Sağlam'dan sürpriz 11!
Beşiktaş, Avrupa Kupaları'ndaki ilk maçına bu gece çıkacak. Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme ilk karşılaşmasında siyah beyazlı takım, Moldova ekibi Sheriff Tiraspol ile saat 21:00'de karşı karşıya gelecek. Bu maçta Ertuğrul Sağlam sahaya farklı bir 11 sürdü. Mehmet Yozgatlı, Koray ve Baki'yi yedek kulübesine gönderen Sağlam genç futbolcular İbrahim Kaş ve Serdar Özkan'a forma şansı verdi.
Şampiyonlar Ligi'nde grup maçlarına kalmak için ilk engelini aşmak zorunda olan Beşiktaş, farklı bir skorla sahadan ayrılarak tur biletini cebine koymayı planlıyor. Mücadeleyi Alman hakem Peter Sippel yönetecek. Peter Sippel'in yardımcılıklarını ise Peter Henes ve Walter Hofman yapacak.
BEŞİKTAŞ'TA 4 EKSİK
Son çalışmasını dün akşam basına kapalı olarak yapan siyah beyazlı ekipte sakatlıkları süren Gökhan Zan, Mehmet Sedef, Nobre ve Burak forma giyemeyecek.
İŞTE BEŞİKTAŞ'IN İLK 11'İ
Rüştü, Serdar Kurtuluş, İbrahim Toraman, İbrahim Kaş, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Cisse, Tello, Ricardinho, Delgado, Bobo
lig tv