

Tartışma Alanı

Saf mı yoksa yalaka mıyız¿?

İletigönderen lozan 2005 » Pzr Şub 01, 2009 13:05

SAFMI YOKSA YALAKAMIYIZ???





ŞEHİT AİLELERİ DERNEKLERİNE ÇAĞRI O MAD-DALAYALARI İADE EDİNİZ!!

Abdullah gül şehit ailelerini köşke çağırdı ve hepsine birer madalya verdi. Bu şehit aileleri ve gazilerde koşarak gittiler dedik ya yalakayız diye!!!

PKK’ya kızarız!!

BARZANİ’YE kızarız!!!

Ama ona kardeşim şehide kelle diyen zihniyet çağırdı diye, yalakalık yapar koşarak gideriz!!!!

Üzüldüm acıdım. Gitmeden önce keşke şehit evlatlarınıza eşlerinize sorsaydınız!!

Tabii orada’ki şehit yavrularını tenzih ediyorum!!!

Neden gittiniz, hiçmi vicdanınız sızlamadı???

O yavrularınızın şehit olmasında. o kardeşinizin eşinizin o körpecik yavruların babasız kalmasında. Şimdi bu karşısına çıktığınız, elinden bilmem ne aldığınız kişin ne kadar günahının olduğunu hiçmi düşünmediniz???

O gurur duyduğunuz şehitler sizleri Affetmeyecektir bilesiniz!!!

Siz gazi kardeşlerim: sizler nasıl yaptınız bu saflığı??

Biz saf bir milletmiyiz???

Yoksa yalaka bir milletmi???

Sakın şunu demeyin çanakkalede kendine kurşun sıkan yaralı askeri sırtına alarak ateş hattından uzaklaştırmıştır!!

Çanakkale’nin ruhuna da gölge düşürürsünüz!!!

Sizin bu yaptığınızın adı tek kelime ile yalakalık!!!

BAKIN GÜL PARSELPARSEL SATTIKLARI İHANET ETTİKLERİ VATAN İÇİN NE DEMİŞ!!

Bu cennet vatan, kutsal topraklar, bizlere şehit ve gazilerimizin, isimli isimsiz tüm kahramanlarımızın mirasıdır” diyen Gül, ne şehitlerin ve malul olanların ne de onları büyük bir vatan ve millet sevgisiyle yetiştiren anne ve babalarının hakkının ödenebileceğini söyledi.
NE OLDU DÜN KELLE DİYEN ZİHNİYET BU GÜN DEĞİŞTİMİ??

İHANET YASALARINI JET HIZIYLA İMZALAYAN KİŞİ, VATANIN ULVİYETİNİMİ KAVRADI BİRDEN BİRE. YOKSA BİR BAŞKA DALAVEREMİ VR BU İŞİN ALTINDA???

UNUTMAYIN YAKINDA SEÇİM VAR!!

SİZLER SEÇİMYATIRMISINIZ!!!!

BAKIN BAŞKA NELER SÖYLEMİŞ!!

“VATANIMIZA AYNI ŞUURLA SAHİP ÇIKACAĞIZ” HANGİ VATANA SATTIĞINIZAMI???
Gül, Türk milletinin kendisine hizmet edenleri asla unutmadığını ve unutmayacağını dile getirerek, şöyle konuştu: “Onların fedakarlıkları ve vatanları için yaptıklarını onurlandırmaya hiçbir ödülün yetmeyeceği kanaatindeyim. Bu ödül, devletimiz ve milletimizin şükranlarının sadece somut göstergesinden ibarettir. Şehitlerimizin aileleri ve malul olan kahramanlarımız bizlere emanettir. Onlara sahip çıkmanın en önemli sorumluluğumuz olduğunu hiçbir zaman unutmayacağız. Bu, her şeyden önce vefa borcumuzdur.
Milletimiz ve devletimizin de bu konuda gereken duyarlılığı göstereceğine inancım tamdır ve göstermektedir. Güzel ülkemiz şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarlıkları sayesinde bugünlere gelebilmiştir. Şehit ve gazilerimizin emaneti vatanımıza aynı şuur ve kararlılıkla sahip çıkacağımızı vurgulamak istiyorum. Bölünmez bütünlüğümüze yönelen, vatandaşlarımızın hayat hakkına kasteden bölücü terörle mücadelemiz sonuna kadar kararlılıkla devam edecektir.
Milletimiz birlik ve beraberliğini, kardeşliğini koruyarak, tüm sorunlarını aşacak, mutlu, huzurlu, güçlü bir geleceğe ulaşacaktır. Devletim ve milletim adına tüm güvenlik güçlerimize ve ailelerine şükranlarımı tekrarlıyorum. Şehit olan asker, polis, korucu ve diğer görevlilerle terör olaylarında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, malul olan kahramanlarımızı minnetle yad ediyorum.”
PES VALLAHİ TAMI TAMINA AKTÖRCE!!!

