Saman Televizyonu

Saman Televizyonu

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzt Kas 09, 2009 23:10

Saman Televizyonu

Samandolu TV demek daha uygun olur sanırım. Saman da yerli değil, ABD samanı…

Haberlere bakıyorum, kanallarda gezinirken saman televizyonun haberlerine takıldım. Gündoğmuş’ta şehitler için yapılan mitingi yorumluyorlar:
“Ergenekon’dan tutuklu olan ve Öcalan ile görüştüğü kampta samimi fotoğrafları olan Doğu Perinçek’te kutlama mesajı yolladı(!)”

Ancak bu kadar ikiyüzlü, utanmaz olunabilir. Perinçek’in Öcalan ile resimlerini sürekli gündeme getireceksin, Öcalan’ı Paşa yapmayı teklif eden bir zavallıya da gazetende yazı yazdıracaksın. Abant toplantıları, Süleymaniye toplantıları gibi toplantılarda ne kadar PKK+Öcalan sever varsa hepsi o toplantıların baş aktörü olacak… Sonra utanmadan başkalarını eleştireceksin.

Arkasında durduğun partinin içinde PKK'dan daha PKK’lı vekiller olacak, aynı partinin içinde Barzanici vekiller de olacak, bunların hepsini içselleştirip sonra da utanmadan başkalarını diline dolayacaksın.

Bu neye benziyor biliyor musunuz?
Hani adamın biri arkadaşına "benim anam senin ananı kerhanede görmüş" der, adam da arkadaşına "senin anan o kadar iyiydi de orada ne işi vardı" diye sorar ya? Yapılan haber de aynen öyle bir durum.

Bu haber, haber falan değil, kişisel düşmanlık üzerine yapılan ve hedef saptıran bir ahlaksızlıktır. Eleştirdiğin bir konuda önce kendin temiz olacaksın. Baş tacınız olan “sizin Taraf yazarları” Kandil’e kaç defa gitti? Başbakanınızın Hasan abisi, partinizin “bizim taraf” dediği paçavranın Yasemin Çongar’ı, 3 tosundan biri olan tosuncuk, enses ilişki savunucusu Ahmet Altan’ı… Yani, dostlarınız… Onlar nereye gitmişti? Üstelik “gönlümüz orada kaldı” dediler. Keşke gidişleri olup dönüşleri olmasaydı.

Televizyonlarınız ne kadar PKK’lı varsa onları konuk ediyor. Anadolu’da içi boş insanlara “içi saman dolu” derler. Hakikaten isminiz içeriğinize çok uygun. Yalnız ufak bir değişiklik lazım, Samanyolu TV değil de, Samandolu TV demek daha uygun olur sanırım. Saman da yerli değil, ABD samanı…

Sahi, sizin ananız o kadar iyiydi de, kerhanede ne işi vardı?

Z_eucar@yahoo.com.tr

Zahide UÇAR, 9 Kasım 2009
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

Re: Saman Televizyonu

İletigönderen 10101 » Pzt Kas 09, 2009 23:47

Mahkeme salonunda geçen bir garip program var ki... Bir de buna "Kalp Gözü" tarzında dizileri eklediğimizde bir şeyi merak ediyorum:
Müslümanlığa hizmet ediyoruz diyen bir cemaatin kanalı bu kadar saçma sapan, abuk subuk yayınlar yapabilir mi? Cemaat üyesi olsam, gider cemaat liderlerine hesap sorardım nedir bu rezillikler diye...

Yani diyorum ki, bu cemaatin ne mal olduğunu anlamak için Samandolu'yu izlemek kâfidir.

Öte yandan, Murat Bardakçı ve İlber Ortaylı bir programda Said Nursî'nin eserlerinden genelde birşey anlaşılmadığını açıkladılar. İlginç; Osmanlıca'yı en iyi bilen adamlar bile birşey anlamıyor. Görülen o ki, gizemli bir adam olma yolunu seçip kendine meraklı taraftarlar toplamış. Tamam, anlaşılır lafları da vardır ama bir şahıs o şekilde gizemli olma ve anlaşılır olmayan şeyler yazma ayağına yatarsa, gözümde anında sıfırlanır.
En son 10101 tarafından Sal Kas 10, 2009 0:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
10101
Üye
Üye

İletiler: 78

İletigönderen ozan35 » Pzt Kas 09, 2009 23:58

Bunlar dindar değil, amerikadan medet uman düşünme özürlü yobazlar. Kafaları fethullaha bağlı. Madem dindarsın bu yaptığın günah değil mi, ülkene ihanet günah değil mi, soykırımcı ab-d yalakası olmak günah değil mi? Hem dini programlar yayınla, haktan helalden bahset hem de bunları yap. bunlar yobazlık değil de nedir?
acaba şu yılların ilerideki tarih kitaplarındaki hali nasıl olur? iktidar atatürkçü kesimde olmazsa, muhtemelen ergenekon ve balyoz olduğu gibi yazılır... Peki yüz yıl önceki tarih doğru mudur? olduğu gibi midir? emperyalizme karşı olduğu ve birtakım çevreleri rahatsız ettiği için doğrudur. şimdi o yılları çarpıtmaya çalışan kesimlerin ortak bir noktada buluştuğunu görünce daha bir anlaşılıyor.
Kullanıcı küçük betizi
ozan35
Üye
Üye

