Şahin: O kroki benim değil

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

Şahin: O kroki benim değil

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Oca 11, 2009 17:54

"Daha ıssız yerler var, oraya gömerdim!"

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski Özel Harekat Dairesi Başkan Vekili İbrahim Şahin'in, ''Ergenekon terör örgütünün amaç ve doğrultusunda faaliyette bulunmak için örgüt kurup yönettiği'' gerekçesiyle tutuklandığı belirtildi.

İstanbul nöbetçi 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nce bu gerekçeyle tutuklanarak Metris Cezaevi'ne konulan Şahin'in ifadesinde, evinde ele geçirilen kroki ve suikast planlarıyla bir ilgisinin olmadığını belirttiği ve üzerindeki yazıların da kendisine ait olmadığını söylediği öğrenildi.

Şahin'in, evinde ele geçirilen krokilerdeki yerlerde bulunduğu iddia edilen lav silahları ile ilgili de ''Böyle bir şey yapmam. Niye oraya gömeyim? Elmadağ'da daha ıssız yerler var, oraya gömerdim'' dediği öne sürüldü.

Resim
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen eylullm » Sal Oca 13, 2009 8:45

Simdi dedigi dogru.Ya iktidar hesabina calisiyor bu Sahin,bile bile gomdu yakalanmak icin,ya da birileri zaten ismi cok ortalarda diye onu kullanip ergenekon masalini biraz daha renklendirmek istedi.Boyle profesyonel bir adamin boyle bir hatasi olacak gibi degil cunku ..
Kullanıcı küçük betizi
eylullm
Üye
Üye

İletiler: 4

Haberler

İletigönderen jamesB07 » Çrş Oca 14, 2009 0:43

Ya kardesim,bir adamin evinde,eskiden gorev yaptigi sirada calistigi planlar,notlar,cizimler,gorevle ilgili haritalar vb..belge-
ler olabilir,emekli olunca evinde sakliyordur.bunlar cok dogaldir ve suc unsuru tasimazlar.bu akp'liler cok aptallar!yonet-
me bilimi okumamis bircogu gerizekali yobaz surusunden olustuklari icin neyin ne oldugunu bilmeden,dis guclerin oyunuyla
davranarak,ergenekon diye gulunc br olayi yumurtlamislardir!AKEPE cok yakinda kurdugu bu dumenlerin altinda kalacaktir!
29 mart secimleri bir gecsin siz o zaman goreceksiniz!---TANHU---
Kullanıcı küçük betizi
jamesB07
Üye
Üye

İletiler: 153

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x