Sana ne Dangalak!..
Kendisini televizyon zanneden o züccaciye dükkânının ana haber bülteninde, Ergenekoncular kapatma davası istemiş! diye haber yapan o dangalak kimse, ona söylüyorum
Arkadaş, almış Behiç Gürcihan ile aramızda geçen bir telefon konuşmasını, Ergenekoncuların cumhurbaşkanlığı seçimine ve AKPnin kapatılması davasına nasıl müdahil olduklarını belgeliyor aklınca
Bendeniz, 27 Nisandaki muhtıranın ardından bir de kapatma davası gelmesi gerektiğini, Cumhurbaşkanlığı makamının Abdullah Gül gibi bir adama bırakılamayacağını, MHPlilerin oylamaya katılmaması için kulis yaptığımı vs. anlatıyorum;
Behiç Gürcihan da böyle şeylerin çözüm olmayacağını, kapatılmanın AKPnin ekmeğine yağ süreceğini, daha güçlü bir biçimde iktidara gelmesinden başka bir işe yaramayacağını söylüyor. Bırakın kardeşim bu 28 Şubat tarzı işleri, çare değil şeklinde görüş belirtiyor
Dangalak, bu konuşmayı nasıl veriyor?
Şöyle: DEHŞETE DÜŞÜREN 367 KONUŞMASI! KAPATMA DAVASI İSTİYORLAR!
Belgeyi nerenle okuyorsun, haberi nerenle yazıyorsun bilmiyorum ama; bir kere konuşmalardan anlaşıldığı gibi, kapatma davasını isteyen Behiç Gürcihan değil, benim
İkimiz de kapatma istiyor değiliz yani
Hem, Behiç Gürcihan AKPnin kapatılmasına karşı çıktı da ne oldu?
Darbeci diye tutuklanmaktan kurtuldu mu?
Kurtulamadı
Sizin kimden ne istediğinizi anlayan da beri gelsin yani; kapatılsın diyeni de hapse tıkıyorsunuz, kapatılmasın diyeni de
Ne desek, ne yapsak takacak bir kulp buluyorsunuz
Zaman gazetesinde geçen gün şöyle bir haber: Ergenekoncunun tatil planı F tipinde bitti
Behiç Gürcihanın İngilteredeki bir arkadaşı ile yaptığı konuşmayı dinlemişler. İngilteredeki arkadaş, Tatilde ne yapıyorsun, gelsene buralara diyor....Gürcihan da Yok ya, ben 7 gölleri düşünüyorum diye cevap veriyor
Sonra da malûmunuz, 7 Haziranda tutuklanıyor
Zamanın yorumu böyle..Ergenekoncunun tatil planı F Tipinde bitti!
Arkadaşının teklifini kabul edip İyi geleyim yazın İngiltereye deseydi, haberin başlığı emin olun Ergenekoncunun kaçma planı suya düştü! olacaktı
İnsan kahpeliğin her türlüsünü göze almaya görsün.. 53 yaşındaki Meclis Başkanvekili, kocasını 18 yaşından beri büyük bir aşkla seven, 26 yaşında delikanlı bir oğlu olan Meral Akşenere bile dünyanın en çirkin, en ahlâksız iftirasını attılar
Yazıklar olsun size!
Akşam eve gidince karılarınızın, kızlarınızın yüzüne nasıl bakıyorsunuz acaba?
Dönelim, Ergenekoncular AKPyi Kapatmak İstedi haberine
Be hey dangalak
Be hey badem bıyıklı, lahana suratlı, kasiyerlikten gazeteciliğe atlamış hünsâ kılıklı
Be hey dinlerarası diyalog kırması, kozmopolit bozması
Yüreksiz!
Evet AKPnin kapatılmasını istedim; suç mu?
Evet, Türkiye yi karış karış satan bu kadronun siyasetten sonsuza kadar men edilmesini istedim, suç mu?
Halen de istiyorum; suç mu?
AKPye karşı memnuniyetsizliğimi, telefonda bir arkadaşımla konuşamayacak mıyım ben? Allah mı oldunuz başımıza tövbe estağfurullah? Allaha şirk mi koşuyorsunuz ki, insanları kafalarından geçenlerden dolayı yargılamaya kalkışıyorsunuz?
Hem Behiç Gürcihan ile ikimiz kafa kafaya verip AKPyi kapatmayı planlasak ne olur, planlamasak ne olur?
Böyle bir gücüm olsa, AKP zaten kapatılmış olurdu
Ne yapmaya, ne elde etmeye çalışıyorsunuz insanların telefon konuşmasını gizli gizli dinleyerek?
Kafayı mı yediniz?
AKPnin kapatılmasını sadece ben istemedim ki
Cumhuriyet Başsavcısı ve Anayasa Mahkemesinin 6 üyesi daha istedi
Sana ne? Sana mı soracaktım?
Telefonda siyasi değerlendirme yapmak için, arkadaşlarımla fikir alışverişi yapmak için senin gibi pembe yanaklı, kırmızı dudaklı, işveli işveli haber okuyan adamlardan izin mi alacaktım?
Sağa sola belden aşağı saldıracağına, parti kapatmayı yasaklayıp, Türkiye Cumhuriyetinin adını da Demokratik Cumhuriyet diye değiştirsene
Anayasayı ve Siyasi Partiler Kanununu toptan ortadan kaldırsana
Erkek gibi açık açık yapsana şunu
Mikrofon uzattın da AKPnin kapatılmasına karşıyım mı dedim ki mal bulmuş mağribi gibi milletin karısıyla, kocasıyla, ebesiyle yaptığı özel telefon konuşmalarına dadanıyorsun?
AKPnin kapatılmasını istemek, gizli örgüt üyesi olmakla aynı anlama mı geliyor şimdi?
Al öyleyse bir daha söylüyorum! Onuru olan hiçbir milli devlet, AKP gibi bir partiyi bir gün bile açık tutmaz
Tüm icraatını ve kadrolarını vatana ihanet suçundan yargılar
Ne yapacaksın; zindana mı tıkacaksın?
Amaaaan! Ödüm koptu
Nâmertten korkacağıma zindanlarda çürürüm daha iyi
.
Yüzde 47 değil, istersen yüzde 200 oy al! Yine nâmertsin, yine nâmertsin
Arkadaşlar, birilerinin eski hallerini Yeni Harman dergisine anlatmamıza pek bozulmuşlar anlaşılan. Orada söylediklerimize verecek cevapları olmadığı için, Yalan söylüyorsun diyemedikleri için belden aşağı vurarak intikam alıyorlar akıllarınca
Elma yanaklı, kırmızı dudaklı kasiyer gazetecilere de bu yakışır
Cevap bekliyorum cevap!
Kahpelik, ispiyonculuk, haysiyet cellatlığı değil
Hem durun bakalım; daha ne anlattık ki!...
Neyin telaşıdır bu böyle?
Kaynak