İletiler: 71

İletigönderen bezgin » Sal Kas 10, 2009 0:09

FETÖ ruhumuza, NATO cesedimize talip.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen kubudak » Sal Kas 10, 2009 3:03

bunların peygamberi feto artık tanrıları kimdir,nedir,varmıdır bilmiyorum...

ama bide şöyle bişey var,bu akp ye oyvermekte ısrar edenlerde ha bu cemaatci fetullahcılarda bunların hepsi memleketin durumunu,akp nin memleketi ne hale getirdiklerini gayet iyi biliyorlar menfaatleri gereği umurlarında bile değil "bu kadar menfaat düşkünlüğünü,rahatlığı,umursamazlığı,gafleti cemaatin yolu olarak benimsemiş insanlar...
yarın bu ülkede iç savaş dahil herhangi bi savaş çıktığında o cemaatcilerin hepsini amerika alamaz
burda kalıp vatanseverlerle TÜRK gibi ya savaşıp şehit yaftası yiyecekler yada köpekler gibi bok çukurunda geberecekler karıları da ortalıkta kalacak,o zaman fatullah hocalarının kerameti yada melekleri karılarını dul kalmaktan kurtarırmı bilmem.
"Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir"
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
kubudak
Üye
Üye

İletiler: 11

İletigönderen İlteriş » Sal Kas 10, 2009 3:54

10101 yazdı:Cemaat üyesi olsam, gider cemaat liderlerine hesap sorardım nedir bu rezillikler diye..

Maalesef kardesim!

Cemaat uyesi olan insanlarin zaten "Hesap Sorma" yetenegi yok edilir. Miyminti olur giderler.

Hesap soramamalari icin beyinlerine titizlikle naksedilen felsefe oylesine sapkindir ki, eslerini abileriyle yakalasalar, "Seytan bana bir oyun oynuyor, bu gorduklerim kesinlikle goz yanilmasi olmali" bile diyebilirler.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen esssrarengiz » Sal Kas 10, 2009 11:21

Zaten dindar geçinen kanallara bakıyorsunuz. Örneğin Kanal7. Dini sohbet,ilahi,ezgi üzerine kurulmuş bir program, arkasından çalgılı türkülü eğlence programı. Diğer kanal Samalyolu tv ye bakıyorsunuz. Sır kapısı, beşinci boyut gibi dini istismar eden programlar, örneğin kadında abdest yok namaz yok, sadece iyi insan olduğu için sevap günah defteri sağ eline verilip cennete gidiyor. Ne ahmaklık ve de sapkınlık. İnsanlar bunları izleyeceğine magazin programı izleseler daha az zulmet bulaşır üstlerine
Kullanıcı küçük betizi
esssrarengiz
Üye
Üye

İletiler: 5

İletigönderen yigitler » Sal Kas 10, 2009 22:06

Kaleminize saglik sayin Ucar. Her akli basinda insan biliyor STV'nin ve Kanal 7'nin ne kadar rezil TV kanallari olduklarini. Otyolu TV'de Buyuk Bulsma, Tek Turkiye, Besinci Boyut, Sir Kapisi, ve Aliyans gibi dinimizi ve Muslumanligi somuren bir suru pis, adi programlar yayinliyor. Kanal 7'de kabilyetsiz bir haber spikeri, hele haftasonu haberlerini sunan cok itici bir bayan spikeri var (adini unuttum), nerden buluyorlar boylelerini yahu? Dindarlik tasliyorlar, ama begenmedikleri Show TV, Kanal D vs gibi muzik sovlari yayinliyorlar, Nur Erturk ve Mahmut Tuncer gibi kabilyetsizleri'nin programina sarkici diye bol bol ucuncu sinif kirolari cikariyorlar. Bunlar, birakin sarki soylemeyi, konusmayi bile bilmiyorlar. Hala da Deniz Feneri'ni de destekliyorlar, yuzyilin en buyuk vurgunu olmasina ragmen, bir de utanmadan hala insanlardan o dernege destek vermek icin para koparmaya calisiyorlar, ve bu Deniz Feneri'nin gerceklerini ortaya cikaran, halka dogruyu soyleyen gazetecilere saldiriyorlar. Ama paranin gozu kor olsun, hem de haram paranin! Boyle yalanci, dolandirci ve sahtekar TV kanallar oldukca Turkiye'ye rahat yok. Ama gun gelir guvendikleri AKP hukumeti gidecek, ve insallah bu iki serefsiz kanal Tayyip ve saz arkadaslari ile birlikte okkanin altina gider.
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

Şu dizine dön: Zahide UÇAR

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x