SAFMI YOKSA YALAKAMIYIZ???
ŞEHİT AİLELERİ DERNEKLERİNE ÇAĞRI O MAD-DALAYALARI İADE EDİNİZ!!
Abdullah gül şehit ailelerini köşke çağırdı ve hepsine birer madalya verdi. Bu şehit aileleri ve gazilerde koşarak gittiler dedik ya yalakayız diye!!!
PKKya kızarız!!
BARZANİYE kızarız!!!
Ama ona kardeşim şehide kelle diyen zihniyet çağırdı diye, yalakalık yapar koşarak gideriz!!!!
Üzüldüm acıdım. Gitmeden önce keşke şehit evlatlarınıza eşlerinize sorsaydınız!!
Tabii oradaki şehit yavrularını tenzih ediyorum!!!
Neden gittiniz, hiçmi vicdanınız sızlamadı???
O yavrularınızın şehit olmasında. o kardeşinizin eşinizin o körpecik yavruların babasız kalmasında. Şimdi bu karşısına çıktığınız, elinden bilmem ne aldığınız kişin ne kadar günahının olduğunu hiçmi düşünmediniz???
O gurur duyduğunuz şehitler sizleri Affetmeyecektir bilesiniz!!!
Siz gazi kardeşlerim: sizler nasıl yaptınız bu saflığı??
Biz saf bir milletmiyiz???
Yoksa yalaka bir milletmi???
Sakın şunu demeyin çanakkalede kendine kurşun sıkan yaralı askeri sırtına alarak ateş hattından uzaklaştırmıştır!!
Çanakkalenin ruhuna da gölge düşürürsünüz!!!
Sizin bu yaptığınızın adı tek kelime ile yalakalık!!!
BAKIN GÜL PARSELPARSEL SATTIKLARI İHANET ETTİKLERİ VATAN İÇİN NE DEMİŞ!!
Bu cennet vatan, kutsal topraklar, bizlere şehit ve gazilerimizin, isimli isimsiz tüm kahramanlarımızın mirasıdır diyen Gül, ne şehitlerin ve malul olanların ne de onları büyük bir vatan ve millet sevgisiyle yetiştiren anne ve babalarının hakkının ödenebileceğini söyledi.
NE OLDU DÜN KELLE DİYEN ZİHNİYET BU GÜN DEĞİŞTİMİ??
İHANET YASALARINI JET HIZIYLA İMZALAYAN KİŞİ, VATANIN ULVİYETİNİMİ KAVRADI BİRDEN BİRE. YOKSA BİR BAŞKA DALAVEREMİ VR BU İŞİN ALTINDA???
UNUTMAYIN YAKINDA SEÇİM VAR!!
SİZLER SEÇİMYATIRMISINIZ!!!!
BAKIN BAŞKA NELER SÖYLEMİŞ!!
VATANIMIZA AYNI ŞUURLA SAHİP ÇIKACAĞIZ HANGİ VATANA SATTIĞINIZAMI???
Gül, Türk milletinin kendisine hizmet edenleri asla unutmadığını ve unutmayacağını dile getirerek, şöyle konuştu: Onların fedakarlıkları ve vatanları için yaptıklarını onurlandırmaya hiçbir ödülün yetmeyeceği kanaatindeyim. Bu ödül, devletimiz ve milletimizin şükranlarının sadece somut göstergesinden ibarettir. Şehitlerimizin aileleri ve malul olan kahramanlarımız bizlere emanettir. Onlara sahip çıkmanın en önemli sorumluluğumuz olduğunu hiçbir zaman unutmayacağız. Bu, her şeyden önce vefa borcumuzdur.
Milletimiz ve devletimizin de bu konuda gereken duyarlılığı göstereceğine inancım tamdır ve göstermektedir. Güzel ülkemiz şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarlıkları sayesinde bugünlere gelebilmiştir. Şehit ve gazilerimizin emaneti vatanımıza aynı şuur ve kararlılıkla sahip çıkacağımızı vurgulamak istiyorum. Bölünmez bütünlüğümüze yönelen, vatandaşlarımızın hayat hakkına kasteden bölücü terörle mücadelemiz sonuna kadar kararlılıkla devam edecektir.
Milletimiz birlik ve beraberliğini, kardeşliğini koruyarak, tüm sorunlarını aşacak, mutlu, huzurlu, güçlü bir geleceğe ulaşacaktır. Devletim ve milletim adına tüm güvenlik güçlerimize ve ailelerine şükranlarımı tekrarlıyorum. Şehit olan asker, polis, korucu ve diğer görevlilerle terör olaylarında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyor, malul olan kahramanlarımızı minnetle yad ediyorum.
PES VALLAHİ TAMI TAMINA AKTÖRCE!!!
AMA ÖNEMLİ OLAN ORADAKİ FİGÜRANLARIN SAFLIĞIYDI, TUZAĞI ANLAYAMAMIŞ OLMALARIYDI!!!
BU ÇAĞRILMANIN NEDENİNİ KAVRAYAMAMIŞ OLMALARIYDI!!!
DÜĞÜN DEĞİL BARAM DEĞİL!!
AMA YAKINDA SEÇİM VAR!!!
BAZI İZLERİN SİLİNMESİ LAZIMDI!!
SİZDE OLTAYA DÜŞÜP ŞEHİTLERİNİZİ İNCİTTİNİZ!!!
MADALAYA DEĞİL MAD-DALYADIR!!!
HER BAKTIĞINIZDA O MADALYA SANDIKLARINIZ, MAD-DALYALAR SİZLERİ RAHATSIZ EDECEKTİR ACİLEN İADE EDİN!
MAD*DALYA ALANLAR
Törende, Ankarada ikamet eden, 2007-2008 yıllarında şehit olanların yakınları ve malullere Cumhurbaşkanı Gül, madalya ve beratlarını verdi. Törende, Deniz Kuvvetleri Komutanlığından 2 şehit yakınına, Kara Kuvvetleri Komutanlığından 1 malule, Jandarma Genel Komutanlığından 7 şehit ve 9 malule, emniyet mensubu 34 malul ve 8 şehit yakınına madalya verildi.
Şehitler adına madalyaları şehitlerin baba, anne ya da çocukları aldı. Cumhurbaşkanı Gül, şehit çocuklarıyla yakından ilgilendi. Törende şehit yakınları ve davetlilerin duygulu anlar yaşadığı görüldü.
BUNLARDA TÖR-ENE KATILANLAR!!!
Törene, TBMM Başkanı Köksal Toptan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Devlet Bakanı Said Yazıcıoğlu, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, kuvvet komutanları, Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, Sayıştay Başkanı Mehmet Damar, Ankara Valisi Kemal Önal, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz ve davetliler katıldı!!!
30