AMA ÖNEMLİ OLAN ORADAKİ FİGÜRANLARIN SAFLIĞIYDI, TUZAĞI ANLAYAMAMIŞ OLMALARIYDI!!!

BU ÇAĞRILMANIN NEDENİNİ KAVRAYAMAMIŞ OLMALARIYDI!!!

DÜĞÜN DEĞİL BARAM DEĞİL!!

AMA YAKINDA SEÇİM VAR!!!

BAZI İZLERİN SİLİNMESİ LAZIMDI!!

SİZDE OLTAYA DÜŞÜP ŞEHİTLERİNİZİ İNCİTTİNİZ!!!

MADALAYA DEĞİL MAD-DALYADIR!!!

HER BAKTIĞINIZDA O MADALYA SANDIKLARINIZ, MAD-DALYALAR SİZLERİ RAHATSIZ EDECEKTİR ACİLEN İADE EDİN!
MAD*DALYA ALANLAR
Törende, Ankara’da ikamet eden, 2007-2008 yıllarında şehit olanların yakınları ve malullere Cumhurbaşkanı Gül, madalya ve beratlarını verdi. Törende, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’ndan 2 şehit yakınına, Kara Kuvvetleri Komutanlığı’ndan 1 malule, Jandarma Genel Komutanlığı’ndan 7 şehit ve 9 malule, emniyet mensubu 34 malul ve 8 şehit yakınına madalya verildi.
Şehitler adına madalyaları şehitlerin baba, anne ya da çocukları aldı. Cumhurbaşkanı Gül, şehit çocuklarıyla yakından ilgilendi. Törende şehit yakınları ve davetlilerin duygulu anlar yaşadığı görüldü.
BUNLARDA TÖR’-ENE KATILANLAR!!!
Törene, TBMM Başkanı Köksal Toptan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Devlet Bakanı Said Yazıcıoğlu, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, kuvvet komutanları, Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, Sayıştay Başkanı Mehmet Damar, Ankara Valisi Kemal Önal, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz ve davetliler katıldı!!!



30
Kullanıcı küçük betizi
lozan 2005
Üye
Üye
 
İletiler: 716
Kayıt: Cmt Kas 01, 2008 1:58

İletigönderen baragakal » Pzr Şub 01, 2009 13:54

Aileler ve gaziler için çok zor bi durumu yorumlamissin, hatta bana gore gereksiz suçlamissin.
Herkes biseyleri net gorse degerlendirebilse zaten bu hallere dusulmez. Bu aileler için onemli olan sey kaybettikleri çocuklari ve esleri için Turkiye Cumhuriyet'inin en yuksek kurumunda toplanilmasi, en yuksek mevkideki devlet adamlari ve askerlerin katildigi bi torenle devlet madalyasi verilmesi. Senin gibi dusunenler de vardir aralarinda, ama orada Genel Kurmay Baskani olacak diye gitmistir, asker var diye gitmistir, siyaset bazilari için bitti ama devlet bitmez, oyle dusunup gitmistir.


-
Kullanıcı küçük betizi
baragakal
Salık Takımı
Salık Takımı
 
İletiler: 377
Kayıt: Prş Şub 21, 2008 11:51

İletigönderen gonul » Pzr Şub 01, 2009 14:25

Tabiki devlet bitmez.
Cumhuriyeti yimak icin yemin etmis insanlar Cumhuriyeti yönetiyor.
-Iki gün önce Bülen Arinc ne diyordu.
28 subat binyil devan edecek diyen komutanlara .
Hepsi icerde 28 subat da bitti diyor.
Hatda 2 sene önce AKp ödül verdigi komutani ergenekonla suclayarak intihar etmesine sebab olmadimi.
Bugünde Bilim adami ölmedimi .
Bilim adami öyle kolaymi yetisiyor?


Nilim adami olmayan devlet olurmu?
Komutani intihar eden Ordu Zafer Kazana bilirmi?
Tam bagimsiz Türkiye
Kullanıcı küçük betizi
gonul
Üye
Üye
 
İletiler: 115
Kayıt: Pzr Kas 30, 2008 22:03

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Şub 01, 2009 15:59

Cumhurbaşkanı Gül tarafından Devlet Övünç Madalyası verildi.

Ödül sahiplerinin yerinde olsam alip almamayi düsünürdüm...

Ergenekon Tertibinin katlettigi merhum Abdülkerim Kirca'ya da verilmisti bu ödül.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

İletigönderen maydonos » Pzr Şub 01, 2009 16:25

turkkan, secilerek verilmistir.kendi yandaslarina...
Resim


Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye
 
İletiler: 1651
Kayıt: Çrş Haz 04, 2008 1:53


Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

cron

x